Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda

Zgwałcił mnie sowiecki żołnierz. Urodziłam jego dziecko. I przebaczyłam... Setki tysięcy zgwałconych Polek.

Polecane posty

Gość Prawda
Cytat

pl.aleteia.org/2016/09/17/zgwalcil-mnie-sowiecki-zolnierz-urodzilam-jego-dziecko-i-przebaczylam/

Ojciec mojej byłej dziewczyny jak mu powiedziałem o sytuacji w której przypadkowi obywatele federacji rosyjskiej spierali się z Polskim YouTuberem o to że Rosja wyzwalała Polskę w 39 roku powiedział: "Ależ oczywiście tak było". To stary kacap. Jakim trzeba być nie/do/jeb/em psychicznym żeby Polak w 21 wieku tak myślał. On w ogóle miło wspomina czasy w którym Polska była pod zaborami itd. 

Gość Gość

Można wbić sobie w wyszukiwarkę, jak taki jeden rzeźbiarz postawił pomnik jak radziecki żołnierz gwałci ciężarną kobietę, to dostał karę od sądu o szkalowanie i musiał ten pomnik rozebrać.

Gość Ona

Moja babcia,  już nieżyjąca, opowiadała mojej mamie a ta z kolei mnie,  że rosjanie to były największe patole i gwałcili wszystko co stanelo na drodze.  A co najbardziej zapamietalam to to, jak babcia podkreslala, że z dwojga złwgo lepiej było trafic w łapy niemca podczas wojny niż ruska, bo ci pierwsi mieli jeszcze odruchy ludzkie a "ruska swołocz" nie. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Ona napisał:

Moja babcia,  już nieżyjąca, opowiadała mojej mamie a ta z kolei mnie,  że rosjanie to były największe patole i gwałcili wszystko co stanelo na drodze.  A co najbardziej zapamietalam to to, jak babcia podkreslala, że z dwojga złwgo lepiej było trafic w łapy niemca podczas wojny niż ruska, bo ci pierwsi mieli jeszcze odruchy ludzkie a "ruska swołocz" nie. 

Niemcy byli brutalni ale Rosjanie zachowywali się jak zwierzęta.

Gość Dragon

Uf! Myślałem że moja mama założyła temat