Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Mam 23 lata i chcicę na dojrzałego, żonatego planistę z firmy

Polecane posty

Gość Ona

Jestem 23-letnią dziewczyną i od jakiegoś czasu mam fantazje o szefie planowania w firmie w której pracuję. Jest na oko przed 40-stką, ma niestety żonę i dzieci... Ale korci mnie strasznie, żeby się z Nim zabawić, jest taki męski, potężny, ma czarną brodę, brązowe oczy i wygląda tak brutalnie i groźnie że na samą myśl jaki musi być ostry przechodzą mi ciary... No tak mi się z Nim chce,  że jak widzę go w pracy to głupieję. Co robić?! 

Gość Rumak

Zrób mu lodzika na przerwie:)     Jak lubisz się kochać:)

Gość ...

A czy twoja psita wali śledziem?

Gość Jacek

wiesz czasem facet jest wierny 🙂 i było by trudno ale znając męskiego lwa samiec zawsze samcem jak  dobrze zagrasz 🙂 

Przestań nosić stanik, zakładaj obcisłe bluzki i pokazuj mu się w nich. Krótkie spódniczki, szpilki i chodzisz w kółko gościa aż nie będzie mógł wytrzymać. 

Sam mam żonę i jestem wierny ale odmówić sexu to tak jak nie podnieść 100zl z chodnika 😀

Gość Ona

Już zdecydowałam, położę mu karteczkę z numerem na stanowisku, na pewno oddzwoni i wtedy napiszę albo powiem wprost, że mam ochotę na przygodę... 

Gość Ona

Już zdecydowałam, położę mu karteczkę z numerem na stanowisku, na pewno oddzwoni i wtedy napiszę albo powiem wprost, że mam ochotę na przygodę... 

Hmm to średni pomysł 🤔 facet to drapieżnik, lubi zdobywać, czuć, że to on tego dokonał.  Jak mu dasz siebie na tacy to uzna to że żart lub zbyt podejrzane. 20% szans na to, że się uda 😜

Hmm to średni pomysł 🤔 facet to drapieżnik, lubi zdobywać, czuć, że to on tego dokonał.  Jak mu dasz siebie na tacy to uzna to że żart lub zbyt podejrzane. 20% szans na to, że się uda 😜 on sam musi dojść do tego, że cię pragnie i wtedy mu dajesz to czego chce. Żyjemy w czasach kiedy firmowe romanse są bardzo niebezpieczne, kobieta wystarczy że zgłosi do przełożonych molestowanie i po karierze. Faceci stali się trochę bardziej ostrożni

Gość Elektryczek

Czeba było się uczyć na aktorkę,to by nie jeden aktor Cię już przeleciał

Gość Gościna
Dnia 20.09.2019 o 19:45, Gość Ona napisał:

I co zrobiłaś? 

Gość Ona

I już napisałam mu pikantnego smsa. Odpisał. Jest mu generalnie bardzo miło i chce wiedzieć kim jestem 😉