Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

prawdziwa historia

Ortodoncja nie polecam Codzienna Stomatologia Babczy艅ski

Polecane posty

Taki ma szacunek do pacjent贸w ortodontycznych ten chory psychicznie dentysta, 偶e robi zabiegi laserowe z medycyny estetycznej i chirurgicznej ! nawet, bez zgody podczas leczenia ortodontycznego, na kompletnie nie艣wiadomych tego pacjentach. Na twarzy, szyi聽 i ca艂ym ciele, wsz臋dzie tam gdzie sam uzna to za stosowne. On o nic nie pyta, on po prostu to robi!聽 To w艂a艣nie nazywa si臋 u niego leczeniem holistycznym.聽 Zamiast leczy膰 z臋by ODCHUDZA CIA艁A PACJENTKOM ORTODONTYCZNYM.聽 Robi to korzystaj膮c z technologii laserowych, kt贸rych wi膮zki 艣wiat艂a przenikaj膮 przez ubranie聽 i rozbijaj膮 kom贸rki t艂uszczowe na ca艂ym ciele na wskro艣 nawet, w spos贸b nieodwracalny! ten chory osobnik poniszczy艂聽 tkanki mi臋kkie na moim ciele deformuj膮c je miejscami ( tam gdzie inwazyjnej dzia艂a艂 na nadmiar tkanki mi臋kkiej na moim ciele). W asy艣cie higienistki by艂 i ona dodatkowo trzyma艂a jakie艣 laserowe urz膮dzenie z diodami, na艣wietlaj膮c ca艂e moje cia艂o, z ka偶dej strony. Temu osobnikowi przeszkadza艂o w moim聽 leczeniu ortodontycznym聽 to, 偶e mam miejscami za du偶o tkanki mi臋kkiej na ciele. Jakim chorym osobnikiem trzeba by膰, 偶eby pacjentce ortodontycznej zrobi膰 taki 偶art pod koniec leczenia?

Po przyj艣ciu od niego do domu zacz臋艂a mnie piec sk贸ra聽 na podbr贸dku, ( jakby mi kto艣 szpilk膮 od 艣rodka wierci艂 dziur臋, takie uczucie) gdy spojrza艂am w lustro ca艂膮 twarz mia艂am czerwon膮 i nier贸wn膮 a w miejscu, kt贸re mnie piek艂o zacz膮艂 si臋 4 dniowy proces redukcji tkanki mi臋kkiej z mojego policzka!!!! bez 偶adnego znieczulenia, bez poinformowania co zrobi艂 i jak dba膰 o tak膮 sk贸r臋. Ma w ofercie jaki艣 Aqualyx, preparat do miejscowej redukcji tkanki mi臋kkiej. Prawdopodobnie za niego zap艂aci艂am podczas tej wizyty, bo w uz臋bieniu nic si臋 zmieni艂o. Nie poinformowa艂 mnie co robi, po co i dlaczego? po prostu to zrobi艂,聽 traktuj膮c mnie jak towar do obr贸bki a nie jak 偶ywego cz艂owieka. Typowy sadysta z psychopatycznymi sk艂onno艣ciami.聽 Podczas wizyty u niego poczu艂am delikatne uk艂ucie na twarzy, ale do g艂owy mi nie przysz艂o, 偶e jestem w trakcie poddawania kompleksowym聽 zabiegom z med. estetycznej. Jestem osob膮 doros艂膮 a przechytrzy艂 mnie!

Dodatkowo wielce poirytowany za偶yczy艂 sobie, aby 艣ci膮gn膮膰 chustk臋 z szyi, instynktownie 艣ci膮gn臋艂am nie zastanawiaj膮c si臋 g艂臋biej, o co chodzi. Po kilku godzinach od wyj艣cia z jego gabinetu zacz臋艂a mnie piec r贸wnie偶 szyja, obkurcza艂y mi si臋 stopniowo w艂贸kna kolagenowe i tkanka mi臋kka na niej uleg艂a znacznemu zredukowaniu, na twarzy r贸wnie偶 oraz na ciele! Sk贸ra na szyi by艂a tak cie艅ka, 偶e przy najmniejszym dotyku krwawi艂a, ( zw艂aszcza przy uszach), nie mog艂am ni膮 rusza膰 przez jakie艣 dwa tygodnie. Na twarzy po kilku dniach do艣wiadczy艂am jakiego艣 podgrzewaj膮cego liftingu po艂膮czonego z puchni臋ciem i i kurczeniem w艂贸kien kolagenowych! Babczy艅skiemu przeszkadza艂a nawet moja szyja w leczeniu ortodontycznym!聽聽聽 odchudzi艂 mi j膮 tak, 偶e w dalszym ci膮gu boli mnie, zredukowa艂 mi masywne chrz膮stki przez to poparzenie, chrz膮stki kt贸re by艂y po bokach mojej聽 szyi. Zdeformowa艂 mi nawet lekko p艂atki uszu ( tam te偶 s膮 chrz膮stki). Dodatkowo sk贸ra na dekolcie zosta艂a r贸wnie偶 nieodwracalnie聽 "艣ci膮gni臋ta" co rodzi dyskomfort do dnia dzisiejszego podczas zwyk艂ego m贸wienia.

