Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkuBidu

Też macie czasami taką faze? boli mnie to, że tylko na myślach się kończy umnie..

Polecane posty

Gość SkuBidu

Otóż.. po prostu marzyłbym wsiąść do przysłowiowego pociągu byle jakiego i sobie pojechać gdzieś w polske.. od tak, jako wycieczke

szkoda, ze juz nie ma takich pociągów jak jeszcze 10 lat temu, co były takie te przedziały i zamykales sobie drzwi w kabinie i jechales patrzac w szybe..., teraz te nowe pociagi to kur.wa przypominają po prostu tramwaje z miast, ehh, gdize te czasy

tak bym chcial w taki pociąg wsiasc i sobie pojechac np nad morze, albo w góry, albo gdzies na mazury.., wziasc ze soba np 4paczka i tak jechac sluchajac muzyczki

szkoda, ze zawsze tylko na myslach sie konczy bo nie mam na tyle jaj i fazy aby to spelnic, bo zawsze potem sie zapala kontrolka "no dobra dojedziesz gdzies tam i co dalej robic? jeszcze samemu to bez sensu"

eh:/

Gość SkuBidu

zrobił ktoś tak kiedys?

Gość My nie w Pl

Ale tak autem do Chorwacji jechalismy. Przed siebie. Bez rezerwacji tylko namiot ze soba i pare ubran.  Bylo zajebiscie. Najlepsze wakacje bez planowania. Zawsze teraz bede tak robic. 

Gość Gosc

Mam to samo.