Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Tutaj zawsze doradzicie z gotowaniem otóż

Polecane posty

Gość Gosc

Jak przygotować żeberka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Męskie żeberka okładamy rozgrzanymi piersiami i całujemy tors.;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Męskie żeberka okładamy rozgrzanymi piersiami i całujemy tors.;)

O takim przepisie to mogę pomarzyć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Najprościej to przypraw jak lubisz i do piekarnika w naczyniu z pokrywką na około 2 godziny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Spokojnych myśli
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak przygotować żeberka

Męskie żeberka faktycznie przepis na ostro😁A takie do zjedzenia podsmażam chwilę na patelni,a potem duszę w garnku z małą ilością wody.Kwestia przypraw zależy od upodobania, czy mają być pikantnie czy łagodnie..sól, pieprz..czasem nutka papryki słodkiej lub ostrej albo curry, cebula..Można je też udusić w jakimś sosie albo zapiec w piekarniku w naczyniu żaroodpornym z warzywami,albo polane miodem czy piwem😋Smacznego😊

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

Najprościej to przypraw jak lubisz i do piekarnika w naczyniu z pokrywką na około 2 godziny.

A na patelni?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Spokojnych myśli
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

A na patelni?

Lekko je podsmażasz,a potem podlewasz trochę wodą, trochę pokrojonej cebulki,przyprawiasz i tak jakby dusisz aż dojdą .. za mocno przesmazone zależy od wyboru mięsa mogą być za twarde i suche😁

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Na patelni, to tak jak wyżej obsmażyć z obu stron, podlać 1/4 szklanki wody i dusić do miękkości grubo ponad godzinę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×