Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25lat

CAŁKOWITA nietolerancja wysiłku -prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość 25lat

prosze o pomoc osoby ktore maja dolegliwosci ukladu krazenia. kobieta 25 lat aktywna w miare nie ma siedzacego trybu zycia, nie pali, szczupla nie ma cukrzycy astmy anemii tarczyca tez wykluczona. mam calkowita nietelerancje wysilku jestem w miare aktywna ale ledwo co zrobie naeet wejscie na 2 pietro musze potem stanac i chwile pooddychac serce mi wali nawt czasem czuje ze mam slabe miesnie. wydaje mi sie ze to nie jest normalne juz starsze osoby ode mnie normalnie uprawiaja aktywnosc a ja w gorach na szlakach musialam co chwile stawac ledwo wchodze pod gore to juz szybko oddycham staje i odpoczywam. jestem pod opieka kardiologa w rodzinie choroby serca sa ja natomiast wedlug lekarza nie mam zadnej tylko przyspieszony rytm serca i na to biore betabloker w dawce 2,5 mg ale nie jest to przyspieszenie ponad 100 uderzen na minute, nie mam nadcisnienia. nie jest to od lekow bo bylo tez tak wczesniej. zauwazylam ze jest fatlanie jak sa upaly. kardiolog mowil zebym odstawiala lek ale nie dalam rady bo jescze gorzej sie czuje bez tego leku. dodam ze serce mi wali bardziej rowniez po posilku. nie jestem nerwowa mam spokojna prace tylko nie toleruje wysilku nawet drobnego

Gość 25lat

upppppppppppppppppp