Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dlaczego Polacy muszą mieć trudniej w życiu niż inne nacje?

Polecane posty

Gość Gość

Dlaczego Polak musi mieć tak przerobane, że musi mieć we wszystkim gorzej. Gorsze zarobki, gorsze traktowanie, stereotypy, nikt się nie liczy z naszym krajem na arenie międzynarodowej. Gorsza administracja, służba zdrowia wysyłająca na tamten świat. Brak szacunku. Dlaczego muszę mieć przerypane tylko dlatego, że jestem Polakiem?

Gość Polka

Wydaje mi się (z tego co słyszę od ludzi) że  tam gdzieś np. w Niemczech - to nawet Araby czy Turki czy inni "opaleni" mają lepiej niż Polacy.... Dlaczego?

Gość Namysłów wojew opolsk
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego Polak musi mieć tak przerobane, że musi mieć we wszystkim gorzej. Gorsze zarobki, gorsze traktowanie, stereotypy, nikt się nie liczy z naszym krajem na arenie międzynarodowej. Gorsza administracja, służba zdrowia wysyłająca na tamten świat. Brak szacunku. Dlaczego muszę mieć przerypane tylko dlatego, że jestem Polakiem?

W krajach Afryki, większości krajów azji i w Ameryce Południowej i środkowej, na Ukrainie czy Rumunii jest sto razy gorzej niż w Polsce, gorsze życie, gorsze zarobki i gorsza infrastruktura niż w Polsce 

Gość XDD
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

W krajach Afryki, większości krajów azji i w Ameryce Południowej i środkowej, na Ukrainie czy Rumunii jest sto razy gorzej niż w Polsce, gorsze życie, gorsze zarobki i gorsza infrastruktura, opieka medyczna itd niż w Polsce 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

W krajach Afryki, większości krajów azji i w Ameryce Południowej i środkowej, na Ukrainie czy Rumunii jest sto razy gorzej niż w Polsce, gorsze życie, gorsze zarobki i gorsza infrastruktura niż w Polsce 

Nawet na Litwie widzi się biedę a przecież byłam w Wilnie stolicy