Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;-)

Erekcja - jak ją ukryć

Polecane posty

Gość ;-)

Co robi facet, żeby ukryć erekcję? Czy skuteczne jest np. siedzenie z nogą założoną na nogę?

Gość Gość

Obciąć.

Gość ;-)
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ja prdl

Ja pytam o ukrycie erekcji a nie o jej zużytkowanie. A tak poważnie - nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.

Gość Gosc

Jestes ci/ota jak masz takie problemy. Zero zaradności albo zwykly koniotrzep

Gość ;-)
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jestes ci/ota jak masz takie problemy. Zero zaradności albo zwykly koniotrzep

Jestem kobietą i pytam z ciekawości ;-)

Gość Gosc
25 minut temu, Gość 😉 napisał:

Jestem kobietą i pytam z ciekawości 😉

To co innego 🙂

Gość Gosc

Podejrzewasz ze ktos ma erekcje na Twój widok?

Gość ;-)
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Podejrzewasz ze ktos ma erekcje na Twój widok?

Cóż za domyślność 😉.  

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość ;-) napisał:

Cóż za domyślność 😉.  

Dlaczego tak myslisz? Taka jesteś apetyczna?

Gość ;-)
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dlaczego tak myslisz? Taka jesteś apetyczna?

Tak podejrzewam, zadałam pytanie i czekam na konkretną odpowiedź 😉. To nieistotne, dlaczego tak podejrzewam; może akurat jestem w jego typie.  

Gość ;-)

Panowie - czekam na konkretne odpowiedzi :). 

Gość Tomasz

Mężczyźni nie ukrywają erekcji bo to nikogo nie interesuje. Dlaczego jakikolwiek facet miałby ukrywać., że jego część ciała powiększyła się o parę centymetrów? 

Gość ;-)
16 minut temu, Gość Tomasz napisał:

Mężczyźni nie ukrywają erekcji bo to nikogo nie interesuje. Dlaczego jakikolwiek facet miałby ukrywać., że jego część ciała powiększyła się o parę centymetrów? 

Nie ukrywają? Widziałam wątki, że przeszkadzała im erekcja w sytuacjach niepożądanych.

Gość We mgle
5 minut temu, Gość 😉 napisał:

Nie ukrywają? Widziałam wątki, że przeszkadzała im erekcja w sytuacjach niepożądanych.

Dobre 😁

Gość Onsam

Mi sie kolezanka kilka razy patrzala, ale wcale tego nie mialem, moze myslala czy mam. Mysle ze ona ma zboczone mysli. Nie wiadomo o czym Wy myslicie.

Gość ;-)
Przed chwilą, Gość Onsam napisał:

Mi sie kolezanka kilka razy patrzala, ale wcale tego nie mialem, moze myslala czy mam. Mysle ze ona ma zboczone mysli. Nie wiadomo o czym Wy myslicie.

Ja się nie patrzyłam ;). Po prostu, jakiś czas po wyjściu z pokoju zaczęłam się zastanawiać, dlaczego było jakoś dziwnie i doszłam do wniosku, że on dziwnie siedział - z nogą założoną na nogę (nigdy wcześniej tak nie siedział) i unikał mojego wzroku. Dlatego pytam. 

Gość Mirek

Przeszkadza brak erekcji. Ja nigdy nie widziałem aby jakiemuś mężczyźnie stanął a często bywam w sauncha gdzie sa nadzy mężczyźni i nagie kobiety. 

Nawet jeśli by stanął to jedyna forma ukrycia byłoby ukrycie go w jakiejś blondynce 😀

Gość Koneser

Należy k.utasa wsadzić w zas.raną dupę. Ukrycie erekcji gwarantowane.

Gość Ireneusz

Mi kiedyś stanął w autobusie i jedna kobieta tak bezczelnie się patrzyła że mało jej się głową nie ukrecila. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość 😉 napisał:

Ja się nie patrzyłam ;). Po prostu, jakiś czas po wyjściu z pokoju zaczęłam się zastanawiać, dlaczego było jakoś dziwnie i doszłam do wniosku, że on dziwnie siedział - z nogą założoną na nogę (nigdy wcześniej tak nie siedział) i unikał mojego wzroku. Dlatego pytam. 

Bo to peedal, facet tak nie siada

Gość Onsam
6 minut temu, Gość ;-) napisał:

Mozliwe wiec, ze dobre masz przeczucie. Ja musze miec chyba cos wiekszego niz przecietnie dlatego sie czasem gapia bo cos tam odstaje, choc bez zadnego powodu albo dopowiadaja sobie co chca. Laski sa zboczone po prostu.

Gość ;-)
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Bo to peedal, facet tak nie siada

Wcześniej tak nie siadał i nie wyglądało, że tak mu jest wygodnie - dlatego właśnie pytam. 

Gość Tomasz

Nie uważasz, że gdyby mężczyźni staraliby się ukrywać erekcje to byłoby to nieco upokarzajace? Z resztą pytanie autorki ma to zdaje się na celu. 

Gość ;-)
2 minuty temu, Gość Tomasz napisał:

Nie uważasz, że gdyby mężczyźni staraliby się ukrywać erekcje to byłoby to nieco upokarzajace? Z resztą pytanie autorki ma to zdaje się na celu. 

Może by było. Ale czy mężczyźni cieszą się z erekcji w autobusie, w restauracji albo na zebraniu w pracy? Chyba nie. Co wtedy robią? Stąd moje pytanie o zachowanie mojego kolegi. 

Gość Wojtek

To jest tak samo jak z miesiączka, kobiety pewnie by się nie cieszyły z nagłej miesiączki w autobusie, restauracji czy w pracy gdyby nie były przygotowane ale to się po prostu nie zdarza. Tak samo nie zdarzają się erekcje, chyba że ktoś specjalnie się podnieci lub zazyje viagre ale to po to aby zwrócić na siebie uwagę zboczonych kobiet lub pedałów. 

Nie wiem jak można Ci pomuc skoro tak ciebie nurtuje ten temat. Nie martw się o mężczyzn, raczej o siebie. 

Gość ;-)
3 minuty temu, Gość Wojtek napisał:

To jest tak samo jak z miesiączka, kobiety pewnie by się nie cieszyły z nagłej miesiączki w autobusie, restauracji czy w pracy gdyby nie były przygotowane ale to się po prostu nie zdarza. Tak samo nie zdarzają się erekcje, chyba że ktoś specjalnie się podnieci lub zazyje viagre ale to po to aby zwrócić na siebie uwagę zboczonych kobiet lub pedałów. 

Nie wiem jak można Ci pomuc skoro tak ciebie nurtuje ten temat. Nie martw się o mężczyzn, raczej o siebie. 

Pomóc mi można bardzo prosto - odpowiedzieć na pytanie zadane w moim pierwszym poście TAK albo NIE. 

Gość Gosc

Pewnie miał gazy i brzuch go bolał. 

Gość Wąsak

Po prostu się nachyla, jak kolarze.

Gość ;-)
6 godzin temu, Gość Wąsak napisał:

Po prostu się nachyla, jak kolarze.

OK, ale przy biurku nie da się nachylać 😉