Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dynamo

Wkurzyłem dziewczynę

Polecane posty

Gość Dynamo

Mam duży problem wkurzyłem dziewczynę problem polega na tym rozmawialiśmy o jedzeniu zawsze wszystko ja stawiam. Oznaczała mnie poście powiedziałem kiedy  ona coś mi postawi wiem powinienem ugryźć się w język . A druga sprawa ze nie dałem jej spać bo rano szła do pracy. Chciałem się z nią kochać i szmyralem  ja. Nie miała  ochoty. Powiedziała ze  mam się zastanowić nad swoim zachowaniem i gdy przemyśle o dezwać się. Napisałem  jej przepr aszam też ze źle zrobiłem i zrozumiałem wszystko.  Dziś spytałem czy się zobaczymy spotkam y ale nadal cisza. Co robić? Poczekać dać czas?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Dynamo napisał:

Mam duży problem wkurzyłem dziewczynę problem polega na tym rozmawialiśmy o jedzeniu zawsze wszystko ja stawiam. Oznaczała mnie poście powiedziałem kiedy  ona coś mi postawi wiem powinienem ugryźć się w język . A druga sprawa ze nie dałem jej spać bo rano szła do pracy. Chciałem się z nią kochać i szmyralem  ja. Nie miała  ochoty. Powiedziała ze  mam się zastanowić nad swoim zachowaniem i gdy przemyśle o dezwać się. Napisałem  jej przepr aszam też ze źle zrobiłem i zrozumiałem wszystko.  Dziś spytałem czy się zobaczymy spotkam y ale nadal cisza. Co robić? Poczekać dać czas?

będzie dobrze

Gość Gość

Pracuje, a żal jej czasem zapłacić za jedzenie na mieście? Tutaj to ty masz racje, niech czasem to ona postawi jakiś obiad, głupi jestes że za to przeprosiłeś. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Pracuje, a żal jej czasem zapłacić za jedzenie na mieście? Tutaj to ty masz racje, niech czasem to ona postawi jakiś obiad, głupi jestes że za to przeprosiłeś. 

Faceci mają przyjemność z seksu kobiety w 70 % nie mają orgazmu pochwowego , więc niech chociaż płaci za jedzenie skoro ma darmowy seks 

Gość Kama26

Nie powinna się obrazić za to, że jej powiedziales ze ciągle to ty płacisz za jedzenie. Tez mogłaby czasem zapłacić. A to, że miałeś ochotę i sie dobierales do niej to powinna się cieszyć, nawet gdy tego nie chciała w tym momencie. ja czasem też nie mam ochoty zawsze na seks, czasem mnie to troszkę denerwuje, ale nie obrazam się o to, to miłe uczucie, kiedy wiem, że chce się do mnie zbliżyć. Ale też jej nie męcz całą noc, poprzytulaj ją trochę, spróbuj pocałować, jakieś miłe słowa - jesli powie nie to odpuść, bo nic nie zdziałasz, a seks na odpierdziel też nic fajnego 😉 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Faceci mają przyjemność z seksu kobiety w 70 % nie mają orgazmu pochwowego , więc niech chociaż płaci za jedzenie skoro ma darmowy seks 

Skoro ma płacić, to nie ma darmowego seksu, tylko za żarcie na mieście, a to układ, a nie związek. Oprócz pochwowych są też orgazmy łechtaczkowe. Widać chłopak jest tresowany. 

Gość Kiss
2 godziny temu, Gość Dynamo napisał:

A co zrozumiałeś? Że jesteś frajerem?

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Skoro ma płacić, to nie ma darmowego seksu, tylko za żarcie na mieście, a to układ, a nie związek. Oprócz pochwowych są też orgazmy łechtaczkowe. Widać chłopak jest tresowany. 

