Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałam od razu zostać u faceta na noc, wiec on zaczął mnie traktować powściągliwie

Polecane posty

Gość gość

A to będzie dopiero nasze drugie spotkanie, więc nie chciałam iść z nim do łózka tak od razu. Jednak, tak jak radzili mi niektórzy w poprzednich tematach np. @Tomko- flirtowałam z nim, a' propo masażu np., sam to oczywiście podchwycił mówił, że chętnie by mnie wymasował, ale zależy które miejsca bym wybrała, a ja na to że zdałabym się na niego jakie wybierze i takie tam rozmowy z podtekstem.

Ale i tak, choć mamy się spotkać jutro, stał się ostatnio bardziej oficjalny dla mnie ( choć nadal dzwoni codziennie), nie mowi juz do mnie zdrobnieniami, nie proponuje żebym u niego została, rozmawia jak z koleżanką trochę 😕 

Szczerze, to aż troche odechciało mi się tego spotkania jutro z tego wszystkiego. Jest taki od jakiś 2 dni, więc może za wcześnie żeby coś powiedzieć, ale zaczęłam się martwić jak to jutrzejsze spotkanie będzie wyglądało....

Dobra, może zaraz znów ktoś napisze, że to dziecinne pytanie, ale trudno, nie dbam o to. To waszym zdaniem świadczy, że stracil mną zainteresowanie, pomimo, że dzwoni codzienie, ze stał się taki bardziej oficjalny w rozmowie?

coz chcial tylko seksu, wiec zdradzil swoje intencje, to zalezy jesli ty chcesz tylko seksu tez to ciagnij to ale on traktuje Cie jako przelotna kobiete na seks.. jesli chcesz czegos powazniejszego to tego nie otrzymasz

Gość gosc jasnowidz

no coz, pewno nowa przyjechala w sobote na turnus i sie kolo niej kreci. 

Gość Kkk

A ja rozumiem takie dylematy, sama kiedyś radziłam się w podobnej sytuacji :) ja na Twoim miejscu poszłabym na spotkanie Żeby zobaczyć jak się zachowuje twarzą w twarz ale na pewno nie zostawałabym u niego na noc, chyba ze zmieniłaś zdanie - pamiętaj nigdy nie rób nic wbrew sobie i swoim przekonaniom ;) na pewno później niczego żałować nie bedziesz. 

Gość Gosc

Jak się nazywa Twój poprzedni temat? 

Gość gosc jasnowidz

wbij w wyszukiwarke pan z pensjonatu i zobaczysz jej desperackie wypociny

Gość Gość

Pensojantu pod różą?

Gość gość x

po takiej twej propozycji masażu , doznał szoku. Szkoda chłopaka , chyba się już  nie podniesie.

Kolejna niewinna ofiara "Ewy". 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gosc jasnowidz napisał:

wbij w wyszukiwarke pan z pensjonatu i zobaczysz jej desperackie wypociny

Serio to znowu ona? 😂🤦

Gość gosc jasnowidz
26 minut temu, Gość Gosc napisał:

Serio to znowu ona? 😂🤦

serio, serio...prawie codziennie zaklada temat.