Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego

Dlaczego rzuciles na mnie urok ?

Polecane posty

Gość dlaczego

Odpowiadaj stara c i o t o !!!

Gość Gość

To ty na mnie rzuciłaś, stara ruro!

Gość dlaczego

Taki cykor z Ciebie,ze nie potrafisz odpowiedziec ? Zalosne.

Gość Cykor
5 minut temu, Gość dlaczego napisał:

Na co odpowiedzieć? 🙂

Gość dlaczego
5 minut temu, Gość Cykor napisał:

Na co odpowiedzieć? 🙂

Na pytanie,ktore Ci zadalam.Boze,same d e b i l e tu chyba siedza...:(

Gość gość
13 minut temu, Gość dlaczego napisał:

Nie rzuciłem żadnego uroku, gdybym chciał to żaden problem, widocznie żałujesz czegoś co moglobyc nasze piękne niesamowite, ale cóż wybrałaś inaczej... może niedługo zrozumiesz...

Gość gość
16 minut temu, Gość dlaczego napisał:

Wiesz gdzie pracuję to odwiedź mnie i porozmawiajmy jak dorośli ludzie...

Gość dlaczego
12 minut temu, Gość gość napisał:

Wiesz gdzie pracuję to odwiedź mnie i porozmawiajmy jak dorośli ludzie...

Gdybys chcial mi powiedziec,to juz dawno bys to zrobil.Okazji miales wiele tak wiec odpusc sobie.Jestes tchorzem a nie facetem.Juz dawno to stwierdzilam.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość dlaczego napisał:

Gdybys chcial mi powiedziec,to juz dawno bys to zrobil.Okazji miales wiele tak wiec odpusc sobie.Jestes tchorzem a nie facetem.Juz dawno to stwierdzilam.

To po co zakładasz taki temat, co chciałabyś usłyszeć?

Rozumiem że nadal czekasz na mój ruch? Napisz szczerze!

Gość dlaczego
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To po co zakładasz taki temat, co chciałabyś usłyszeć?

Rozumiem że nadal czekasz na mój ruch? Napisz szczerze!

Tak czekam nadal,ze moze stac Ciebie na odrobine odwagi.Ale co moge oczekiwac od faceta,ktory sie boi wlasnego cienia ? Chyba dam sobie spokoj.

Gość ten tego

Aby pisała jak mnie nie ma. 

Gość Szczery
5 minut temu, Gość dlaczego napisał:

Tak czekam nadal,ze moze stac Ciebie na odrobine odwagi.Ale co moge oczekiwac od faceta,ktory sie boi wlasnego cienia ? Chyba dam sobie spokoj.

To z nim pogadaj a nie zakładasz takie tematy w dodatku nie wiadomo do kogo.

On wie że ty na coś liczysz z jego strony?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość dlaczego napisał:

Nie rozumiesz, że Ciebie kocham od lat, przecież powiedziałaś że masz męża jakbyś wbiła nóż w plecy...

Gość gość
2 godziny temu, Gość dlaczego napisał:

Może miałem kilka okazji, ale uroda cała Ty oniesmielilas mnie tak że widząc Ciebie totalny paraliż... Jestem wrażliwy nieśmiały uczuciowy zamknięty w sobie o dobrym sercu taka prawda ale nie pamiętasz jak mnie zraniłas słowami przeprosiłas szczerze raczej nie jak mnie traktujesz ozięble nawet słowa nie chciałaś zamienić że czekasz na męża a wiesz co nie interesuje mnie że kogoś masz wiem jaki Jestem jak oceniaja mnie Ci którzy mnie znają i zawalczę o Ciebie chyba że nie będziesz chciała!

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Może miałem kilka okazji, ale uroda cała Ty oniesmielilas mnie tak że widząc Ciebie totalny paraliż... Jestem wrażliwy nieśmiały uczuciowy zamknięty w sobie o dobrym sercu taka prawda ale nie pamiętasz jak mnie zraniłas słowami przeprosiłas szczerze raczej nie jak mnie traktujesz ozięble nawet słowa nie chciałaś zamienić że czekasz na męża a wiesz co nie interesuje mnie że kogoś masz wiem jaki Jestem jak oceniaja mnie Ci którzy mnie znają i zawalczę o Ciebie chyba że nie będziesz chciała!

Pogielo cie??? 

Gość gość
17 godzin temu, Gray123 napisał:

Pogielo cie??? 

Tak to już jest jak ktoś jest z natury zbyt wrażliwy.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Tak to już jest jak ktoś jest z natury zbyt wrażliwy.

To niech walczy w realu a nie pisze do nas tutaj jak do niej 😉

Gość Gość

Tchórzom, kłamcom i ...arzom mówię nie, więc niech szanowny autor SPIER>DALA do swoich koleżanek i je liże i zapina.Ja nie potrzebuję takiej kreatury faceta

Gość gość
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Tchórzom, kłamcom i ...arzom mówię nie, więc niech szanowny autor SPIER>DALA do swoich koleżanek i je liże i zapina.Ja nie potrzebuję takiej kreatury faceta

Nie jestem żadnym kłamcą, a tym bardziej jakimś babiarzem i jestem singlem z wyboru, więc nie obrażaj kogoś nie poznawszy go w cale!

