Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogacz

Zostawiłem ją. Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Bogacz

Witam was, kilka dni temu rozstałem się z moją ukochaną...już wam wyjaśniam o co chodzi. Ja mam 32 lata, ona ma 29, poznaliśmy się prawie 2 lata temu, gdy byłem na wakacjach w Chorwacji. Ona ma dwoje dzieci i jest mężatką, byłem jej kochankiem, ale planowaliśmy to jakoś rozwiązać, rozwód coś takiego, jej mąż ma chyba ok. 45 lat, ona juz go nie kocha tak mi mówiła. Kilka tygodni temu jej mąż na jej telefonie znalazł nasze zdjęcia wspólne i zrobił jej awanturę, wyrzucił ją z domu i zabrał dzieci, pewnie prawnie już załatwia rozwód i opieke prawną nad nimi. Moja ukochana od tamtego czasu mieszkała u mnie, przyszła rozpłakana i tak nam o to chodziło, tylko chcieliśmy to inaczej rozwiazać. Ale ostatnio sobie leżałem i myśle, jeśli ona zdradziła swojego męża, z którym ma dzieci, to mnie też może zdradzić. Musiałem podjąć trudną decyzje, wyrzuciłem jej rzeczy na klatke, a potem ją obudziłem i też wyrzuciłem z mieszkania, potem napisałem jej SMS, ze nie chce znac takiej zdradzieckiej kur.wy. Czy dobrze zrobiłęm waszym zdaniem przyjaciele>??

Gość gosc

teee bogacz, a pastylki na glowe to juz wziełeś, czy zaś zapomnialeś?

Gość Bogacz
13 minut temu, Gość gosc napisał:

teee bogacz, a pastylki na glowe to juz wziełeś, czy zaś zapomnialeś?

Prosze nie wyzywac lepszych od siebie

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Bogacz napisał:

Prosze nie wyzywac lepszych od siebie

taka ciemnote jak ty trzeba tepic w zarodku, wiec jak wzieles juz pastylki?

Gość jesteście siebie warci
31 minut temu, Gość Bogacz napisał:

Witam was, kilka dni temu rozstałem się z moją ukochaną...już wam wyjaśniam o co chodzi. Ja mam 32 lata, ona ma 29, poznaliśmy się prawie 2 lata temu, gdy byłem na wakacjach w Chorwacji. Ona ma dwoje dzieci i jest mężatką, byłem jej kochankiem, ale planowaliśmy to jakoś rozwiązać, rozwód coś takiego, jej mąż ma chyba ok. 45 lat, ona juz go nie kocha tak mi mówiła. Kilka tygodni temu jej mąż na jej telefonie znalazł nasze zdjęcia wspólne i zrobił jej awanturę, wyrzucił ją z domu i zabrał dzieci, pewnie prawnie już załatwia rozwód i opieke prawną nad nimi. Moja ukochana od tamtego czasu mieszkała u mnie, przyszła rozpłakana i tak nam o to chodziło, tylko chcieliśmy to inaczej rozwiazać. Ale ostatnio sobie leżałem i myśle, jeśli ona zdradziła swojego męża, z którym ma dzieci, to mnie też może zdradzić. Musiałem podjąć trudną decyzje, wyrzuciłem jej rzeczy na klatke, a potem ją obudziłem i też wyrzuciłem z mieszkania, potem napisałem jej SMS, ze nie chce znac takiej zdradzieckiej kur.wy. Czy dobrze zrobiłęm waszym zdaniem przyjaciele>??

Cytat

Trzeba samemu miec moralność żeby zadawać się z zajętymi,żonatymi,mężatkami a potem ojej..mam g/o/w/n/o w domu,bo zdradzała..Człowiek często wybiera to, co sam sobą reprezentuje..więc odpowiedz sobie sam.Jak to o Tobie świadczy,że byłeś kochankiem.Nie gustuję w takich mężczyznach łatwych,i chętnych na każdą chętną.

Gość Gosc

Daje 3  na 10 punktów za próby weny twórczej. Popracuj nad pomysłami. 

Gość Wredna

Ukochaną- śmieszny jesteś kolego. Coś ci się pomieszało  - zabiwiłeś się kobietą, a potem kopnełeś ją w tyłek ponieważ coś sobie pomyślałeś, ubzdurałeś.Jesteś niedojrzałym chłopczykiem trzeba było nie zawracać kobiecie gitary (tym bardzej, że mężatka). Idź swoją drogą - jeśli kobieta ma jeszcze resztki godności i rozumu nie spojrzy na ciebie. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość jesteście siebie warci napisał:

Trzeba samemu miec moralność żeby zadawać się z zajętymi,żonatymi,mężatkami a potem ojej..mam g/o/w/n/o w domu,bo zdradzała..Człowiek często wybiera to, co sam sobą reprezentuje..więc odpowiedz sobie sam.Jak to o Tobie świadczy,że byłeś kochankiem.Nie gustuję w takich mężczyznach łatwych,i chętnych na każdą chętną.

ej ty lala/lalus nie rozrozniasz wyssanej z palca historii od rzeczywistości? aahahahaha i sie tak nie podniecaj, bo tępak ma zaburzenia, podniecają go takie sadystyczne historie.

Gość kobieta
Przed chwilą, Gość Wredna napisał:

Ukochaną- śmieszny jesteś kolego. Coś ci się pomieszało  - zabiwiłeś się kobietą, a potem kopnełeś ją w tyłek ponieważ coś sobie pomyślałeś, ubzdurałeś.Jesteś niedojrzałym chłopczykiem trzeba było nie zawracać kobiecie gitary (tym bardzej, że mężatka). Idź swoją drogą - jeśli kobieta ma jeszcze resztki godności i rozumu nie spojrzy na ciebie. 

Kobieta a kobieta to różnica..bo raczej ta kobieta też nie miała godności by się puszczać jako kochanka.Kto tu się zabawił,sama była chętna.

Gość gość

Przyjaciele, rodacy.;) Zrobiłeś bardzo dobrze! Po co ma leżeć na twoim hajsie. Na pohybel takim szelmom.;)

Gość gosc

a asperger siedzi i trzepie fiuta na to co piszecie ahahah

Gość kobieta
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

ej ty lala/lalus nie rozrozniasz wyssanej z palca historii od rzeczywistości? aahahahaha i sie tak nie podniecaj, bo tępak ma zaburzenia, podniecają go takie sadystyczne historie.

Takie historie pisze też życie.ona chętna on chętny i raz dwa kochankowie a oboje zajęci..a potem olaboga..dlaczego mnie zostawił???????bawić to można się w piaskownicy a kochanek, kochanka to najniższa według mnie podgrupa ludzi

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

a asperger siedzi i trzepie fiuta na to co piszecie ahahah

Dragon nie podniecaj się,bo ręka będzie bolała od masturbacji

Gość Gość

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość Wredna
3 minuty temu, Gość kobieta napisał:

Kobieta a kobieta to różnica..bo raczej ta kobieta też nie miała godności by się puszczać jako kochanka.Kto tu się zabawił,sama była chętna.

Owszem ona też nie święta i prosto do nieba nie pójdzie. Chodzi jednak o sam fakt w jaki sposób postąpił autor w stosunku swojej niby "ukochanej" - śmiech na sali nazywając tak kobietę po tym wszystkim. 

Gość proste
2 minuty temu, Gość Wredna napisał:

Owszem ona też nie święta i prosto do nieba nie pójdzie. Chodzi jednak o sam fakt w jaki sposób postąpił autor w stosunku swojej niby "ukochanej" - śmiech na sali nazywając tak kobietę po tym wszystkim. 

jak ktoś nie ma szacunku do samej siebie niech nie oczekuje szacunku potem

Gość oje

Ach ludzie, prawiczek wymyslil sobie bajke z moralem, oczywiscie dla upadlych kobiet. Niech sobie bidulek chociaz pomarzy.

Gość wartościowa
45 minut temu, Gość Bogacz napisał:

Drogi Bogaczu, 

czyli jednak nie tylko d u p a, seks i łóżko dla Ciebie się liczy w kobiecie ? Poważnie?! 😄 

Komu / czemu zawdzięczasz aż taką zamianę swojego myślenia? Byłej kochance ?! 😄 

A jednak nie tylko seks się liczy?  

Czyli moralność w kobiecie po jej wykorzystaniu nadal Cię interesuje? Tak? 