A może ona jest duzo ładniejsza i fajniejsza od niego i wzięła sobie gorszego od siebie żeby jej usługiwal? Ludziom taki układ też często pasuje 

Gość Gość
28 minut temu, Gość Kama26 napisał:

Nie powinna się obrazić za to, że jej powiedziales ze ciągle to ty płacisz za jedzenie. Tez mogłaby czasem zapłacić. A to, że miałeś ochotę i sie dobierales do niej to powinna się cieszyć, nawet gdy tego nie chciała w tym momencie. ja czasem też nie mam ochoty zawsze na seks, czasem mnie to troszkę denerwuje, ale nie obrazam się o to, to miłe uczucie, kiedy wiem, że chce się do mnie zbliżyć. Ale też jej nie męcz całą noc, poprzytulaj ją trochę, spróbuj pocałować, jakieś miłe słowa - jesli powie nie to odpuść, bo nic nie zdziałasz, a seks na odpierdziel też nic fajnego 😉 

A po co jej seks jeśli nie ma Orgazmu jak większość kobiet? Facet jest podniecony mechanicznie kobieta rzadko kiedy dochodzi 

Gość Gość

Z ewolucyjnego punktu widzenia facet jest potrzebny kobiecie tylko do zapłodnienia, bo kiedyś jeszcze chronił i karmil rodzinę, teraz faceci tego nie robią więc są bezużyteczni

Gość Natalia

Uwazam, ze nie zrobiłeś nic aż tak złego, ale pamiętaj, ze kobiety mają to do siebie, ze dużo gadają :) Może pożaliła się koleżankom, które ją trochę nakręciły przeciwko Tobie? Albo chce byś teraz uganiał się za nią, pokazał, ze Ci zależy- nie wiem. Nie znam jej osobiście, dlatego ciężko mi ocenić, ale wiem z doświadczeni, ze jak komus zależy to nie potrafi długo gniewać się o takie ...y, wiec postaw sprawę jasno. Napisz/powiedz, ze nikt idealny nie jest, a ludzie popełniają błędy, jednak żeby rozwiązywać wszelkie niejasności trzeba ze sobą rozmawiać, a nie milczeć, bo milczy to się podczas kryzysu po 20 latach małżeństwa. Młodzi ludzie powinni się docierać, mówić o tym co czują.

pozdrawiam,

Natalia

Gość Kama26
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

A po co jej seks jeśli nie ma Orgazmu jak większość kobiet? Facet jest podniecony mechanicznie kobieta rzadko kiedy dochodzi 

Autor wcale nie napisał, że jego kobieta nie ma orgazmu. I niestety tu się z tobą nie zgodze, bo sama jestem w związku 6 letnim, pierwsze poczatki uprawiania seksu - owszem, orgazmu nie było, ale odkad go mialam pierwszy raz to nie było jeszcze sytuacji żeby był seks i on doszedł, a ja nie 😮 I żebyś już nie mówił, ze robimy to raz w miesiacu, bo srednio to co 3 dni. A w przypadku autora to tak jak napisal - nie miała ochoty to jest zrozumiałe 🙂

Gość nie ma sie co czarowac

Problemem jest twoja dziewczyna, ktora karze cie brakiem seksu za to, ze odwazyles sie powiedziec, ze ona rowniez moglaby zaplacic. I teraz laskawie masz zastanowic sie nad swoim zachowaniem i na kolanach przepraszac za powiedzenie prawdy. Chcesz rzeczywiscie z kims takim spedzic zycie?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość nie ma sie co czarowac napisał:

Problemem jest twoja dziewczyna, ktora karze cie brakiem seksu za to, ze odwazyles sie powiedziec, ze ona rowniez moglaby zaplacic. I teraz laskawie masz zastanowic sie nad swoim zachowaniem i na kolanach przepraszac za powiedzenie prawdy. Chcesz rzeczywiscie z kims takim spedzic zycie?

Może lubi być karany?😂

Gość Dynamo
31 minut temu, Gość Natalia napisał:

Uwazam, ze nie zrobiłeś nic aż tak złego, ale pamiętaj, ze kobiety mają to do siebie, ze dużo gadają 🙂 Może pożaliła się koleżankom, które ją trochę nakręciły przeciwko Tobie? Albo chce byś teraz uganiał się za nią, pokazał, ze Ci zależy- nie wiem. Nie znam jej osobiście, dlatego ciężko mi ocenić, ale wiem z doświadczeni, ze jak komus zależy to nie potrafi długo gniewać się o takie ...y, wiec postaw sprawę jasno. Napisz/powiedz, ze nikt idealny nie jest, a ludzie popełniają błędy, jednak żeby rozwiązywać wszelkie niejasności trzeba ze sobą rozmawiać, a nie milczeć, bo milczy to się podczas kryzysu po 20 latach małżeństwa. Młodzi ludzie powinni się docierać, mówić o tym co czują.

