Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrzę w Twoje oczy

No to co moi drodzy, piąteczek przyszedł więc czas na piwko.. planuje się upić dzisiaj

Polecane posty

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Wanilinowy, super uwielbiam i truskawkowy jeszcze. Możemy jeść razem z jednego pudełka i jedną łyżką opowiadając sobie fajne historie.:) Z gorących kubków to tylko pomidorowa na literkę A...:) Z azjatyckich robię chińszczyznę. Warzywa na patelnię i makaron z zupki. Mieszam wszysrko razem i pychota palce lizać. Sok oddaj za fanta.;)

Tez lubie warzywa z patelni ale jeszcze nie wpadłem na pomysł żeby dodawać do nich makaron z zupki :), rzadko mam takie zupki kupione. Jeszcze mam serową jak coś. Lody są Z.B. kubki na K.

No, fajny pomysł, żeby coś robic razem. Nie jadłem tak z kobietą lodów z jednego pudełka, ciekawe jak by to było. Ale jak nie jest tak ciepło to chyba pić się tak nie chce zimnych napojów.

Gość Człowiek nikt
Przed chwilą, Gość Onsam napisał:

Tez lubie warzywa z patelni ale jeszcze nie wpadłem na pomysł żeby dodawać do nich makaron z zupki :), rzadko mam takie zupki kupione. Jeszcze mam serową jak coś. Lody są Z.B. kubki na K.

No, fajny pomysł, żeby coś robic razem. Nie jadłem tak z kobietą lodów z jednego pudełka, ciekawe jak by to było. Ale jak nie jest tak ciepło to chyba pić się tak nie chce zimnych napojów.

Ja bym się brzydził jeść coś z kimś z jednego pojemnika lub talerza. Niezależnie z kim.

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Człowiek nikt napisał:

Ja bym się brzydził jeść coś z kimś z jednego pojemnika lub talerza. Niezależnie z kim.

Ja też, ale z kobietą z którą chciałbym się całować już nie taka różnica.

Gość Lili
5 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Od tego pana powyzej to minetki na pewno sie nie doprosi..

Gość gość
9 minut temu, Gość Onsam napisał:

Spróbuj kiedyś upichcić takie danie, gwarantuję niebo w gębie.;) Trzy sery uwielbiam i bakaliowe półlitrowe na jeden raz kiedyś zjadałam tej firmy co mówisz.:) Narobiłeś mi smaka, naprawdę mam ochotę na loda. Lody i fajny seans pod kocykiem. No wyobraź sobie jaki nastrój sympatyczny.

Powiem uczciwie, że ja czasem lody zimą jem a gorące napoje latem i nie widzę w tym nic dziwacznego. A, z kubków to jeszcze lubię barszcz czerwony z grzankami i nie widzę nic zdrożnego karmić się wzajemnie jedną łychą.;)

Gość gość
17 minut temu, Gość Dama Kier napisał:

A ja poproszę szampana!💃

Szampan dla Damy Kier serwowany z parasolką i limonką. Proszę bardzo. 🍾

Gość Człowiek nikt
3 minuty temu, Gość Lili napisał:

Taka sytuacja nigdy nie zajdzie. Taki mały plus bycia nieatrakcyjnym seksualnie. 

Gość Dama Kier
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Szampan dla Damy Kier serwowany z parasolką i limonką. Proszę bardzo. 🍾

Ahhhhh Dziękuję:*

Gość gość
7 minut temu, Gość Lili napisał:

Ciekawe jakie to uczucie poczuć zimny lodowaty język...;)

Gość gość

Czy wam też wyskakuje błąd pięć zero cztery? Jakby co i mnie nie było, to właśnie mam taki zonk.:(

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Spróbuj kiedyś upichcić takie danie, gwarantuję niebo w gębie.;) Trzy sery uwielbiam i bakaliowe półlitrowe na jeden raz kiedyś zjadałam tej firmy co mówisz.:) Narobiłeś mi smaka, naprawdę mam ochotę na loda. Lody i fajny seans pod kocykiem. No wyobraź sobie jaki nastrój sympatyczny.

Powiem uczciwie, że ja czasem lody zimą jem a gorące napoje latem i nie widzę w tym nic dziwacznego. A, z kubków to jeszcze lubię barszcz czerwony z grzankami i nie widzę nic zdrożnego karmić się wzajemnie jedną łychą.;)

Barszcz czerwony też uwielbiam ale ostatnio w tych z Azji zasmakowałem, są takie inne. Działasz na moją wyobraźnię,podoba mi się.