Ca艂e cia艂o zacz臋艂o mi puchn膮膰 monstrualnie, przez kilkana艣cie dni naprzemiennie po tej wizycie u niego, ( uda, brzuch, po艣ladki, twarz)nie przeprowadzi艂 偶adnego wywiadu ten geniusz, nie wypyta艂 czy pacjentka za偶ywa jakie艣 leki czy mo偶e jest w ci膮偶y? Nic, kompletnie nic.聽聽 Na moich nogach zacz臋艂y robi膰 si臋 dziury jak po ospie tylko w rozmiarze XXXL, moje uda i 艂ydki wygl膮da艂y momentami jak plaster miodu.聽 Zdeformowa艂 mi tkanki pod sk贸r膮 co wygl膮da jakbym mia艂a cellulitus. Nie mog艂am chodzi膰 bez utykania a w najekstermalniejszym momencie zabra艂a mnie nawet karetka,聽 gdy ju偶 nie mog艂am o w艂asnych si艂ach wsta膰 z pod艂ogi.聽 ( rozpocz膮艂 si臋 proces lipolizy czyli kom贸rki t艂uszczowe p臋ka艂y ( definitywnie!)聽 a to co wyp艂ywa艂o blokowa艂o mi 偶y艂y). Przyk艂ada艂 mi ewidentnie ponad moimi nogami jakie艣 urz膮dzenia聽 medyczne do rozbijania kom贸rek t艂uszczowych na ca艂ym ciele dosz艂o do redukcji i deformacji聽 tkanki mi臋kkiej. Po jednej stronie biodra a偶 do linii po艣ladka mam znaczny ubytek tkanki mi臋kkiej po tej wizycie, ok 20 centymetrowe zag艂臋bienie. Nigdy wcze艣niej tego nie mia艂am, on po prostu albo za d艂ugo jaki艣 urz膮dzenie przytrzymywa艂 w tym miejscu albo zrobi艂 to umy艣lnie zostawiaj膮c " mi艂膮"聽 pami膮tk臋 na moim ciele. I to niejedn膮.聽 Jest z艂o艣liwy i przebieg艂y gorzej ni偶 najgorsza z艂o艣liwa baba, bo dzia艂a z pozycji "lekarza".聽 Po zabiegach u tego konowa艂a sk贸ra mnie piecze na ca艂ym ciele cho膰 od tej wizyty min臋艂o ju偶 wiele miesi臋cy. .

Uwa偶a膰 na niego, porobi艂 sobie jakie艣 kursy z kosmetologii i eksperymentuje na pacjentach bez ich wiedzy.聽 Po wyj艣ciu z jego gabinetu mia艂am bardzo cz臋sto czerwon膮 twarz, wtedy nie wiedzia艂am co jest powodem, obkurcza艂a mi si臋 sk贸ra nawet, widzia艂am uszkodzenia na mej sk贸rze kt贸re zg艂asza艂am temu osobnikowi a on? a on si臋 艣mia艂 jak g艂upi wtedy. Dlaczego? bo on sam by艂 sprawc膮 ! te zabiegi z med. estetycznej ju偶 wcze艣niej wykonywa艂 na mnie. Mam jego zabiegi przypadkiem uchwycone na zdj臋ciach! Nawet do d艂oni mi przyk艂ada艂 te lasery!!(tkanka mi臋kka聽 pomi臋dzy palcem wskazuj膮cym a kciukiem uleg艂a mi 艣cie艅czeniu, mam 艣lady odbitych kwadrat贸w po laserach w tkankach mi臋kkich nawet na d艂oni! 聽

