Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bee

Wrócilibyście do faceta gdyby was zostawił?

Polecane posty

Gość Bee

Hej,mam pewien problem,czy wrocilybyscie do eksa gdyby chciał? Moja historia zapewne jest podobna do innych,zostawił mnie po 3 latach związku i wyjechał,poznał nową kobietę i tak sobie żyje. Związek z nim nie był najlepszy ale tez nie był najgorszy. Wszystko robił o co go prosiłam,mówił jak bardzo mnie kocha itp itd,jednak był strasznym maminsynkiem,czasem traktował mnie tak jakbym ja nigdy racji nie miała tylko rodzina i znajomi... Nawet słuchał bardziej obcych niż mnie,choć chciałam dla niego dobrze. Pochodził z biednej rodziny,chciałam mu pomoc choć sama bogata nie byłam i pracy nie miałam. Dałam mu nowy telefon,ubrania,zegarek. Doszło do tego ze chciałam mu tez dać łóżko i szafę... gdy ktoś z jego rodziny lub znajomych mi ubliżył nigdy mnie nie bronił,zawsze ja to musiałam robić. Stwierdził ze mnie zostawia bo mu uczuc nie okazywalam,choć ja sadze ze było inaczej starałam się jak mogłam pokazywałam czynami ze mi na nim zależy a nie słowami (jak on miał w zwyczaju) później wymyślił ze jednak mnie zostawia bo jestem niesamodzielna i nie mam pracy 

Gość Gość

Ty się dobrze czujesz?

Gość Gość

Ty się dobrze czujesz?

Gość Przelotem

Nigdy do niego nie wracaj bo zmarnujesz sobie życie. Po co ci ktoś z kim nie było ci dobrze? 

Gość Gość

Odpuść nie warto jak by zależało i by kochał to by nie zostawił im jak nie wychodzi z innymi to wracają do nas tylko po co 🤔

Gość Fikuna

Daj sobie z nim spokój!

Gość Bee
7 minut temu, Gość Przelotem napisał:

Nigdy do niego nie wracaj bo zmarnujesz sobie życie. Po co ci ktoś z kim nie było ci dobrze? 

Czasem było naprawdę dobrze,choć rzadko. Często mówił o kobietach jakie mu się podobają (ja zupełne przeciwieństwo tego) chciałam coś w sobie zmienić aby mnie bardziej kochał,abym była dla niego tą o której marzy. Najbardziej boli fakt ze po miesiącu od zerwania pisał już do innej,mimo ze wcześniej mówił jak to on mnie nie kocha...

Gość Bee
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Odpuść nie warto jak by zależało i by kochał to by nie zostawił im jak nie wychodzi z innymi to wracają do nas tylko po co 🤔

Ciężko stwierdzić,może widza ze tamte nie są takie idealne jak im się wydawało,kto wie 🤷🏽‍♀️

Gość Gość

Mnie też zostawił po pół roku mówił że kocha i mu zależy itd i później wracał nie rozumiem ich.

Gość Bee
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mnie też zostawił po pół roku mówił że kocha i mu zależy itd i później wracał nie rozumiem ich.

Pewnie chciał spróbować czegoś nowego a jak mu się nie spodobało to chciał do Ciebie bo zapewne było mu lepiej z Tobą. Faceci są dziwni 

Gość Przelotem
3 minuty temu, Gość Bee napisał:

Czasem było naprawdę dobrze,choć rzadko. Często mówił o kobietach jakie mu się podobają (ja zupełne przeciwieństwo tego) chciałam coś w sobie zmienić aby mnie bardziej kochał,abym była dla niego tą o której marzy. Najbardziej boli fakt ze po miesiącu od zerwania pisał już do innej,mimo ze wcześniej mówił jak to on mnie nie kocha...

Naprawdę chcesz powrotu mężczyzny dla którego nie byłaś tą najpiękniejszą, tą najukochaną? Nie marnuj swojego cennego czasu na kogoś kto cię nie szanuje. Zajmij się czymś, jakieś hobby sobie znajdź i szukaj mężczyzny dla którego będziesz tą najwspanialszą. Życie jest zbyt ciężkie i krótkie aby je marnować na takich byłych. 

Gość gość

W życiu bym nie chciała drugiego razu.

Gość gość

Zwariowałaś? Wrócić? A co, on ma ochotę na nową wyprawkę w prezencie od ...ki?