Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dłużnicy na Chorwacji

Polecane posty

Gość Gosc

Słuchajcie. Kilka miesięcy temu sprzedałam towar ponad 10 tysięcy i do dziś nie został zapłacony. Dzwonię pisze i odzewu brak. Co następuje wczoraj odkryłam na fb ze ostatnio wypoczywali na Chorwacji. Co z takimi ludźmi zrobić? Myśle żeby ich opisać na fb ? Zrobić im siare ! 

Gość Jhaha

Jeśli są w Chorwacji to kiedyś musza wrócić z tych wakacji i uregulować rachunki. Możesz wysyłać upomnienia a jeśli to nie pomoże to skierować sprawę do sądu 

Gość Gosc

Wyślij im ostateczne wezwanie do zapłaty. Oczywiście za polecony z potwierdzeniem odbioru. I bez względu na to czy odbiorą czy dostaniesz zwrot nieodebranego pisma wkraczasz na droge sądową. Komornik szybko sprowadzi ich na ziemię.

Gość Gosc

Już dawno są w domu i dalej się uchylają  od odpowiedzialności. Wyrok już jest a oni teraz się zapierają, ze nic nie brali. Chyba im obsmaruje chatę z napisem złodzieje 

Gość Gosc

Już dawno są w domu i dalej się uchylają  od odpowiedzialności. Wyrok już jest a oni teraz się zapierają, ze nic nie brali. Chyba im obsmaruje chatę z napisem złodzieje 

Gość Gosc

Ludzie są ...ani. Kupiłeś zapłać !

Gość Gość
52 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Słuchajcie. Kilka miesięcy temu sprzedałam towar ponad 10 tysięcy i do dziś nie został zapłacony. Dzwonię pisze i odzewu brak. Co następuje wczoraj odkryłam na fb ze ostatnio wypoczywali na Chorwacji. Co z takimi ludźmi zrobić? Myśle żeby ich opisać na fb ? Zrobić im siare ! 

Trzeba było się ubezpieczyć to byś miała odszkodowanie i ubezpieczyciel by za Ciebie poprowadził sprawe, a tak to sama się szarp ze sprawą sądowa.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Trzeba było się ubezpieczyć to byś miała odszkodowanie i ubezpieczyciel by za Ciebie poprowadził sprawe, a tak to sama się szarp ze sprawą sądowa.

Dziękuje poradzę sobie. Nie prowadzę firmy od dziś. Chciałam tylko przestrzec potencjalnych dłużników przed wstydem. Spieszcie się bo nie znacie dnia ani godziny kiedy .... 

Gość Iza

Ale  Jak to wzieli towar i nie zaplacili, mi grosza w biedronce brakuje i ni nie podaruja

Gość Gość

"Na" Chorwacji? Skąd ty jesteś?