Nie chcia艂 mi nawet okaza膰 dokumentu po艣wiadczaj膮cego, 偶e mo偶e takie zabiegi聽 z medycyny estetycznej wykonywa膰. Najprawdopodobniej zrobi艂 sobie taki kurs na lekarza z med. estetycznej w jeden dzie艅,聽 jak wi臋kszo艣膰 dentyst贸w obecnie i eksperymentuje na nie艣wiadomych tego pacjentach niszcz膮c聽 tkanki mi臋kkie i nask贸rek.聽 Mia艂am grub膮 mocn膮 sk贸r臋 wszedzie ( w przekroju) a po leczeniu u niego pusta jak聽 艂eb tego doktorka聽 si臋 sta艂a. Tak w艂a艣nie dzia艂aj膮 lasery, kt贸rymi dysponuje. To go jara najwyra藕niej w tej robocie. Wystarczy pacjentk臋 zani偶y膰 perfidnie nieco ni偶ej na fotelu ni偶 zwykle, tak by nie widzia艂a co si臋 dzieje wok贸艂 jej cia艂a i wykonywa膰 te wszystkie zabiegi. On doskonale wie jak wygl膮da wasza tkanka mi臋kka聽 bo po pierwsze robi聽 cefalo a po drugie ma kontakt z ni膮 r臋kami.U艣pi艂 moj膮 czujno艣膰 i przechytrzy艂 mnie, bowiem przez ca艂膮 wizyt臋 udawa艂 jedn膮 r臋k膮,聽 偶e robi艂 co艣 w jamie ustnej a drug膮 te聽 wszystkie czynno艣ci wykonywa艂, przybieraj膮c dziwaczne pozycje cia艂a. Na pocz膮tku wizyty siedzia艂 sztywno聽 z wyci膮gni臋ta r臋k膮聽 a asystentka podmieni艂a lamp臋 polimeryzacyjn膮 na laserow膮 z niebieskimi diodami a w drugiej cz臋艣ci nachyla艂 si臋 ca艂ym torsem nad moim cia艂em. Niekt贸re jego zachowania mnie irytowa艂y na poprzednich wizytach jak na przyk艂ad to, w kt贸rym z ca艂ej si艂y napiera艂 si臋 o bok mojego cia艂a w okolicy biodra.聽 Czemu to mia艂o s艂u偶y膰? to by艂o badanie grubo艣ci moich tkanek mi臋kkich w wykonaniu babczy艅skiego! normalnie lekarze gdy chc膮 odchudza膰 pacjenta to robi膮 badanie USG grubo艣ci, ale jak wida膰 on nie jest, normalny. Bo robi艂 to wszystko poza moj膮 wiedz膮 dopuszczaj膮c si臋 takich prymitywnych zachowa艅.

Gdy dnia nast臋pnego przysz艂am zg艂osi膰 nietypowe powik艂ania babczy艅ski nie m贸g艂 przesta膰 si臋 艣mia膰, na m贸j widok jego ca艂e cia艂o ze 艣miechu si臋 trz臋s艂o a na ryju ca艂y by艂 czerwony. Tak go to bawi艂o co mi zrobi艂.... Jego siostra to samo - dzie艅 wcze艣niej zachowa艂a si臋 niemal podobnie, kpi艂a ze mnie i ironizowa艂a, 偶e ludzie maj膮 takie rzeczy na twarzy, pokaza艂a mi wtedy te偶 na swoim ryju blizn臋, kt贸ra wygl膮da艂a tak jak moja, ma j膮 na prawej cz臋艣ci dolnej policzka jak i u mnie. (Tylko 偶 e ja mam wi臋cej uszkodze艅 na twarzy). To jej zachowanie u艣wiadomi艂o mnie w przekonaniu, 偶e ona doskonale wiedzia艂a, co si臋 wydarzy艂o podczas mojej wizyty. Poeksperymentowa艂 sobie na mnie, wy艣mia艂 -gdy przysz艂am by mi pom贸g艂 jako艣 zniwelowa膰 skutki uboczne tego co zrobi艂, a gdy opisa艂am mu na jakiej艣 stronie co mi zrobi艂, to potraktowa艂 mnie聽 jak pacjentk臋 zaburzon膮 psychiatrycznie !聽 (zrobi wam to samo, jego modus operandi b臋dzie ten sam, co do tego nie mam 偶adnych w膮tpliwo艣ci, poczeka tylko a偶 sprawa ze mn膮 ucichnie nieco) po czym聽 polecia艂 z艂o偶y膰 na policje fa艂szywe zawiadomienie, 偶e go pomawiam o zabiegi聽 i eksperymenty medyczne! ( skarga tylko 300z艂 kosztuje) - czego si臋 nie zrobi聽 by odwr贸ci膰 od siebie uwag臋?聽 Z pacjentki聽 ortodontycznej sta艂am si臋 uwaga..nieuczciw膮 konkurencj膮. Bardzo etyczne posuni臋cie, typowe dla 39 letniego konowa艂a , kt贸ry m贸g艂by sobie poda膰 艂ap臋 z mengelle.

