Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

męty ciała szklistego czy stracę wzrok

Polecane posty

Gość eho

mam po dziurki w nosie okulistów gadajacych ze wszystko jest ok kiedys miałem małe mety od 16 roku teraz mam 25 lat i sa juz ogromne  taka maza przez pół oka  niby sie przyzwyczajam do ich ale mam dopiero 25 lat anikt mi nie moze pomóc :((niemam powoli siły do tego bylem u 4 okulistów czy lekarzy kazdy za wizytę kasuje ale nieumie nic nato zaradzić ostatnio bylem u lekarza okulisty to stwierdził ze on też je mano ku.... poco tacy lekarze;/ a miał swietne opinie niby doktor Drzyzga specjalista ale morze tylko doradzi taka pomoc która bardziej ci zaszkodzi .ale kij jak sie nieda tego wyleczyć to się nie da najsmutniejsze jest to że  jak oślepnę to będę z rodzicami mieszkał że ni ebede mógł się usamodzielnić do śmierci że sie nie zakocham ani nic;( ani nie bede miał jak szukać pomocy:(. Mam pechowe życie za mlodu ojciec pijak  potem problemy emocjonalne brak znajomych potem fałszywa kobieta potem studia depresje ale je skończyłem tylko tak pracować nie mam jak bo dostane gorą 3000 zł mieszkanie opłacić  coś zjeść i niema pieniędzy zresztą to tak praca przy komputerze myślałem ze fizyczna praca na budowie mi podratuje wzrok ale się myliłem wada wzroku sie znacząco pogarsza:(  taki los trzeba sie pogodzić z tym jak jest:(