Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex

sex we Wrocłaiu na wolnym powietrzu

Polecane posty

Gość Alex

Czy ktoś może poradzić jakiś miejsca dla sexu we Wrocławiu, gdzie nie dużo ludzi?

1 godzinę temu, Szyderca bezlitosny napisał:

W Zoo na wybiegu dla lwów 😎

Będzie drapieżnie, ostro, z pazurem, zwierzęco...

Idealnie.

2 minuty temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Prawda?

No dobra, przyznam: pierwsze skojarzenia z Wrocławiem to Panorama Racławicka, wieżowiec Sky Tower i właśnie legendarne Zoo (Gucwińscy!).

Moje skojarzenie z Wrocławiem? Mosty, wszędzie mosty. W Sky Tower byłam i seks był, Panoramę widziałam w podstawówce, ale dopiero ten wybieg spełnia warunki moich fantazji 🤩

Gość Alex
5 godzin temu, Szyderca bezlitosny napisał:

już tam był?)) Myślę że pójdziemy do jakiegoś parku na weekend. Szczytnicki pasuje, byłiśmy tam zeszlego weekendu - ktoś chce dołączyć?) jak para

Gość Alex
3 godziny temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Prawda?

No dobra, przyznam: pierwsze skojarzenia z Wrocławiem to Panorama Racławicka, wieżowiec Sky Tower i właśnie legendarne Zoo (Gucwińscy!).

Mieszkamy we Wrocławiu, ciągle szukamy nowe lokacje - mówię o to że może ktoś jeszcze zna tacy miejsca

5 godzin temu, Szyderca bezlitosny napisał:

już tam był?)) Myślę że pójdziemy do jakiegoś parku na weekend. Szczytnicki pasuje, byłiśmy tam zeszlego weekendu - ktoś chce dołączyć?) jak para

Gość Sebek
3 godziny temu, Lena.Wawa. napisał:

Moje skojarzenie z Wrocławiem? Mosty, wszędzie mosty. W Sky Tower byłam i seks był, Panoramę widziałam w podstawówce, ale dopiero ten wybieg spełnia warunki moich fantazji 🤩

U mnie na dużej wsi mówią że, sołtysa córka miała więcej ****** w sobie, jak Most Grunwaldzki nitów. Ciekawe czy to prawda? Widziałaś most Grunwaldzki?

10 minut temu, Gość Sebek napisał:

U mnie na dużej wsi mówią że, sołtysa córka miała więcej ****** w sobie, jak Most Grunwaldzki nitów. Ciekawe czy to prawda? Widziałaś most Grunwaldzki?

Wstyd, ale musiałam wyguglać o którym mowa :) 

Gość NoOne
8 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Wstyd, ale musiałam wyguglać o którym mowa 🙂

a nity policzyłaś?:))

Gość Sebek
6 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Wstyd, ale musiałam wyguglać o którym mowa 🙂

I co Leno?

13 minut temu, Gość Sebek napisał:

A tak a propos tego żartu, czy nie sądzicie, że najgorszą opinie w jakimś tam środowisku (szkolnym, osiedlowym, miejskim czy wiejskim) ma zazwyczaj nie ta dziewczyna, która "lubi ten sport" i chętnie daje a ta, która najczęściej odmawia?

Wydaje się nielogiczne?

A kto wystawia taka opinię? Kto opowiada, że tamta panienka jest łatwa? He?

Ktoś, kto miał szansę ją bzyknąć czy ten któremu stanowczo odmówiła? Choć miał nadzieję. Bo ładna, bo zwraca na siebie uwagę, więc pewnie łatwa... Wszystkim daje. Czemu właśnie mnie nie dała? A to dziw...!

Taka jest rzeczywistość panowie. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Lena.Wawa. napisał:

A tak a propos tego żartu, czy nie sądzicie, że najgorszą opinie w jakimś tam środowisku (szkolnym, osiedlowym, miejskim czy wiejskim) ma zazwyczaj nie ta dziewczyna, która "lubi ten sport" i chętnie daje a ta, która najczęściej odmawia?

Wydaje się nielogiczne?

Ktoś, kto miał szansę ją bzyknąć czy ten któremu stanowczo odmówiła? Choć miał nadzieję. Bo ładna, bo zwraca na siebie uwagę, więc pewnie łatwa... Wszystkim daje. Czemu właśnie mnie nie dała? A to dziw...!

Nigdy nie obrabiam żadne dziewczynie d..y. Dała czy nie dała to nasza sprawa i tylko nasza. Powiem ci że taka co nie dała ciągnie do siebie o niebo więcej jak ta co dała. Taka co dłuuugo na nią musiałem czekać była przez wiele lat moją partnerką.

Gość NoOne
10 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Wydaje się nielogiczne?

roznie to bywa:))

ta co dała to "ale kurva"

a ta co nie dała " a to kurva" :))

Gość Sebek
18 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

A o co pytasz Sebuniu?

Czy doczytałaś sie ile ten most ma nitów?

2 minuty temu, Gość Sebek napisał:

Czy doczytałaś sie ile ten most ma nitów?

Sprawdziłam tylko, że faktycznie jego części łączone są stalowymi nitami a dokładna ilość ma znaczenie?

15 minut temu, Gość NoOne napisał:

roznie to bywa:))

ta co dała to "ale kurva"

a ta co nie dała " a to kurva" :))

O  coś w ten deseń.

A potwierdzenie mojej tezy masz trzy wpisy wyżej ;)

24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nigdy nie obrabiam żadne dziewczynie d..y. Dała czy nie dała to nasza sprawa i tylko nasza. Powiem ci że taka co nie dała ciągnie do siebie o niebo więcej jak ta co dała. Taka co dłuuugo na nią musiałem czekać była przez wiele lat moją partnerką.

Są na świecie na tyle męscy mężczyźni, którzy potrafią z godnością, przyjąć odmowę na swą męską klatę i ego.

Pozdrawiam serdecznie :)