Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nnn

Nie mogę wychodzić z domu

Polecane posty

Gość Nnn

Proszę o poradę bo nie wiem kto tu jest nie normalny i co robic dalej. Mieszkalismy ż narzeczonym w Anglii kilka lat,kupiliśmy mieszkanie w kuj-pom skąd pochodzą,narzeczony ż Podkarpacia. Nie ma tu znajomych,z nikim przez 2 lata się nie zakumplowal przez co łapie to depresja i w zasadzie leży całymi dniami w łóżku.  Przez to że on nic nie robi ja też nie mogę. Chciałam iść jutro z mamą na grzyby bo lubię zbierać,na kilka godzin.stwierdzil że on nic nie robi więc ja też nie będę,że nie zostanie z naszym 2 letnim dzieckiem w domu.Mam już dość tej sytuacji,wychodzę do koleżanek raz na 2 miesiące, on siedzi w pracy a ja w domu ż dzieckiem i prowadzę w domu działalność więc do budżetu rodzinnego dokładam pieniądze. Chciałabym pracować ale do żłobka powiedział że dokładać nie będzie a prywatny to koszt 1300zl ,nie stać mnie żeby samemu płacić. Co dalej robić?mamy dwójkę dzieci 2 latka i 10 i tylko one nas łączą i mieszkanie na pół.

Gość Xyz
7 minut temu, Gość Nnn napisał:

Proszę o poradę bo nie wiem kto tu jest nie normalny i co robic dalej. Mieszkalismy ż narzeczonym w Anglii kilka lat,kupiliśmy mieszkanie w kuj-pom skąd pochodzą,narzeczony ż Podkarpacia. Nie ma tu znajomych,z nikim przez 2 lata się nie zakumplowal przez co łapie to depresja i w zasadzie leży całymi dniami w łóżku.  Przez to że on nic nie robi ja też nie mogę. Chciałam iść jutro z mamą na grzyby bo lubię zbierać,na kilka godzin.stwierdzil że on nic nie robi więc ja też nie będę,że nie zostanie z naszym 2 letnim dzieckiem w domu.Mam już dość tej sytuacji,wychodzę do koleżanek raz na 2 miesiące, on siedzi w pracy a ja w domu ż dzieckiem i prowadzę w domu działalność więc do budżetu rodzinnego dokładam pieniądze. Chciałabym pracować ale do żłobka powiedział że dokładać nie będzie a prywatny to koszt 1300zl ,nie stać mnie żeby samemu płacić. Co dalej robić?mamy dwójkę dzieci 2 latka i 10 i tylko one nas łączą i mieszkanie na pół.

Tak go wychowalas sobie, dalas sie zdominowac, chyba go lubisz skoro tyle lat z nim i chcialas dzieci z nim, albo jestes ulegla albo olewasz ...yczne żądania a.jakim jest ojcem to sama wiesz czy mozna go zostawic z dzieckiem.czy nie, idz do lasu niewolnico:) 

Gość

Zaproś czasem swoich znajomych do domu. Może z nimi się zaprzyjaźni i też trochę przestanie leżeć. Następnym razem nie pytaj czy możesz iść na grzyby, tylko powiedz tonem oznajmującym, że idziesz na grzyby i wyjdź zanim zdąży Ci cokolwiek odpowiedzieć. 

Gość Nnn

Do mnie przychodzą same koleżanki na ploty,z mężem przychodzą raz na jakieś 3 miesiące. Codziennie słucham jak się nudzi,jak mu tu źle.nie wyrabiam ż tym psychicznie.Wyjezdza w delegację to odpoczywam ale to tylko kilka dni .Sprzedając mieszkanie i dzieląc się na połowę nie będę miała gdzie mieszkać bo za 90tysiecy nic nie kupię więc to też mnie blokuje przed rozstaniem