Gość heheski Napisano Wrzesień 23, 2019 Znacie dziewczyne ogladacie? Jest bardzo ladna, tylko jej wymowa mi bardzo przeszkadza..Mieszkalam na slasku i nikt tak nie mowil...jej wymowa strasznie mnie stresuje, jakby ciale nie mogla oddychac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 23, 2019 Widac ze chłopak nią steruje. Dzięki niej jezdzi nowym audi co prawda w leasingu ale zwykłemu chłopakowi bez firmy by nie dali. On wywęszył interes na jej makijażu założył pseudo firemke rzucił studia i kreci kase na klaudii. Nie jest on najbiedniejszy ona zreszta tez ale dopiero przy klaudii wziął się za „interesy” bo zobaczył złoty interes. Chodziłam z nim w dabrowie do klasy wiec znam. Ona sympatyczna zdolna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 23, 2019 Szkoda dziewczyny. Swoim makijażem zarabia na bumelanta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bursztynowyrobaczek 34 Napisano Kwiecień 8, 2020 Widac ze chłopak nią steruje. Dzięki niej jezdzi nowym audi co prawda w leasingu ale zwykłemu chłopakowi bez firmy by nie dali. On wywęszył interes na jej makijażu założył pseudo firemke rzucił studia i kreci kase na klaudii. Nie jest on najbiedniejszy ona zreszta tez ale dopiero przy klaudii wziął się za „interesy” bo zobaczył złoty interes. Chodziłam z nim w dabrowie do klasy wiec znam. Ona sympatyczna zdolna Jak ja go ogladam to mi się wydaje ze jest zadufany w sobie no nie lubie go. Wydaje mi się ze zrobił z Klaudii maszynkę do pieniędzy ona kiedyś zajmowała się makijazem tym co ja interesowało a teraz to takie robi wszystko i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bursztynowyrobaczek 34 Napisano Kwiecień 28, 2021 Zauważyliście ze nie ma go na filmach u Klaudii ani relacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach