Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +18

Skażona krew

Polecane posty

Gość +18

Kiedy obudziłem się wczesnym rankiem zauważyłem niepokojące zmiany skórne na moim ciele . Były to ogromne , czerwone krosty, które przypominały wulkan zakończony przezroczystym pęcherzem.  Postanowiłem szybko pójść po maść do pobliskiej apteki , by jak najszybciej zakończyć ten problem.  To tylko pogorszyło sprawę... Krosty stały się jeszcze większe i zaczęły mnie niemiłosiernie swędzieć.. Poczułem jeszcze większy niepokój, gdy z nowo otwartych ran zaczęła wypływać Zielona,  śmierdząca ropa. Zapach ropy wydobywajacy się z każdej części ciała przypominał starą padline . Podobnie zaczęło się dziać z moimi paznokciami- zaczęly mi gnic I powoli odpadac . Kiedyś zdrowe I piękne paznokcie zamieniły się w czarne krogulce , owinięte lepkim ,cuchnacym,sluzem. Bez watpienia pomyślałem , że może to być zakażenie.  Dokładnie przemylem każda część ciała woda toaletowa I owinalem w bandaż.  

Następnego dnia obudziwszy się zobaczyłem coś , czego nigdy nie chciałem zobaczyć.  Świeżo otwarte rany zaczęły odpadac i  zrobiły się czarne , podobnie jak moje paznokcie. Ropa śmierdziala tak mocno,  że zlatywaly się nad nią muchy.  Przez cały czas bolała mnie głowa i brzuch . Zbierało mi się na wymioty . Aż nagle zemdlalem I upadlem w kałuże własnych rzygow.  

Kiedy się ocknąłem to nie mogłem otworzyć lewego oka . Było całe zaropiałe i przegnite.  Skóra straciła swój naturalny kolor I blask.  Stała się bezbarwna I pozbawiona ciepła.  Nekalo mnie uczucie chłodu , które stawalo się coraz bardziej nie do wytrzymania. Kazdy ,Nawet jeden malutki krok był dla mnie ogromnym ciezarem . Czulem się sto razy gorzej niż wczoraj.

Na skórze zaczęły się pojawiać nowe rany . Były tak głębokie , że zaczęły z niej wypełzać larwy komarów.  Wraz z nimi wychodziły żyły i tętnice w całej okazałości 

Odpadły mi obie ręce.  Zacząłem się powoli rozpadać.  Rozkład trwał powoli I bardzo boleśnie. Rybactwo zbierało się gromadami , węsząc trop po tropie 

Gość Lil xan

Nie umiem tak pisac

Gość klub ksiàżki

Pisz powieści autorze, lepsze niż horrory King'a

Gość Smród
Przed chwilą, Gość klub ksiàżki napisał:

Pisz powieści autorze, lepsze niż horrory King'a

Mam dopiero 16 lat, ty tak na poważnie? Na wesele przebrałem się a ticci toby i miałem na sobie brudną bluzę

Gość Skate

Napiwszy się piwa poczułem że odlatuję z hukiem w kosmos 

Gość Lil xan

Mi smierdza stopy