Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzik

myśli że się obrazilem

Polecane posty

Gość bzik

a to tylko nieśmiałość 😞

Gość ???
2 minuty temu, Gość bzik napisał:

a to tylko nieśmiałość 😞

A czemu myślisz , ze ona rak myśli ?

Gość bzik
3 minuty temu, Gość ??? napisał:

A czemu myślisz , ze ona rak myśli ?

bo miałem powód się obrazic, a chodzi l zupełnie coś innego

Gość gosc
8 godzin temu, Gość bzik napisał:

bo miałem powód się obrazic, a chodzi l zupełnie coś innego

aco ci zrobiła i czemu tego nie wyjasnisz?

Gość gość

Jak ma wyjaśnić skoro jest obrażony i się nie odzywa?;)

Gość mamulinka
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jaki powód miał ?I o co chodzi ?

Gość gość
1 minutę temu, Gość mamulinka napisał:

Jaki powód miał ?I o co chodzi ?

To nie ja zapytałam. Ja tylko stwierdziłam fakt! Kiedy facet jest obrażony to milczy jak zaklęty chociaż go skręca i wierci robaczek, no i czeka kiedy to laska będzie błagała o wybaczenie.;) Faceci!

Gość gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

16 minut temu, Gość gość napisał:

a to jakaś wielka drama? zwyczajnie jestes ponad własnym ego, a to pokazuje twoją klasę i zagadujesz do niej, np 'wiesz miałem sie do ciebie nie odzywac bo czuje się dotkniety ale boili mnie ta sytuacja milczenia itd' trudne? No chyba że ona celowo ci dołożyła uzywając jakis przykrych słow typu ... ... cos w tym stylubo nie wiem o co w tym obrazeniu twoim chodzi?

Gość wykropkowali

typu d.xebil krx.etyn

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

a to jakaś wielka drama? zwyczajnie jestes ponad własnym ego, a to pokazuje twoją klasę i zagadujesz do niej, np 'wiesz miałem sie do ciebie nie odzywac bo czuje się dotkniety ale boili mnie ta sytuacja milczenia itd' trudne? No chyba że ona celowo ci dołożyła uzywając jakis przykrych słow typu ... ... cos w tym stylubo nie wiem o co w tym obrazeniu twoim chodzi?

Nie rozumiesz na czym polega urażone męskie ego? Otóż mężczyzna obrażony bardzo chce się odezwać, ale tego nie robi bo się wstydzi, że będzie wyśmiany, itd. Czaisz?:)

Gość gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

To nie ja zapytałam. Ja tylko stwierdziłam fakt! Kiedy facet jest obrażony to milczy jak zaklęty chociaż go skręca i wierci robaczek, no i czeka kiedy to laska będzie błagała o wybaczenie.;) Faceci!

najgorzej jak obydwoje uparci albo ta ona nie wie ze ten on sie obraził

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

najgorzej jak obydwoje uparci albo ta ona nie wie ze ten on sie obraził

No niby tak, przekichane kiedy oboje są obrażalscy i udają, że im nie zależy, itd. I co dalej? Kto ulegnie? Ciekawe. Masz jakąś teorię?;)

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

Nie rozumiesz na czym polega urażone męskie ego? Otóż mężczyzna obrażony bardzo chce się odezwać, ale tego nie robi bo się wstydzi, że będzie wyśmiany, itd. Czaisz?:)

to wszystko zalezy o co poszło, czy Ty też czaisz? a poza tym co warta jest ta kobieta,jesli podejrzewaz ze ona cie wysmieje? czaisz? moze Twoje obawy sa bezpodstawne nawet i nie ma miejsca na dramę, mzoe to dobry moment y sprawdzic jaka ona jest na prawde? czaisz?

