Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu

Mój mąż oszalał, słucha się we wszystkim swojej matki

Polecane posty

Gość Lulu

Jakiś czas temu miałam wypadek, wjechał we mnie dostawczak i moje auto (staruszek audi a8 z 2004, dostałam go z 10 lat temu po ojcu) poszło do kasacji. Jeżdżę sporo po Polsce ze względu na pracę i raz w tygodniu muszę urządzać sobie wycieczkę na 250 km w jedną stronę, dlatego potrzebuję czegoś co pociśnie w trasie. W zamian postanowiłam sobie kupić SUVa,znalazłam fajną używaną toyotę rav4 i byłam skłonna ją kupić. Matka mojego męża oczywiście od razu się wtrąciła że to za duże auto dla mnie, że kobiecie takim jeździć nie przystoi i że powinnam sobie kupić małe miejskie autko. Kazałam jej się nie wtrącać. 

Mój mąż się przejął tym co jego matka gadała. I kupił nową fioletową toyotę aygo wydając na to prawie całe nasze oszczędności... I powiedział że nie będę jeździć większym autem bo to niebezpieczne i żebym patrzyła co juz narobiłam. Mąż ma prawko ale od ponad 15 lat nie siedział za kółkiem, nie ma żadnego pojęcia o samochodach, o jeździe. Po prostu posłuchał się matki. Jestem wściekła. Po prostu zła. 

Gość Gość

Nie dziwię Ci się... masakra jakaś. Poza tym, co to za tekst, że kobiecie nie przystoi? To może niech Ci mąż wszystkie spodnie pozabiera i kupi spódnice do kostek, bo spodnie też kobiecie nie przystoją.

To pierwsza taka akcja z mamusią w roli główniej?

8 godzin temu, Gość Lulu napisał:

że kobiecie takim jeździć nie przystoi 

Uwielbiam ten argument 

Zawsze pytam czy jest to gdzieś zapisane czy jest to jedynie opinia wypowiadajacego ją 

Gość Xxx

Twój mąż to ...a. Duże auta są bezpieczniejsze. Ja zawsze w trasę biorę SUVa męża bo się boje zwierząt na drodze. Mieszkam w okolicy gdzie są lasy

Gość TezLubiePowedrowac

To samo mialam napiac, masz meza de bi la , im wieksze auto tym bezpieczniejsze. 

Gość alka

aha i w tej "puszce śmierci" jesteś bezpieczniejsza niż w terenowej krowie jaką jest ravka? nie no fajny ten twój mąż... taki nie za mądry...