Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata

Negatywna opinia fajnewczasy.pl !!!

Polecane posty

Gość Małgorzata

Witam,

Chciałam się podzielić moim doświadczeniem...po wakacjach ( nietrafiony wynajem wakacyjny!!!) chciałam umieścić prawdziwą ale oczywiście negatywną opinię na portalu pod lokalizacja jaką wynajmowałam przez 2 tygodnie we wrześniu. I co się okazało , na portalu fajnewczasy.pl nie można umieszczać negatywnych opinii ... gdyż właściciel strony po przeczytaniu nie publikuje takich komentarzy...Wszyscy zrobieni w " butelkę" mogą się pożalić do Pana Boga ....a taki nieuczciwy właściciel tylko się śmieje , bo znów zgarnął kaskę za syf , brud i stare łóżka....

Napisałam do administratora strony , ba ...nawet rozmawiałam z osobą odpowiedzialną za umieszczenie opinii ...i co ...beton ....nie bo nie ...bo właściciel nie ma się jak obronić po negatywnej opinii i dlatego ich nie umieszczają !!! śmieszne ale prawdziwe ..dlatego dalej tak będzie ,że ludzie będą jeździć w miejsca takie na które ja w tym roku trafiłam ....a byłam z rodziną i 80 letnią starszą osobą , która tak naprawdę najbardziej cierpiała z powodu nieuczciwego właściciela domku letniskowego . Rezerwację zrobiłam w styczniu na wrzesień ( opłaciłam zgodnie z życzeniem właściciela) i co ...właścicielka zapewniała mnie o wygodnym łóżku ( sofie ) dla osoby starszej na parterze ...na miejscu okazało się ,że sofa jest tak zdezelowana -materac jak fale Dunaju ,że nie nadaje się do spania...brudna , zasypana piachem ....ale cóż pani właścicielka do dwóch dni miała zorganizować wygodne spanie...skasowała pieniążki w momencie przekazania kluczy i tyle ją widzieliśmy ....taka to była super usługa ...choć jeszcze było kilka rzeczy ,które były ukryte w ofercie wynajmu ....ale cóż ....płać i płacz....

Chciałam ostrzec następnych  wynajmujących ,ale próżne moje zamiary i chęci ...nie ma jak ostrzec następców ,którzy przyjadą nad morze , wynajmą piękny letniskowy domek( tylko na zdjęciach)...zapłacą grubą kasę ...i nic nie zrobią bo właściciel portalu umywa rączki ...przecież dostaje kaskę od reklamodawcy ....

Pozdrawiam i życzę udanych wypraw w miejsca sprawdzone ....:)