Gość Lili

Tak, ciagle wyskakuje ten blad

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Lili napisał:

Tak, ciagle wyskakuje ten blad

może masz za wolny internet i czasem nie wchodzi strona

Gość gość
1 minutę temu, Gość Onsam napisał:

Barszcz czerwony też uwielbiam ale ostatnio w tych z Azji zasmakowałem, są takie inne. Działasz na moją wyobraźnię,podoba mi się.

Ty no widziałam jakie mają teraz. Do wyboru, że nie wiesz co wybrać, przewracają się na półkach i bierzesz jak leci bo nowe kusi.;) Kaczki pieczone, kurki o smaku cary, na ostro, słodko, wszystko czego chcesz masz na wyciągnięcie ręki. A nadal szukasz swojego ulubionego.;) 

Wyobraziłeś sobie zaciemniony pokój, w oddali tli się lampa, cieplutko i nastrojowo, w głośnikach odgłosy z filmu, lody na kolanach, moje otwarte usta i świat jest piękny, co? Ale oki, daj ten sok porzeczowy.;)

Gość Lili
5 minut temu, Gość Onsam napisał:

może masz za wolny internet i czasem nie wchodzi strona

Mam szybki internet. 150czegos tam

Gość Lili
6 minut temu, Gość Onsam napisał:

i Dlugo zapisuje

Gość Lili
7 minut temu, Gość gość napisał:

piękny, co? Ale oki, daj ten sok porzeczowy.;)

Nie moge nigdzie znalezc 100% soku porzeczkowego, same jakies nektary..ja bym chciala tak jak kiedys. Niedosladzany 100%

Gość gość
1 minutę temu, Gość Lili napisał:

Nie moge nigdzie znalezc 100% soku porzeczkowego, same jakies nektary..ja bym chciala tak jak kiedys. Niedosladzany 100%

Masz sokowirówkę? To sprawdzony i wyśmienity sposób na pełnowartościowy sok bez dodatku chemii.:) A jak nie masz to może wyciśnij przez praskę, albo przesmaż i sok przesitkuj albo coś takiego podobnego. Albo po prostu zjedz porzeczki w całości.:)

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość Lili napisał:
9 minut temu, Gość Onsam napisał:

i Dlugo zapisuje

to może być jakieś obciażone łącza i za szybki intenet napotyka na tą wolną stronę i coś wywala

Przed chwilą, Gość Lili napisał:

może uznali że były za kwaśne, dlatego

Gość gość

Problem jest ewidentnie odgórny, bo i mi się wyświetla zonk, a internet mam prima sort, więc to nie jest tego typu błąd tylko kafeteria forum pl. fiksuje. I to od samiuśkiego rana. 

Gość Onsam
11 minut temu, Gość gość napisał:

Ty no widziałam jakie mają teraz. Do wyboru, że nie wiesz co wybrać, przewracają się na półkach i bierzesz jak leci bo nowe kusi.;) Kaczki pieczone, kurki o smaku cary, na ostro, słodko, wszystko czego chcesz masz na wyciągnięcie ręki. A nadal szukasz swojego ulubionego.;) 

Wyobraziłeś sobie zaciemniony pokój, w oddali tli się lampa, cieplutko i nastrojowo, w głośnikach odgłosy z filmu, lody na kolanach, moje otwarte usta i świat jest piękny, co? Ale oki, daj ten sok porzeczowy.;)

I jeszcze ten kocyk, gdzie on jest. A pewnie masz porzeczkowy pij sobie ile chcesz.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Onsam napisał:

I jeszcze ten kocyk, gdzie on jest. A pewnie masz porzeczkowy pij sobie ile chcesz.

Hehe, nie podjudzaj. Że za sok pod koc? Hehe.;)

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Hehe, nie podjudzaj. Że za sok pod koc? Hehe.;)

nie no, zapatrzyłem się na Twoje usta i mój sok jest już Twój

Gość Lili
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Masz sokowirówkę? To sprawdzony i wyśmienity sposób na pełnowartościowy sok bez dodatku chemii.:) A jak nie masz to może wyciśnij przez praskę, albo przesmaż i sok przesitkuj albo coś takiego podobnego. Albo po prostu zjedz porzeczki w całości.:)

Mam te wszystkie maszynki. Tylko czarnych pozeczek nie ma tu gdzie mieszkam:(

Gość Obrzezany Syjonista
1 godzinę temu, Gość Starociotka napisał:

JAK NIE ALKOHOL TO CUKIER NO JEEBANI PODLUDZIE HAHAHAHA

Ostatnio roocham tą twoją małolatę. Fajnie mruczy przy głębszych..... 😉