Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaretka

Znów pisze to samo bo nikt nie odpowiedział,proszę mi doradzić

Polecane posty

Gość Margaretka

Czy on mnie oszukał? 2 miesiące temu on ze mną zerwał,podawał bardzo śmieszne argumenty dla których zrywa choć wiedział od początku jaka jestem i jaki mam charakter,byliśmy razem 2 lata i jakieś 4 miesiące. Gdy byłam wczoraj u mojej tatuatorki zapytała czy zerwał ze mną z tego i z tego powodu choć ja nic jej nie mówiłam o powodach zerwania. Powiedział mi ze wyjeżdża do Niemiec co było takie nagle i niespodziewane,powiedział ze wujka tam ma i nie chce już żyć w Polsce. Gdy chciałam się z nim spotkać innym razem zawsze mówił ze jest w pracy wiec poszłam do jego domu niespodziewanie i wiecie co? Dopiero się obudził,był w piżamie ale stwierdził ze zaraz musi jechać do pracy. Zablokował mnie na wszystkich portalach co już jest dla mnie dziwne,zostawił jedynie mejla. Ostatnio napisał ze poznał jakaś kobietę tam w Niemczech i chyba coś z tego będzie. Najgorsze jest to ze robił mi nadzieje ze jeszcze wroci. Myślicie ze człowiek może być aż tak chory aby wymyślać takie rzeczy bo poznał inną? W sumie mogłabym sprawdzić czy jego samochód wciąż stoi ale jaki tego sens? :( Dodam również ze tuż po tym jak był u mnie w domu znalazłam paznokieć który nie należał do mnie ani nikogo z mojego domu,wmawiałam sobie ze może z dworu jakoś czyjś wleciał ale nie bo później mieliśmy mała kłótnie i od razu mnie zostawił 

Gość Dama Kier

,, paznokieć,, LOL znalazłaś,? Kuzwa ale go drapała rozejrzeć się może jeszcze znajdziesz dowody na zdradę, np kawałek pena LOL Wybacz ale mnie starsznie rozbawilaś 

Gość Gosc

Margaretka, odpusc sobie. Facet poprostu nie chce dluzej ciagnac tej relacji. Nie istotne, czy pojedziedzie do tych niemiec jutro, za miesiac czy nigdy, nie ma sensu go szpiegowac. A to, ze wymysla jakies powody z tylka, tylko swiadczy o braku klasy. Szkoda Twojego czasu i nerwow. Poboli, poboli i przestanie, zobaczysz.

Gość gość

Wyślij mu brudne.majtki

Gość Zpaznokcilakier

Daj se z nim spokój. Nie chce Cię, nic nie zrobisz. Odpuść, nos głowę wysoko i żyj swoim życiem. Niech jedzie nawet do Honolulu ..po co byłby Ci taki krętacz ? Daj na luz. Trzymam kciuki.