Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietlanan66d

zerknijcie proszę

Polecane posty

Gość swietlanan66d

Hej,

W tym roku postanowiliśmy 8 letniej córce wyprawić pierwszy raz urodziny dla dzieci, takie żeby mogły pójść w jakieś fajne miejsce się pobawić. Było to wielkie marzenie córki, cały rok chodzi już i przeżywa ze będzie miała takie urodziny. Z całej klasy postanowiła zaprosić 10 osób, te z którymi najczęściej się bawi. Za chwile mija termin potwierdzenia obecności przez rodziców a dostałam info tylko od 4 ze dzieci będą i od jednej, że nie. czyli brakuje 6...Martwię się bardzo, że dzieci nie przyjdą albo przyjdzie tylko te 4, 5 osób i córce będzie mega przykro, serce jej chyba pęknie...ale niestety z tego co mi opowiada to w klasie jest tak, że jak Bartek nie idzie to ja tez nie idę, jak ktoś tam nie może to ja tez nie idę, jak tamte dziewczyny nie idą to my też i tak się wzajemnie nakręcają...jedno zacznie to potem reszta...nie rozumiem tego...owszem córka nie jest jakąś liderką w klasie ale bez przesady...dzieci mają okazję przyjść w fajne miejsce, pobawić się to jest problem żeby laskawie w ogóle się zgodziły...przykre to bardzo...a Wy robiliście urodziny dzieci, ile osób było?

Gość swietlanan66d

ktoś? coś? plis

Gość Olill

Ja robiłam urodziny w domu dla 3 najbliższych koleżanek