Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharonix

fejkowe konta na fb- co zrobić?

Polecane posty

Gość sharonix

Utworzyłem sobie ok. 30 fejkowych kont na fb i dodałem do znajomych. Nic  znimi nie robiłem, tylko sam sobie dawałem lajki, aby lepiej moje statusy wyglądały. Jednak w pewnym momencie fb zaczął mi je likwidować a prawdziwe konto zablokował i zażądał dowodu osobistego. Wysłałem skan, prawdziwe konto odblokował, ale fake konta nie. Pozostawił mi może z 10, które też sukcesywnie zamyka. Jak myślicie, ktoś na mnie doniósł, że mam fejkowe konta czy on tak sam z siebie?

30 minut temu, Gość sharonix napisał:

Utworzyłem sobie ok. 30 fejkowych kont na fb i dodałem do znajomych. Nic  znimi nie robiłem, tylko sam sobie dawałem lajki, aby lepiej moje statusy wyglądały. Jednak w pewnym momencie fb zaczął mi je likwidować a prawdziwe konto zablokował i zażądał dowodu osobistego. Wysłałem skan, prawdziwe konto odblokował, ale fake konta nie. Pozostawił mi może z 10, które też sukcesywnie zamyka. Jak myślicie, ktoś na mnie doniósł, że mam fejkowe konta czy on tak sam z siebie?

Czasem fb sam to wylapuje, a czasem sa to zgloszenia.

Gość sharonix

Ja mam ukrytych znajomych, nikt inny ich nie widzi- więc nie wiem jak mogli pozgłaszać. A jak teraz odbudować to z głową, aby fb się znów nie przyczepił?