Gość gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

No niby tak, przekichane kiedy oboje są obrażalscy i udają, że im nie zależy, itd. I co dalej? Kto ulegnie? Ciekawe. Masz jakąś teorię?;)

no i to jak, moze nie to ze obrażalscy a moze obydwoje jestescie dumni? nie warto przeciągać struny bo może to pojsc za daleko i bedzie jeszcze trudniej a druga wersja jesli 'udaja' to moze wy się w sobie podko...ecie?

Gość gosc
13 minut temu, Gość gość napisał:

'Kto ulegnie?'napewno nie słabszy,słabsza tylko osoba silna by wyjasnic sytuacja i miec to z głowy

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

'Kto ulegnie?'napewno nie słabszy,słabsza tylko osoba silna by wyjasnic sytuacja i miec to z głowy

Hym, a może ulegnie ta osoba, której bardziej zależy? Bo wiesz, słabość może poczekać a miłość nie. Ano ba!:)

Gość gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

Hym, a może ulegnie ta osoba, której bardziej zależy? Bo wiesz, słabość może poczekać a miłość nie. Ano ba!:)

takie założenie komu bardziej zalezy jest niebezpieczne i może prowadzić do mylnych wniosków , powinien zwyciężyć rozsądek, jeśli ona z nim się lubią to tym bardziej a miłości nie powinno się mieszać do jakis zatargów miedzy nimi, bo to dziecinne

Gość gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

takie założenie komu bardziej zalezy jest niebezpieczne i może prowadzić do mylnych wniosków , powinien zwyciężyć rozsądek, jeśli ona z nim się lubią to tym bardziej a miłości nie powinno się mieszać do jakis zatargów miedzy nimi, bo to dziecinne

Rozsądek w miłości? Jego brakuje najbardziej i dlatego ludzie robiom głupie rzeczy. Obrażają się na amen, próbują wzbudzić zazdrość, podkładają świnię, kłamią w żywe oczy i mnóstwo irracjonalnych zachowań, które są taakie dziecinne, że aż urocze.;) Ale tak, to jest bardzo śliski grunt, który wciąga jak wodny wir. I bywa, że pozamiatane.;(

Gość gosc

Rozsadek w miłości czy w przyjaźni jest kwestią dojrzałości bez względu na wiek, a wtedy głupot się nie robi.Rozumiem ,że można  obrazić na drugą stronę, jeśli poczujemy się dotknięci czy zlekceważeni no ale to nie może trwać wieki, bo nie poważne to zachowanie, Trzeba dążyć do wyjaśnień bo bez tego,rzeczywiście może być 'pozamiatane.' A 'podkładanie świni,'' wzbudzanie zazdrości', kłamstwa to wybitne przeciwieństwa miłości.Miłość podaje rękę na zgodę.

Gość gosc

dopowiem jeszcze że wzbudzanie zazdrości jest nikczemne, jeśli wiemy że ta osoba nas kocha, a z drugiej strony sobie samym tez wystawiamy swiadectwo o naszym wyrachowaniu,braku empatii

Gość A&A

Lepiej coś zrób jak nie chcesz żeby ona też się nie obraziła. Najgorsze jest lekceważenie drugiej osoby i pokazanie że masz ją gdzieś. Może oboje jesteście uparci a wtedy ciężko o cokolwiek bo nikt nie odpuści. 

Gość ??????

i do czego to doprowadzi,niech bzik mysli

Gość Ania
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Co to za dziwna teoria ? Dlaczego miałaby go wyśmiać ?  Bo napewno nie z tego powodu ze się odezwał. Co za bzdura

Gość eno
1 godzinę temu, Gość Ania napisał:

Co to za dziwna teoria ? Dlaczego miałaby go wyśmiać ?  Bo napewno nie z tego powodu ze się odezwał. Co za bzdura

to pewnie to męskie takie myślenie

Gość Ona

Nie o brazilam się za miesiąc się  zobaczymy 

Gość Ona
51 minut temu, Gość Ona napisał:

Nie o brazilam się za miesiąc się  zobaczymy 

Nie zobaczymy się już nigdy.