To, że nie pomyślałeś o tym wcześniej, że zdrajczyni męża to mało moralnie kobieta to tylko świadczy o Tobie. I to jest strasznie przykre. 

Czy może obowiązki wobec kochanki po jej wyrzuceniu Ciebie aż tak przeraziły? 😄  

A i to również nie świadczy o Tobie dobrze.  No, przykre, przykre...  😄  

Gość Gość

Kobiety to zdradliwe weze

Gość Bogacz
5 minut temu, Gość wartościowa napisał:

Drogi Bogaczu, 

czyli jednak nie tylko d u p a, seks i łóżko dla Ciebie się liczy w kobiecie ? Poważnie?! 😄 

Komu / czemu zawdzięczasz aż taką zamianę swojego myślenia? Byłej kochance ?! 😄 

A jednak nie tylko seks się liczy?  

Czyli moralność w kobiecie po jej wykorzystaniu nadal Cię interesuje? Tak? 

To, że nie pomyślałeś o tym wcześniej, że zdrajczyni męża to mało moralnie kobieta to tylko świadczy o Tobie. I to jest strasznie przykre. 

Czy może obowiązki wobec kochanki po jej wyrzuceniu Ciebie aż tak przeraziły? 😄  

A i to również nie świadczy o Tobie dobrze.  No, przykre, przykre...  😄  

No moze ja troche wykorzystalem, ale tez mam zasady. Jak mozna zradzac meza, omg

Gość Wredny

Historia prawdziwa czy nie ale jednak prawdopodobna. Najpierw zbałamucić kobietę, która miała ułożone życie żeby ją później porzucić i zostawić z niczym, de facto zniszczyć jej życie to nawet nie jest chamstwo tylko koorewstwo a taki gość to cienki fiut i koorwa. Do lasu takiego na linie holowniczej za samochodem...

Gość hahaha
1 minutę temu, Gość Wredny napisał:

Historia prawdziwa czy nie ale jednak prawdopodobna. Najpierw zbałamucić kobietę, która miała ułożone życie żeby ją później porzucić i zostawić z niczym, de facto zniszczyć jej życie to nawet nie jest chamstwo tylko koorewstwo a taki gość to cienki fiut i koorwa. Do lasu takiego na linie holowniczej za samochodem...

Napewno siłą ją brał..samam majtki zdejmowała więc ma za swoje.Trzeba myśleć a nie tylko się k.u.r.w.i.c NIE ŻAL MI TAKICH

Gość Gość
26 minut temu, Gość kobieta napisał:

Oj ty durna babo

Gość Wredna
1 minutę temu, Gość proste napisał:

Kurde jakie to mądre i takie proste. Szkoda, że ona nie przegoniła jego pierwsza. 

Źle zrobili obydwoje. Kij ma dwa końce. 

Gość wartościowa
3 minuty temu, Gość Wredny napisał:

Prawdę rzeczesz  🙂 

No może oprócz:   Do lasu takiego na linie holowniczej za samochodem... 😉  

Pozdrawiam 🙂  

Gość Gość

Bogacz wstawaj, zesrałeś się!!! 

Gość Bogacz

Ja jestem ofiara  w tym wszystkim raczej, nikogo do niczego nie zmuszalem, a ze mnie robia jakiegos sku.rwysyna teraz.

Gość wartościowa
6 minut temu, Gość Wredna napisał:
22 minuty temu, Gość proste napisał:

Kurde jakie to mądre i takie proste. Szkoda, że ona nie przegoniła jego pierwsza. 

Źle zrobili obydwoje. Kij ma dwa końce. 

Owszem oboje źle zrobili. 

Dodatkowo Bogacz podwójnie.

Nie wziął żadnej odpowiedzialności za swoje działania w stosunku do kochanki. 

Moralnie dno.  

Gość Wredna
Przed chwilą, Gość Bogacz napisał:

Ja jestem ofiara  w tym wszystkim raczej, nikogo do niczego nie zmuszalem, a ze mnie robia jakiegos sku.rwysyna teraz.

Ofiarą swojego sprzetu😁

Jesteś chodzący Palant i wszystko w temacie. 

Gość Marchewka

Taki bogacz a nie było go stać żeby dziewczynie taksówkę zamówić i hotel choć na kilka nocy, tym bardziej że się z nią spało chwilę wcześniej? Zero klasy.