Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haes

Nimfetka nie doczeka świąt bożego narodzenia iksde

Polecane posty

Gość Haes

Mam informację od prokuratora z mojej poprzedniej sprawy beczulka niedlugo bede wolny

Gość nymphette

I was made for loving you, Dariusz 💋 Feel The Magic 💋

Gość Gość
7 godzin temu, Gość nymphette napisał:

Przecież chciałeś dalej tego kontaktu...

A Dobrze wiesz jakie mam do Ciebie podejście... to jest silniejsze ode mnie, takie z automatu. To Ja jestem winna tej naszej tesknoty, ponieważ mogłam lepiej zastanowić się nim poszłam za daleko w marzeniach i w ciągle jeszcze niezaspokojone pragnienie posiadania całego Ciebie, obcowania z Tobą i finalnie zaspokojenie potężnego pożądania... To moja wina, że mając kogoś - tęsknię za innym, którego tak bardzo chcę, a nie potrafię mieć bo nie chcę też ranić. Ciągle jednak obmyślam sobie jakby tu doprowadzić do spotkania z Tobą, lecz aktualne możliwości i wyrzuty sumienia hamują mnie znacząco, na co Ty z kolei nie chcesz się zgodzić i masz w tym swoją, głęboką rację, no bo przecież wychodzi na to, że mącę Ci tylko w głowie... lecz nie robię tego dla zabawy, a dlatego, że pozwoliłam sobie oszaleć na Twoim punkcie, kochając już kogoś i ani myślę przestać o Tobie marzyć...

I kto tu jest Psycho? ;(

Gość Haes
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przecież chciałeś dalej tego kontaktu...

A Dobrze wiesz jakie mam do Ciebie podejście... to jest silniejsze ode mnie, takie z automatu. To Ja jestem winna tej naszej tesknoty, ponieważ mogłam lepiej zastanowić się nim poszłam za daleko w marzeniach i w ciągle jeszcze niezaspokojone pragnienie posiadania całego Ciebie, obcowania z Tobą i finalnie zaspokojenie potężnego pożądania... To moja wina, że mając kogoś - tęsknię za innym, którego tak bardzo chcę, a nie potrafię mieć bo nie chcę też ranić. Ciągle jednak obmyślam sobie jakby tu doprowadzić do spotkania z Tobą, lecz aktualne możliwości i wyrzuty sumienia hamują mnie znacząco, na co Ty z kolei nie chcesz się zgodzić i masz w tym swoją, głęboką rację, no bo przecież wychodzi na to, że mącę Ci tylko w głowie... lecz nie robię tego dla zabawy, a dlatego, że pozwoliłam sobie oszaleć na Twoim punkcie, kochając już kogoś i ani myślę przestać o Tobie marzyć...

I kto tu jest Psycho? ;(

Żegnaj nimfetko moja miła. Wjade moim BMW i zostanę paralitykiem. Już postanowione. Zniszczyłas mnie i nigdy ci nie wybacze, masz czas do grudnia iks de

Gość wieczorna szmato zdechnij

baby to jednak ...ki jak wierza ze jestes facetem

Gość gość
8 godzin temu, Gość nymphette napisał:

Kolejny chory podszyw Wieczornej.

Gość gość
16 minut temu, Gość wieczorna szmato zdechnij napisał:

baby to jednak ...ki jak wierza ze jestes facetem

zobacz sobie co ta psycholka wyprawia w pytaniu o jadłospisy, najpierw zaczęła tam szukać Nimfy i ją prowokować tymi tekstami o borówkach (Nimfa była znana na Kowbo z jedzenia borówek)  i wyzywać od peezd a potem już całkiem jej odbiło i zaczęła się w nią wcielać i parodiować pisząc jadłospis jako niby Nimfa xD ona z 10 minut musiała poświęćić na mega długi post z emotikonami xD ona ją zapierdzieli w końcu bo to jest chore xD

Gość Haes

Mogłaś być już na dnie iks de a nie byłaś nigdy nie dowiesz smerfetko się, co straciłaś. Mogłaś moją być zamiast życzyć mi beczułka wesołych świąt ik de kryzysowa smerfetko 

Gość A wiecie ze Nastroik to fo

Wieczornej i jej spaslaka. Wyciaga od ludzi kase na skladki i adresy do kont w banku

Gość gość
8 minut temu, Gość Haes napisał:

Mogłaś być już na dnie iks de a nie byłaś nigdy nie dowiesz smerfetko się, co straciłaś. Mogłaś moją być zamiast życzyć mi beczułka wesołych świąt ik de kryzysowa smerfetko 

Co to znazczy kryzysowa smerfetka?

Gość Gosc

Wieczi ma pryszcze na ryju Dlatego nie nawidzi ladnych dziewczyn. Pisala ze ma klopoty z cera