Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona

Boję się...

Polecane posty

7 minut temu, Gość gość napisał:

Mądry z Ciebie facet, więc pewnie wiesz, że używanie liczby mnogiej w przypadku kiedy mówi się o sobie, jest bardziej zabiegiem socjologicznym, niż rzeczywistym argumentem w dyskusji.

Uprzejmie dziękuję za komplement 🙂 Liczba mnoga mi się tak po prostu wyrwała - trochę instynktownie 🙂 Wynika to z tego, że ja lubię filigranowe kobiety i duża część moich kolegów także 🙂 Kłaniam się 🙂

Gość gość
Przed chwilą, Revien napisał:

Uprzejmie dziękuję za komplement 🙂 Liczba mnoga mi się tak po prostu wyrwała - trochę instynktownie 🙂 Wynika to z tego, że ja lubię filigranowe kobiety i duża część moich kolegów także 🙂 Kłaniam się 🙂

Inteligentnym zawsze wyżej stawia się poprzeczkę. Racz pamiętać.

Powodzenia. 🙂 

Gość Miniówka

A ja się boję, że spotkam kiedyś faceta z dużym peni/sem i go w sobie nie zmieszczę, że naderwie mi krocze, bo jestem taka filigranowa. I podświadomie unikam wysokich facetów. Na razie miałam dwóch partnerów, nie byli postawni i było wszystko ok. Ale boję się, że kiedyś trafię na kogoś z dużym przyrodzeniem i nie dam rady.

Gość Rudapaskuda

Ja również należę do filigranowych kobiet ale mnie postaw i mężczyźni nie przerażają, wręcz przeciwnie 😁 możesz wykorzystać swój atut bycia drobną kobietą w sklepie do podania słoika z najwyższej półki 😉 kiedy zaczniesz myśleć w taki sposób, lek będzie malał aż sam zniknie.