Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak perspektyw i brak pewności co wybrać co robić nie mam czasu

Polecane posty

Gość gość

Już w sobotę zaczynam zajęcia w szkole policealnej do której niestety się zapisałam bo mnie namawiali bo hajs. Kierunek medyczny, nic że z chemii i biologii same dwójki i trójki max były. Wcześniej nie zdałam matury i wyszło. Po zdanej maturze zapisałam się na uczelnię okoliczną na pedagogikę bo nie było innego ciekawego kierunku po którym jest jakakolwiek perspektywa. Wyniki są dwa dni po pierwszych zajęciach w szkole policealnej plus zapisałam się na studia dzienne bo zaoczne były drogie:/ a daleko nie mam, ale też nie chcę już żyć na koszt rodziców. Z drugiej strony iść do biedronki czy lidla też mi się nie widzi, do odzieżowego prędzej ale jaki wtedy sens ma ta szkoła policealna? W jaki sposób przemyśleć sprawę aby podjąć jak najlepszą decyzję??? Jestem ...em owszem

Gość ogarnij sie

Pracy po pedagogice brak a po kierunkach medycznych możesz iść do szpitala i zarobić nawet 5 tysięcy. Ja studiowałam budownictwo a siostra właśnie pedagogikę i żadna z nas nie pracuje w zawodzie, jedynie brat po firze pracuje w bankowości natomiast kuzynki po policealnych pracują w szpitalu, w aptece i w biurze.

Gość gość
9 minut temu, Gość ogarnij sie napisał:

Pracy po pedagogice brak a po kierunkach medycznych możesz iść do szpitala i zarobić nawet 5 tysięcy. Ja studiowałam budownictwo a siostra właśnie pedagogikę i żadna z nas nie pracuje w zawodzie, jedynie brat po firze pracuje w bankowości natomiast kuzynki po policealnych pracują w szpitalu, w aptece i w biurze.

Z tym że zapisałam się bo skusił mnie hajs a nie dam sobie rady z biologią itp