Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak

Podoba mi się kobieta która ma prawko i samochód

Polecane posty

Gość chlopak
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A wiesz ilu ludziom na łeb spada sufit w domu?

Na pewno nie tylu, no podaj statystyke. Rozmawiamy tylko o Polsce, nie zaprzeczysz ze bydzie zmotoryzowanym powoduje zwiekszenie ryzyka naglej śmierci

Gość Jajaja

Wiesz, te wypadki to najczęściej po pijanemu zachodzą albo na autostradach... W terenie zabudowanym jest duże ograniczenie prędkości, inaczej dostaniesz mandat:D A jeśli ma wjechać w Ciebie pijany kierowca, to lepiej żebyś był w samochodzie i ucierpiał samochód, a nie ty- poza.

Gość vvv

Ja mam prawo jazdy i samochód, a i tak żadna mnie nie chce, więc wasze teorie są nic nie warte.

Gość Zpaznokcilakier

Ludzi nie ocenia się po tym czy mają cos, czy czegoś nie mają. Najlepiej wcale ( się nie ocenia )  Co to za kryterium? Nie ma prawka i auta to się do niczego nie nadaje ? Od kiedy ? Ale dyrdymaly ...

Gość Proste
9 godzin temu, Gość chlopak napisał:

jestem rozsądny ilu bohaterów drogowych leży w grobach? ... i co im z tego prawka, trumna

No jesteś du/pa i tyle. To nie jest seksowne. Tego nie potrzebujemy. Mężczyzna ma byc meski a nie sie bać. Chyba każdy boi sie wypadków, nie chce zginac...no i co w związku z tym? Lęki trzeba przełamywac. Później taka pissda będzie sie bala odpowiedzialności, dzieci też się będzie bala wychowywać, wszystkiego będzie się bała. Z domu wyjść strach, polecieć samolotem na wakacje strach, żyć tez strach. To nie życie. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Proste napisał:

No jesteś du/pa i tyle. To nie jest seksowne. Tego nie potrzebujemy. Mężczyzna ma byc meski a nie sie bać. Chyba każdy boi sie wypadków, nie chce zginac...no i co w związku z tym? Lęki trzeba przełamywac. Później taka pissda będzie sie bala odpowiedzialności, dzieci też się będzie bala wychowywać, wszystkiego będzie się bała. Z domu wyjść strach, polecieć samolotem na wakacje strach, żyć tez strach. To nie życie. 

Ale życie zamiast grobu de/bilko