Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Piotr

Pytanie do mlodych dziewczyn

Polecane posty

Czy uwodzilyscie kiedys starszych facetow np przyjaciol swojego ojca, czy mialyscie na nich chec? Co was pociaga w starszych facetach najbardziej? 馃槈

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mega w sensie

To co$

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Mnie to odradza艂o zawsze. Starsi faceci chc膮cy si臋 dowarto艣ciowa膰. Zaczepiaj膮 zagaduj膮 na mie艣cie pokazuj膮c jacy s膮 otwarci to mi zawsze podawa艂o... Pedofili膮. Oble艣ni dla mnie byli zawsze. Trzeba sobie szuka膰 w swoim wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Mnie to odradza艂o zawsze. Starsi faceci chc膮cy si臋 dowarto艣ciowa膰. Zaczepiaj膮 zagaduj膮 na mie艣cie pokazuj膮c jacy s膮 otwarci to mi zawsze podawa艂o... Pedofili膮. Oble艣ni dla mnie byli zawsze. Trzeba sobie szuka膰 w swoim wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Udost臋pnij ten post

Dnia 20.09.2019 o 19:22, Go艣膰 mega w sensie napisa艂:

To co$

Tak wiem ze sporo dziewczyn leci na kase ale sa tez ponoc takie ktore lubia dojrzalych i ich o opinie pytam馃槈

Udost臋pnij ten post

Dnia 20.09.2019 o 19:19, Piotr napisa艂:

Czy uwodzilyscie kiedys starszych facetow np przyjaciol swojego ojca, czy mialyscie na nich chec? Co was pociaga w starszych facetach najbardziej? 馃槈

Spok贸j, cierpliwo艣膰, opanowanie, do艣wiadczenie 偶yciowe oraz to , 偶e nale偶膮 do pokolenia, kt贸re szanuje kobiety.

Udost臋pnij ten post

Dnia 20.09.2019 o 19:42, Schrodinger's cat napisa艂:

Spok贸j, cierpliwo艣膰, opanowanie, do艣wiadczenie 偶yciowe oraz to , 偶e nale偶膮 do pokolenia, kt贸re szanuje kobiety.

Jestes kobieta? Uwodzilas kiedys starszych mezczyzn?

Udost臋pnij ten post

Dnia 20.09.2019 o 19:45, Piotr napisa艂:

Jestes kobieta? Uwodzilas kiedys starszych mezczyzn?

Jestem kobiet膮.

Nieee, marna by艂aby ze mnie uwodzicielka.

Nie nale偶臋 do kobiet, kt贸re potrafi膮 owin膮膰 sobie faceta wok贸艂 palca.

Udost臋pnij ten post

Ciekawi mnie czy sa tu kobiety ktore uwodzily np kolegow swoich ojcow? Wypinaly sie jakos. Chodzily przy nich wydekoltowane. Patrzyly zachecajaco czy nawet ocieraly sie o nich? I czy dlugo musialy czekac na efekty ich uwodzenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Ja lubi臋 u starszych to 偶e s膮 jakby czulsi, traktuj膮 mnie z tak膮 opieku艅czo艣ci膮 I czuje sie wtedy taja wa偶na I dopieszczona 馃槄

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc gosc

呕aden porz膮dny facet nie poleci na tego typu chwyty. Chyba 偶e to jaki艣 napalony erotoman, kt贸remu tylko seks w g艂owie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MOI
  Dnia 20.09.2019 o 19:59, Piotr napisa艂:

Ciekawi mnie czy sa tu kobiety ktore uwodzily np kolegow swoich ojcow? Wypinaly sie jakos. Chodzily przy nich wydekoltowane. Patrzyly zachecajaco czy nawet ocieraly sie o nich? I czy dlugo musialy czekac na efekty ich uwodzenia...

Zale偶y co rozumiesz pod "d艂ugo" Nie chodzi艂am z dekoltami i nie wypina艂am si臋.Nic z tych rzeczy co piszesz.Mia艂am 20  lat on 40 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NoOne
  Dnia 20.09.2019 o 20:11, Go艣膰 MOI napisa艂:

Zale偶y co rozumiesz pod "d艂ugo" Nie chodzi艂am z dekoltami i nie wypina艂am si臋.Nic z tych rzeczy co piszesz.Mia艂am 20  lat on 40 lat.

i tak zosta艂o?:)

Udost臋pnij ten post

Dnia 20.09.2019 o 20:11, Go艣膰 MOI napisa艂:

Uprawialas z nim sex?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruby w膮偶

Gruby w膮偶  

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
  Dnia 20.09.2019 o 20:19, Piotr napisa艂:

Uprawialas z nim sex?

A ty co, siedzisz przed komputerem i walisz konia? Znowu jakis zboczeniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MOI
  Dnia 20.09.2019 o 20:16, Go艣膰 NoOne napisa艂:

i tak zosta艂o?:)

Nie

Dnia 20.09.2019 o 20:19, Piotr napisa艂:

Uprawialas z nim sex?

Byli艣my razem p贸艂 roku.

Udost臋pnij ten post