Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Draqgomint

Czy są kobiety lubiące grubych facetów?

Polecane posty

Gość Draqgomint

Hej, zastanawia mnie i poszukuję kobiety lubiącej grubych facetów. Nie wiem czemu ale mam taki Fetysz i kręci mnie bycie bardzo gruby (w tej chwili jestem trochę - 120kg+, przy mm trochę mięśni). Mam 23 lata, twój wiek nie jest aż tak ważny ;). Pisz proszę śmiało. 

Moje gg : 67443285

Gość Gość

Nie nikogo nie kręci opasly słoń nie chwal się że się dopuściłes do takiego stanu 

Gość Xyfxy
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie nikogo nie kręci opasly słoń nie chwal się że się dopuściłes do takiego stanu 

Wpis trochę jak dziecko. 'nie lubię kalafiora' - "mamo mamo nikt nie lubi kalafiora, jest ohydny". Poważnie jesteś aż tak ograniczoną osoba :)? 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Xyfxy napisał:

Wpis trochę jak dziecko. 'nie lubię kalafiora' - "mamo mamo nikt nie lubi kalafiora, jest ohydny". Poważnie jesteś aż tak ograniczoną osoba :)? 

Kalafior to kalafior a grubas to grubas nie porównuj fajnej rzeczy do okropnej rzeczy 

Gość Gość

Sam sobie cwaniaku weź laske swoich gabarytów a nie siebie doprowadziles do takiego stanu a teraz szukasz szczupłej xD

Gość Emu

Raczej rzadkość by kobieta lubiła otyłego bo kobiety są mnie zboczone jeśli chodzi o dewiacje(federski?)i są estetkami a otyłość nie jest ładna. Spróbuj się pomału odchudzić wielu ludziom się udało więc i tobie się uda 

Gość Gosc

Ja jestem otyla ale nie chcialabym faceta, ktory lubi grube. Po co mi ktos kto mnie bedzie "kochal" tylko za cialo.