Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qto$

Ogłaszamy 24UWAGA!

Polecane posty

Gość Qto$

Nie wchodziłam nigdy na tego typu strony, Ale po dłuższej samotności sama ze soba zauważyłam sekcje poznam panią. Sami ...iarze, Ale zdarzaly się w niewielkim procencie również normalne ogłoszenia. Z jednym kolesiem spotykałam się około półtora miesiąca. Prawy i jaki porządny. Rzuciła go niby dziewczyna, z która ma dziecko bo to zła kobieta była. Byłam naiwna i w końcu doszło i do seksu. Potem facet się nie odzywał i wykręcal. Wiem, ze wykorzystał w ten sposób wiele kobiet. Na tym portalu zmienia często imię. Uważajcie na Marcina/Artuta z Krakowa, który jest na poziomie i szuka kobiety do związku bez sponsoring i przygodnego seksu. Ma 35 lat. Szkoda, ze tacy ludzie chodzą po świecie...

Gość 35 latek szuka atrakcyjnej

Przystojny, zadbany, wysportowany na poziomie i na luzie 35 latek z Krakowa pozna atrakcyjną kobietę z Krakowa lub okolic. Poszukuje kobiety do normalnej i stałej relacji. Nie interesuje mnie sponsoring i przygodny seks. Szukam poważnej relacji, więc czemu tu nie spróbować. Jeśli zainteresowało Cię moje ogłoszenie napisz do mnie ;

Gość Kulka

Znam niestety. Ma też konto na tinderze.

Gość Moniqe

Oszustów nie brakuje. Na drugi raz ostrożność, a jemu niech ... zbutwieje.

Gość A,,

Endriu rozumiem ze ci się trójka skleila, ale mowa jest o 35 latku nie o 65 starcu z marskością wątroby

Gość Margaretka
Przed chwilą, Gość A,, napisał:

Endriu rozumiem ze ci się trójka skleila, ale mowa jest o 35 latku nie o 65 starcu z marskością wątroby

🤣🤣🤣🤣Może to od tych wędlin z Będzina 😂😂😂😂

Gość 35 Marcin

Tak wam źle było?

Mówiły czule słówka teraz obgadywać, nie ładnie!

Gość Luzblues

Bydlakow nie brakuje. Mógł chlop wprost napisać czego oczekuje albo iść do burdelu. Taniej by wyszło zamiast kasę tracić na kolacje i wino. 

Gość Krewetki139

http://www.oglaszamy24.pl/m/ogloszenie/637350070/krakow-35-latek-szuka-atrakcyjnej-do-stalego-zwiazku.html

To ten amator?

Gość Elektryczek

ten gość to bity frajer który szuka przygód i co nie dostał porządnie kopa w tyłek żeby się zesrał 

Gość Al,

I przez takich ludzi mężczyzn i kobiet potem inni mają uprzedzenia do przeciwnej płci.

Gość Rycerz

794910900

Gość Qto$

Tak bardzo go nienawidzę! Potraktował mnie jak śmiecia. Czuję się upokorzona i zawstydzona.....