Ma na stronie napisane, 偶e jest pionierem we wdra偶aniu innowacyjnych metod leczenia, tak wypionierowa艂 偶e mi nawet zwyrodnienia spowodowa艂 w ca艂ym uk艂adzie szkieletowym, ( m.in kolana, r臋ce, ramiona super prawda?), poparzy艂 mi 偶ebra ( piek艂y mnie przez 2 miesi膮ce) i rozprostowa艂 mi odcinek dolny kr臋gos艂upa, bo przeszkadza艂a mu we mnie nawet moja ( zauwa偶alna ) lordoza l臋d藕wiowa !!!!! Mia艂am w tym odcinku kr臋gos艂up wygi臋ty w charakterystyczny 艂uk聽 Przychodzi艂am tam przez prawie 4 lata doskonale wiedzia艂 jak wygl膮dam.... Porozbija艂 mi laserowo nie tylko kom贸rki t艂uszczowe z cia艂a ale r贸wnie偶 mi臋艣nie. Struktura sk贸ry jak plastelina si臋 sta艂a. radz臋 uwa偶a膰 zw艂aszcza osobom, kt贸re maj膮 pi臋knie wyrze藕bione聽 cia艂a przez si艂ownie i zamierzaj膮 leczy膰 si臋 ortodontycznie, wystarczy jedna wizyta u takiego konowa艂a aby to zniweczy膰. Nic z tym potem nie zrobicie cho膰by艣cie mieli 20 wynik贸w bada艅 lekarskich potwierdzaj膮cych聽 wszystko, bo s膮dy karne si臋 takimi konowa艂ami聽 jak Babczy艅ski nie zajmuj膮, daj膮c mu jawne przyzwolenie na eksperymentowanie na twarzach i cia艂ach waszych i waszych dzieci. Taka bran偶a.

Nie trzeba te偶 by膰 偶adnym Szerlokiem aby stwierdzi膰 obserwuj膮c w艂asne cia艂o, 偶e to chore co艣 pr贸bowa艂o uformowa膰 z moich masywnych przedramion bicepsy, bo mam na po艂owie wysoko艣ci przedramion wkl臋s艂o艣ci widoczne gdy unosz臋 r臋k臋 w bok ( ubytki tkanej mi臋kkich). Zdeformowa艂 mi przy okazji tkanki mi臋kkie na przedramionach!!!聽 Na tej wizycie by艂am ubrana w d艂ugie spodnie i bluz臋 z d艂ugim r臋kawem.

Absolutnie w艂asnych dzieci do jego gabinetu nie wpuszczajcie samych. Dla ich bezpiecze艅stwa. Uszkodzenia po zabiegach laserowych na twarzy pojawiaj膮 si臋 nawet do 7 miesi臋cy po ich wykonaniu, pami膮tki po zabiegach laserowych tego konowa艂a, kt贸rych g艂owice kszta艂t kwadrat贸w i prostok膮t贸w maj膮 r贸偶nej wielko艣ci. Doliczy艂am si臋 na samej tylko twarzy 30! ingerencji laserowych. ( m.in. podnoszenie k膮cik贸w ust - robi to jakimi艣 urz膮dzeniami聽 kt贸re pozostawi艂y 艣lady ponad moimi ustami w kszta艂cie ma艂ych kwadrat贸w. Obrysowa艂 te偶 laserowo moje linie ust, uszkadzaj膮c mi tkanki podsk贸rne, chcia艂 mi usta najwyra藕niej poszerzy膰 ten chory psychol -聽 przy k膮cikach ust mam po dwie dziurki,聽 ( uszkodzenia) nimi zaznaczy艂 sobie do jakiego miejsca b臋dzie poszerza艂 usta! pewnie by mi ten sadysta laserem na 偶ywca j膮 wyci膮艂, znaj膮c jego sadystyczne zap臋dy. Zrobi艂 mi te偶 korekcj臋 pdbr贸dka, sk贸r膮 tam p臋ka po prostu i marszczy si臋 jakbym sobie jakim艣 "偶elazkiem" przy艂o偶y艂a na chwil臋. Wykona艂 te zabiegi na jednej wizycie hurtem, bez poinformowania po co??? Potraktowa艂 moj膮 twarz i cia艂o jak poligon do艣wiadczalny. Ten osobnik traktuje to,co pisze jako pomawianie go by odsun膮膰 cie艅 podejrze艅 od siebie.

Ten osobnik powinien zaj膮膰 si臋 ewidentnie od naci膮gania mikro kompleks贸w we w艂asnych gaciach a nie eksperymentowaniem na nie艣wiadomych tego pacjentach. Poprzegl膮dajcie swoje twarze po wizytach u "ortodont贸w" .. W/w nie ma specjalizacji z ortodoncji jest zwyk艂ym konowa艂em dentyst膮, kt贸ry ju偶 na wizycie konsultacyjnej mnie ok艂ama艂 twierdz膮c, 偶e leczenie damonem potrwa u niego 1 rok i p贸艂聽 a przez 4 lata nie dawa艂 rady! nabijaj膮c sobie kask臋 i poprawiaj膮c po sobie w niesko艅czono艣膰聽 b艂臋dy. On po prostu specjalizuje si臋 w tym, alby jak najwi臋cej wydoi膰 z pacjenta.聽 Tyle w temacie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach