Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rullli

Problem z erekcją

Polecane posty

Gość rullli

Co zaproponować facetowi, który ma czasem problemy z erekcją? Podkreślam czasem - tak raz na pięć "prób". To chyba nic poważnego, pewnie stres albo przemęczenie, ALE: widzę że nie jest mu z tym przyjemnie (mimo mojej 100% akceptacji i wyrozumiałości). Czytałam jednak, że są takie preparaty jak cum on czy braveran - skład ziołowy, taki suplement diety bardziej, które niwelują takie problemy, bo nie zawsze jest sens chodzić do seksuologa. Aha,facet ma 35 lat. Czy słyszałyście o takich metodach?

Gość Franzer

Ja brałem cum on do niedawna. jestem bardzo zadowolony. bezpieczny i dobry lek, polecam. kuracja trwa ok 6 tygodni.

Gość gapt

To kwestia trybu zycia, diety, zmeczenia itp. - nawet nie nazywaj tego problemem, bo w tym momencie go tworzysz i zaczynasz rozwiazywac. A on nie ma zadnego problemu, ale jesli Ty bedziesz to juz tak traktowac, to wrezultacie on - wnoszac po Twojej reakcji - zacznie myslec, ze ma problem; zacznie sie wiec martwic sie jak go rozwiazac, to doprowadzi do spirali i ostatecznie naprawde ten problem stworzy.

Czy ma swoje hobby? Ile czasu poswieca na prace? Czy cwiczy w miare regularnie lub rusza sie na swiezym powietrzu? Czy ma (macie) duzo problemow, w pracy, z finansami, dziecmi itp.? Cum on jest dobrym środkiem jeśli chodzi o skład ale warto zastanowić się nad tymi czynnikami.

Gość gość

U mnie odwrotnie, trzeba czy nie to sterczy, co z tym zrobić?

Gość rullli

Trochę stresu ma ale raczej zdrowo się odżywia  i uprawia sport....

Gość Ania
Dnia 13.09.2019 o 09:58, Gość rullli napisał:

Co zaproponować facetowi, który ma czasem problemy z erekcją? Podkreślam czasem - tak raz na pięć "prób". To chyba nic poważnego, pewnie stres albo przemęczenie, ALE: widzę że nie jest mu z tym przyjemnie (mimo mojej 100% akceptacji i wyrozumiałości). Czytałam jednak, że są takie preparaty jak cum on czy braveran - skład ziołowy, taki suplement diety bardziej, które niwelują takie problemy, bo nie zawsze jest sens chodzić do seksuologa. Aha,facet ma 35 lat. Czy słyszałyście o takich metodach?

ja kupuje tabletki w aptece 😄 

Gość gapt

Pamiętaj, że tam się pompuje krew emocjami, a nie ręcznie. Jeśli umysł jest skatowany ilością problemów, to nie ma jak wykrzesac z siebie wystarczajacej ilosci emocji potrzebnych do "zaskoczenia". Poza tym, choć brzmi to dziwnie, czasami się po prostu nie chce. Nie ma co akceptować, bo to tak, jak akceptować miesiaczkę - wielu meżczyzn jej nie akceptuje (kobiet pewnie trochę tez  ) a ona i tak jest.

Gość Gość

Może ma za dużo stresu w życiu. 

Może problemy z naczyniami krwionośnymi, podobno mogą być spowodowane paleniem tytoniu.

Może ma za mało wysiłku fizycznego czy gimnastyki i np. słabną mięśnie głębokie (core).