Ciężki charakter ma. Przeprosilem ja i powiedziałem ze zrozumiałem nie chcę nic wytykać bo się po kłócimy. Spytałem nawet dziś o spotkanie czy się zobaczymy ale cisza milczy. Nw co robić bardzo ja kocham codziennie myślę o niej. Co mogę jak nie odpowiada czekać? 

Gość Gość

Ale problemy 😂

Gość Dynamo

A zaczęło się od okresu bo powiedziałem ze kalendarz się jej myli i źle obliczył. A wcześniej sam sobie obliczyłem żeby wiedzieć i być przygotowanym na ten czas i prawie trafiłem późnej resztę powiedziała 

Gość Lorenzo01
55 minut temu, Gość nie ma sie co czarowac napisał:

Podpisuję się pod tym obiema rękoma i nogami. Wybacz, ale po jakiego grzyba Ty ją przepraszasz ? Za Co ? Że śmiałeś obrazić jej majestat i jej zwrócić uwagę? Jeszcze chwila i przygniecie Cie pantofel tak bardzo, że straci do Ciebie resztki szacunku. Należy jej się srogi chłodnik za to + to, że Cie teraz olewa. Przecież to jest perfidna manipulacja z jej strony i mam nadzieję, że to dostrzegasz. 

Gość Lorenzo01

Ostatnio spotykałem się z taką dziewczyną. Od początku przejawiała takie zachowania. Nie można było jej nic absolutnie powiedzieć, bo odpowiadała z miejsca emocjonalnymi manipulacjami. Prawdopodobnie szuka faceta, który będzie jej całe życie nadskakiwał. Powiedziałem jej po którymś z rzędu robienia z igły widły "Oboje dobrze wiemy, że już się więcej nie spotkamy." Widziałbyś jej minę.

Obecnie mam dziewczynę, która jest dla mnie cudowna, liczy się z moim zdaniem. W naszej relacji jest zachowany jest podział 60/40 po mojej stronie. Może nawet 70/30, ale ona zawsze stara się oddać za obiad w restauracji albo sama następnym razem coś zrobi. Tak to wygląda w zdrowych relacjach gdzie ludzie darzą się uczuciem i szacunkiem, a nie wyłącznie egoizmem. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Podpisuję się pod tym obiema rękoma i nogami. Wybacz, ale po jakiego grzyba Ty ją przepraszasz ? Za Co ? Że śmiałeś obrazić jej majestat i jej zwrócić uwagę? Jeszcze chwila i przygniecie Cie pantofel tak bardzo, że straci do Ciebie resztki szacunku. Należy jej się srogi chłodnik za to + to, że Cie teraz olewa. Przecież to jest perfidna manipulacja z jej strony i mam nadzieję, że to dostrzegasz. 

Na jakim świecie ty żyjesz, gdyby miał wybór to by z nia nie był, ale pewnie to najlepsze co mógł wyrwać więc przy niej trwa , pewnie kazcie mu zerwać to skończy się tak że ona znajdzie nowego fagasa w 5 minut a on następne 10 lat będzie sam.

Gość Gość

Ale pantofel 😂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Ostatnio spotykałem się z taką dziewczyną. Od początku przejawiała takie zachowania. Nie można było jej nic absolutnie powiedzieć, bo odpowiadała z miejsca emocjonalnymi manipulacjami. Prawdopodobnie szuka faceta, który będzie jej całe życie nadskakiwał. Powiedziałem jej po którymś z rzędu robienia z igły widły "Oboje dobrze wiemy, że już się więcej nie spotkamy." Widziałbyś jej minę.

Obecnie mam dziewczynę, która jest dla mnie cudowna, liczy się z moim zdaniem. W naszej relacji jest zachowany jest podział 60/40 po mojej stronie. Może nawet 70/30, ale ona zawsze stara się oddać za obiad w restauracji albo sama następnym razem coś zrobi. Tak to wygląda w zdrowych relacjach gdzie ludzie darzą się uczuciem i szacunkiem, a nie wyłącznie egoizmem. 

Jak jest taka cudowna to inni faceci też to widzą przykro mi , prędzej czy później pojawi się lepsza oferta niż twoja 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Na jakim świecie ty żyjesz, gdyby miał wybór to by z nia nie był, ale pewnie to najlepsze co mógł wyrwać więc przy niej trwa , pewnie kazcie mu zerwać to skończy się tak że ona znajdzie nowego fagasa w 5 minut a on następne 10 lat będzie sam.

