Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem facetem i włożyłem sobie podpaske do majtek

Polecane posty

Gość Gość

Bo chce zobaczyc jak to czują się dziewczyny gdy z nią chodzą. Nie wiem czy nawet dobrze założyłem bo jestem prawiczkiem i nigdy nie miałem dziewczyny jak siedzę to jej nie czuje jedynie przy chodzeniu xd

Gość

Proponuję, byś jeszcze włożył tampon. Idź na całość. Jak szaleć to szaleć :classic_rolleyes:

Gość Gość

Nie mam gdzie go włożyć xd 

PS chyba źle założyłem bo trochę mnie uwiera 

Gość gość
2 minuty temu, Wolena napisał:

Proponuję, byś jeszcze włożył tampon. Idź na całość. Jak szaleć to szaleć :classic_rolleyes:

😂😂😂🤣🤣🤣

Gość Piotrek
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo chce zobaczyc jak to czują się dziewczyny gdy z nią chodzą. Nie wiem czy nawet dobrze założyłem bo jestem prawiczkiem i nigdy nie miałem dziewczyny jak siedzę to jej nie czuje jedynie przy chodzeniu xd

Ja za młodu lubiłem nosić stringi siostry bo przyjemnie się wpajały w pupę, a czasami z moich majtek robiłem stringi też bardzo przyjemnie.

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie mam gdzie go włożyć xd 

PS chyba źle założyłem bo trochę mnie uwiera 

Kombinuj, kombinuj. Jak dobrze pokombinujesz, to i miejsce na tampon się znajdzie 😉

PS Uwiera? Nie jesteś wyjątkiem. Innym też z tym niewygodnie 😄

Gość
2 minuty temu, Gość Piotrek napisał:

Ja za młodu lubiłem nosić stringi siostry bo przyjemnie się wpajały w pupę, a czasami z moich majtek robiłem stringi też bardzo przyjemnie.

Pomysły niezwykle oryginalne, no ale co kto lubi 😄

Gość
6 minut temu, Magda bez loginu napisał:

Ale zmieniasz ją co jakiś czas, czy tak na jednej sztuce masz zamiar skończyć? 😂

@Magdo bez loginu, może pomóżmy kolegom i podpowiedzmy im jeszcze kilka kobiecych spraw: sposoby nakładania pomadki na usta lub czym się kierować przy kupnie nowego biustonosza 😉 Chcą zobaczyć co czuja kobiety? Niech pochodzą w biustonoszu. Najlepiej latem 😄

Gość Gość
6 minut temu, Magda bez loginu napisał:

Ale zmieniasz ją co jakiś czas, czy tak na jednej sztuce masz zamiar skończyć? 😂

Jedna narazie bo od siostry wzięłem a wieciej to boję że się zorientuje xd 

Gość Gość
10 minut temu, Wolena napisał:

Kombinuj, kombinuj. Jak dobrze pokombinujesz, to i miejsce na tampon się znajdzie 😉

PS Uwiera? Nie jesteś wyjątkiem. Innym też z tym niewygodnie 😄

Chyba źle przykleilem skrzydełka i one uwieraja najbardziej 😞

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Chyba źle przykleilem skrzydełka i one uwieraja najbardziej 😞

Takie obtarcia łatwo się nie goją. Proponuję zrezygnować dzisiaj z dalszych prób. Ponosisz znowu gdy będziesz miał następną miesiączkę 😄

Gość Piotrek
13 minut temu, Wolena napisał:

Pomysły niezwykle oryginalne, no ale co kto lubi 😄

Fajnie było, podniecało mnie to 😛 lubiłem też wkładać sobie palec do pupy, albo takie słomki do picia w kształcie peni.sów, zawsze troszkę wody i mydła i podczas kąpieli można było poszaleć  a jak się chciało siku to się kładłem we wannie, peni.sa w dłoń i fontanna na brzuch, klatkę i na buzie😍  dla 10-13 latka to było super doświadczenie 😛

Gość Gość
4 minuty temu, Magda bez loginu napisał:

Może jeszcze, gdzie robią fajnie paznokcie żelowe i która fryzjerka robi ładne pasemka 🤣 Fajnie być kobietą 🍬

I jeszcze możecie się depilowac. Znaczy nóg nie chce ale co innego bym spróbował 😏

Gość
Przed chwilą, Gość Piotrek napisał:

Fajnie było, podniecało mnie to 😛 lubiłem też wkładać sobie palec do pupy, albo takie słomki do picia w kształcie peni.sów, zawsze troszkę wody i mydła i podczas kąpieli można było poszaleć  a jak się chciało siku to się kładłem we wannie, peni.sa w dłoń i fontanna na brzuch, klatkę i na buzie😍  dla 10-13 latka to było super doświadczenie 😛

Mam nadzieję, że obecnie masz skończone 18 lat, bo jeśli nie, to informuję, że forum erotyczne jest przeznaczone dla osób powyżej osiemnastego roku życia.

Gość Piotrek
3 minuty temu, Wolena napisał:

Mam nadzieję, że obecnie masz skończone 18 lat, bo jeśli nie, to informuję, że forum erotyczne jest przeznaczone dla osób powyżej osiemnastego roku życia.

No niestety ale już 26 skończone, szkoda bo za młodu fajne zabawy były

Gość
Przed chwilą, Gość Piotrek napisał:

No niestety ale już 26 skończone, szkoda bo za młodu fajne zabawy były

26 to jeszcze nie starość. Nadal można się bawić. Czasami nawet jeszcze ciekawiej niż wtedy ✋😉

Gość Piotrek
3 minuty temu, Wolena napisał:

26 to jeszcze nie starość. Nadal można się bawić. Czasami nawet jeszcze ciekawiej niż wtedy ✋😉

Np. jak ? 🙂 zaproponuj coś 🙂