Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatko90

Jak wybrać partnera?

Polecane posty

Gość Tatko90

W całym moim życiu to ja wybierałem sobie kobiety, jak mi się przedstawiały podobać przy bliższym Poznaniu to zrywalem. Dziwi mnie to że kobiety wyzywaj facetów że wszyscy to Dupki jeżeli mogą związek z Dupkiem zakończyć odrazu wtedy gdy zauważa że to dupek. 

Nie wyobrażam sobie, meczenia się z kimś w związku kto mi nie pasuje. 

Jeżeli kobiety męczą się z dupkami, a potem obrażają tych wporzatku facetów. 

Czy to nie świadczy o tym że kobiety są glupsze? 

Gość móndra

Racja! Ja tam z  żadnym dupkiem się już nie mecze . do doopyy z nimi. Jeden wart drugiego. Teraz nareszcie wiem ze żyje 

Gość gosc
46 minut temu, Gość Tatko90 napisał:

W całym moim życiu to ja wybierałem sobie kobiety, jak mi się przedstawiały podobać przy bliższym Poznaniu to zrywalem. Dziwi mnie to że kobiety wyzywaj facetów że wszyscy to Dupki jeżeli mogą związek z Dupkiem zakończyć odrazu wtedy gdy zauważa że to dupek. 

Nie wyobrażam sobie, meczenia się z kimś w związku kto mi nie pasuje. 

Jeżeli kobiety męczą się z dupkami, a potem obrażają tych wporzatku facetów. 

Czy to nie świadczy o tym że kobiety są glupsze? 

trudno sie wypowiedziec zbyt ogolnikowo napisane zalezy od danej osoby zwiazku, napisz konkretniej, zostales przez kobitete obrazony?

Gość Tatko90

Kobieta powiedziała do mnie ze pewnie podrywam wszystkie i że jestem Dupkiem jak inni faceci tylko dlatego że jest wysportowany i przystojny. 

Już nie można ćwiczyć w tych czasach dla przyjemności bo jak żyłkę kobiety zobaczą na Biceps ie to zaraz mówią że lowelas, to też usłyszałem od kobiet w pracy. 

A ja się jąkam i mam stres dlatego spotykam się tylko z tymi co mnie zaczepia pierwsze na ulicy. 

I tu pytanie jeżeli uważa mnie za dupka to dlaczego chce ze mną być? A nie powie mi nara. 

Gość Tatko90

Ogólnie które mnie zaczepia pierwsze