Zerwać nie, tylko jaja odzyskać. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość nie ma sie co czarowac napisał:

A kobieta to seks maszynka że ma się wypinac na pstrykniecie palców ? Ja też bym nie dała kolesiowi na którego bym się obraziła no sorry, chyba że u cb w domu takie zwyczaje że koleś ci napluje w twarz a ty mimo to gotowa nadal na seks 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Jakie 30 na 70 skoro za każdy obiad ci oddaje albo sama gotuję, to jest 50 na 50 

Gość Lorenzo01
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakie 30 na 70 skoro za każdy obiad ci oddaje albo sama gotuję, to jest 50 na 50 

Mówię ogólnie o wszystkim, nie tylko o wyjściach do knajp.

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak jest taka cudowna to inni faceci też to widzą przykro mi , prędzej czy później pojawi się lepsza oferta niż twoja 

Masz przepraszam jakiś problem z samooceną? 😄 Rozumiem, że opisujesz to z autopsji. Ja nie jestem Tobą. 

16 minut temu, Gość Gość napisał:

W niektórych przypadkach może to być prawda, ale jednocześnie nią nie jest. No bo lepiej jest być wolnym i móc robić co się chce niż z ładnym SSmanem w domu. Co z tego, że ma seksowny uniform, ale dalej to nazista próbujący nas terroryzować i wprowadzać pod pantofel. Naprawdę jest cała masa normalnych kobiet i nie warto tracić czasu dla takiej, nawet jakby miał być 5 lat sam. 

12 minut temu, Gość Gość napisał:

A kobieta to seks maszynka że ma się wypinac na pstrykniecie palców ? Ja też bym nie dała kolesiowi na którego bym się obraziła no sorry, chyba że u cb w domu takie zwyczaje że koleś ci napluje w twarz a ty mimo to gotowa nadal na seks 

Tutaj wyłazi znów jakaś frustracja i brak przeczytania tematu. Kobieta nim perfidnie manipuluje tylko dlatego, że zwrócił jej uwagę. Osobom, które nie potrafią przyjąć zdania drugiej osoby mówi się PAPA. To nie miłość tylko czysty w swej formie egoizm.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Mówię ogólnie o wszystkim, nie tylko o wyjściach do knajp.

Masz przepraszam jakiś problem z samooceną? 😄 Rozumiem, że opisujesz to z autopsji. Ja nie jestem Tobą. 

W niektórych przypadkach może to być prawda, ale jednocześnie nią nie jest. No bo lepiej jest być wolnym i móc robić co się chce niż z ładnym SSmanem w domu. Co z tego, że ma seksowny uniform, ale dalej to nazista próbujący nas terroryzować i wprowadzać pod pantofel. Naprawdę jest cała masa normalnych kobiet i nie warto tracić czasu dla takiej, nawet jakby miał być 5 lat sam. 

Tutaj wyłazi znów jakaś frustracja i brak przeczytania tematu. Kobieta nim perfidnie manipuluje tylko dlatego, że zwrócił jej uwagę. Osobom, które nie potrafią przyjąć zdania drugiej osoby mówi się PAPA. To nie miłość tylko czysty w swej formie egoizm.

Tak sobie tłumacz i tak zarobisz kopa jak się trafi lepszy i tak , kobiety w tych czasach mają ogromną paletę facetów którzy im nawet stopy wyliza

Gość Konserwa

I po co zes sie upominal o obiad, teraz wie ze bedziesz chytry i zawsze bedzie pol na pol lub okolice, a kobieta moze chce byc w domu i miec hojnego meza 🙂 jesli ona taka to juz po tobie, ale jak biedny jestes to nie.startuj do niej, jest typ ktory lubi tradycyjny uklad i porady nowoczesnych chlopaczkow co musza miec pol na pol tylko popsuja takie relacje:)

Gość Xxx
1 minutę temu, Gość Xxx napisał:

Pieprzysz, usuwam z kregu wszystkie jednostki ktore mnie wkurzaja bo lubie harmonie lub naturalna namietnosc bez sztucznych wspomagaczy

Tym sposobem mam aniola a wszystkie przecietne samczyki moga skamlac o powrot :: bez odzewu:)

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jaki romantyzm... Ulala 😘  W zarąbistych związkach ludzie jestescie.