Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermelka

Jak urozmaicić życie intymne

Polecane posty

Gość Hermelka

Podobno wszystko co jest w zasięgu ręki może służyć jako dodatek do gry wstępnej. W jednym artykule wyczytałam nawet, że jak ktoś ma bujną wyobraźnię, to i zwykła książka może mieć miłe zastosowanie. 
Była tam też wypowiedź pary małżeńskiej z 20-letnim stażem, która co noc ma różne urozmaicenia. Często sięgają po owe dodatki do lodówki S

Tylko cholera co np. można robić z kurczakiem, albo wołowiną?

Gość Rooochacz

Wyrooochac a co?

Gość wikki

Zamrożonym kurczakiem albo wołowiną można co najwyżej ogłuszyć potencjalnego partnera- partnerkę ale czy to ma jakiś wpływ na bogactwo życia erotycznego to ja nie wiem .
Z mojego doświadczeenia to bym nie chciał jakimiś zwłokami po łbie obskoczyć w ramach gry wstępnej , ale może ja sie nie znam i w dzisiejszych czasach to jest standard .
Przepraszam ale musze sie wyśmiać zanim napisze coś więcej:-) Ogólnie my testujemy nowości, ale są to raczej standardowe, jakieś wibratory, ostatnio wypróbowaliśmy sobie sex elixir., czyli słynną hiszpańską muchę w którą nie wierzyłam ale podziałała.

Gość Koneser

Ja np sr.am dosadnie na moją partnerkę. Ona czuje się wtedy prawidziwą królową.

Gość
Dnia 13.09.2019 o 12:13, Gość Hermelka napisał:

Podobno wszystko co jest w zasięgu ręki może służyć jako dodatek do gry wstępnej. W jednym artykule wyczytałam nawet, że jak ktoś ma bujną wyobraźnię, to i zwykła książka może mieć miłe zastosowanie. 
Była tam też wypowiedź pary małżeńskiej z 20-letnim stażem, która co noc ma różne urozmaicenia. Często sięgają po owe dodatki do lodówki S

Tylko cholera co np. można robić z kurczakiem, albo wołowiną?

W Twojej lodówce jest tylko kurczak i wołowina?😉 Uruchom wyobraźnię.

Gość Epsina

Może przynosi jakieś doznania położenie np. schłodzonej wołowiny, albo udek z kurczaka na piersiach partnerki? A ta hiszpańska mucha to nie placebo

Gość wikki

Wcześniej również mi sie tak wydawało, w sensie, że to raczej nie może działać. Jednak działa i to bardzo dobrze. Ogólnie dawno juz nie byłam tak napalona na swojego faceta jak właśnie po tym środku ;)

Gość Bakczyska

Czy Wy macie w lodówkach jedynie kurczaki i wołowinę ???? Dosyć mało zróżnicowana dieta powiedziałbym...

Jako materiał szkoleniowy w tym zakresie polecam dość stary, ale bardzo jary film "9 1/2 tygodnia" z Kim Basinger i Mickey Rourke. Sex elixir fajny ale jedynie na weekendy.... Częściej na tygodniu raczej nie. Musi być do tego ochota bo inaczej nie podziała.