Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy

Dziewczyna chyba chce zerwać

Polecane posty

Gość Tajemniczy

Witam to mój kolejny temat o mojej dziewczynie. Otóż przez prawie tydzień nie spotykaliśmy się bo szkoła itp ale przez moją głupotę wyszły kłótnie. Przedwczoraj płakała cały wieczór przez te kłótnie. Następnego dnia się spotkaliśmy i przepraszałem ją i próbowałem wytłumaczyć jej że nie chce jej stracić i nie będzie już kłótni ale ona już mi nie chce wierzyć. Dzisiaj napisała mi że musi to przemyśleć czy dalej to ma sens bo ma dosyć cierpienia przez te kłótnie. 

Co powinienem zrobić żeby jednak nie zerwała? Przypomnę że jej przyjaciel pewnie jej powie żeby zerwała by miała dla niego więcej czasu (może niektórzy czytali ten temat o tym przyjacielu co się o nią starał ale to tylko przyjaźń).  

Bardzo mi na niej zależy i nie chciałbym jej stracić. Żałuję za swoje błędy i chciałbym jakoś to naprawić...

Moja dziewczyna dalej mnie bardzo kocha żeby było wiadomo.

Gość Tajemniczy

Bardzo bym prosił o pomoc naprawdę

Gość gość

Nic nie zrobisz. Kobiety podejmują decyzję w tej dziedzinie. 

Gość Tajemniczy
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nawet jeśli mnie kocha to dalej chce zerwać? Nic nie pomoże? Co mógłbym jej powiedzieć żeby jednak do tego nie doszło?

Gość Tajemniczy
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nawet jeśli mnie kocha to dalej chce zerwać? Nic nie pomoże? Co mógłbym jej powiedzieć żeby jednak do tego nie doszło?

Gość gość

Jeśli straciła do Ciebie zaufanie to Twoje starania nic nie dadzą.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Tajemniczy napisał:

Witam to mój kolejny temat o mojej dziewczynie. Otóż przez prawie tydzień nie spotykaliśmy się bo szkoła itp ale przez moją głupotę wyszły kłótnie. Przedwczoraj płakała cały wieczór przez te kłótnie. Następnego dnia się spotkaliśmy i przepraszałem ją i próbowałem wytłumaczyć jej że nie chce jej stracić i nie będzie już kłótni ale ona już mi nie chce wierzyć. Dzisiaj napisała mi że musi to przemyśleć czy dalej to ma sens bo ma dosyć cierpienia przez te kłótnie. 

Co powinienem zrobić żeby jednak nie zerwała? Przypomnę że jej przyjaciel pewnie jej powie żeby zerwała by miała dla niego więcej czasu (może niektórzy czytali ten temat o tym przyjacielu co się o nią starał ale to tylko przyjaźń).  

Bardzo mi na niej zależy i nie chciałbym jej stracić. Żałuję za swoje błędy i chciałbym jakoś to naprawić...

Moja dziewczyna dalej mnie bardzo kocha żeby było wiadomo.

Co z tego , źe ona kocha, jeśli Ty nie kochasz jej.

Gość gość
50 minut temu, Gość Tajemniczy napisał:

Słowa tu nie pomogą, raczej czyny.

Gość Gość

Gościu!!!Chodzisz do szkoły ,to po chooj ci dziewczyna ???!!!Ucz sie i zostaw to goowno w spokoju.Zdobądz zawód ,prace zarób troche grosza i dopiero.Nie bądz jak większość i daj sobie spokój.To nie miłość tylko niewolnictwo.Pantoflarzem zostaniesz.Ja całe technikum przeżyłem i jak zacząłem pracować w wieku 23l znalazłem pannę.Nie ma sie co śpieszyć!!!