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie jestem żadnym kłamcą, a tym bardziej jakimś babiarzem i jestem singlem z wyboru, więc nie obrażaj kogoś nie poznawszy go w cale!

w cale to się moerzy to i owo,a wcale może nie taki głupi..a jednak

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

w cale to się moerzy to i owo,a wcale może nie taki głupi..a jednak

Zwykły błąd literowy, ale czepianie się o byle co!

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Zwykły błąd literowy, ale czepianie się o byle co!

byle co a byle co to różnica taka jak między facetem a mężczyzną.Chyba jesteś w pierwszej grupie, podgrupa d.u.p.e.k

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

byle co a byle co to różnica taka jak między facetem a mężczyzną.Chyba jesteś w pierwszej grupie, podgrupa d.u.p.e.k

Nie będę tego komentować dowiesz się niedlugo prawdy w życiu codziennym wtedy przemyslisz pewną sprawę inaczej będziesz zaskoczona i smutna zarazem i zobaczysz jak było na prawdę! 

Gość Gość na chwilę
14 minut temu, Gość gość napisał:

Nie będę tego komentować dowiesz się niedlugo prawdy w życiu codziennym wtedy przemyslisz pewną sprawę inaczej będziesz zaskoczona i smutna zarazem i zobaczysz jak było na prawdę! 

Ja od paru lat jestem i smutna i zaskoczona przez takiego jednego..to co mnie może jeszcze bardziej zesmucić i zaskoczyć?????????

Gość gość
15 minut temu, Gość Gość na chwilę napisał:

Ja od paru lat jestem i smutna i zaskoczona przez takiego jednego..to co mnie może jeszcze bardziej zesmucić i zaskoczyć?????????

To jeżeli dowiesz się dlaczego oddalił się wtedy i zrozumiesz...

Gość Gość

To jeżeli dowiesz się dlaczego oddalił się wtedy i zrozumiesz...

A co to da,że zrozumie???byłam w podobnej sytuacji,jestem wciąż,bo facet pogrywał ze mną jak z zabawką a nie człowiekiem.I co mam zrozumieć,że mu zależało,ale nie mógł nawet o tym rozmawiać ze mną???nawet napisać?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A co to da,że zrozumie???byłam w podobnej sytuacji,jestem wciąż,bo facet pogrywał ze mną jak z zabawką a nie człowiekiem.I co mam zrozumieć,że mu zależało,ale nie mógł nawet o tym rozmawiać ze mną???nawet napisać?

A jeżeli dowiedziałabys się, że oddalił się, bo walczył z chorobą, a lekarze nie dawali mu wielu szans, ale wyszedł z tego, nie chciał obarczać Jej tym to inaczej na to byś spojrzała...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A jeżeli dowiedziałabys się, że oddalił się, bo walczył z chorobą, a lekarze nie dawali mu wielu szans, ale wyszedł z tego, nie chciał obarczać Jej tym to inaczej na to byś spojrzała...

to byłabym smutna,przerażona momentami..i na niego zła,że mi tym bardziej nie powiedział, bo byłabym wsparciem mimo wszystko

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

to byłabym smutna,przerażona momentami..i na niego zła,że mi tym bardziej nie powiedział, bo byłabym wsparciem mimo wszystko

Właśnie takie coś przeżyłem. Chciałem Jej powiedzieć, ale bałem się oddalilem się bardzo, ale nie była dnia i nocy i godziny, abym nie myślał o Niej, a tym bardziej śniła mi się regularnie. Myślałem o Niej i życzyłem Jej wszystkiego dobrego, a Ona nie znając prawdy potraktowała mnie jak najgorszego wroga... chciałem Jej o tym opowiedzieć, ale jest zimna chłodna z dystansem do mnie...

Gość Spokojnych myśli

Właśnie takie coś przeżyłem. Chciałem Jej powiedzieć, ale bałem się oddalilem się bardzo, ale nie była dnia i nocy i godziny, abym nie myślał o Niej, a tym bardziej śniła mi się regularnie. Myślałem o Niej i życzyłem Jej wszystkiego dobrego, a Ona nie znając prawdy potraktowała mnie jak najgorszego wroga... chciałem Jej o tym opowiedzieć, ale jest zimna chłodna z dystansem do mnie...

Czytając ten temat dochodzę do wniosku,jak wielu ludzi spotykają podobne rzeczy. Przykro mi ..ale jakbyś  pokazał,że masz też słabości, bo jesteś jak każdy z nas tylko człowiekiem z krwi i kości,co ma gorsze dni i momenty w  życiu to może ta osoba by nie patrzyła na Ciebie z takim chłodem.Zadaj sobie pytanie-czego bardziej się bałeś,okazania się słabym,swoich słabości do których masz prawo jak każdy niezależnie czy to kobieta czy mężczyzna(który notabene powienien być twardy i macho) czy rozmowy z tą osobą?