kikikiki11 0 Napisano Wrzesień 24, 2019 jakie polecacie suszarki do włosów? Zależy mi na szybkim suszeniu przede wszystkm, fajnie jakby miala jonizacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Soniaa Napisano Wrzesień 25, 2019 ja mam taką czarną od babyliss, seria chyba premium, ma kilka dodatowych nasadek, dyfuzor ktorym świetnie da się podkreślić skręt włósów,, rano jak się spieszę to jestem w stanie szybko wysuszyć włosy bo ma funkcję turbo, jestem z niej super zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariolka Napisano Październik 18, 2019 Mam jonizującą remington z neonetu. Jest świetna, bo szybko suszy moje długie i gęste włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nadia Napisano Październik 21, 2019 polecam Ci babyliss 6720e ma funkcje jonizacji, poza tym jest leciusieńka, cicha i bardzo szybko suszy włosy. Nie jest droga a w funkcjach ma jeszcze wybór różnych temp i wymienne nasadki, dzięki którym można pokombinować z fryzurami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mstawskam 0 Napisano Maj 31, 2022 Babyliss Turbo Shine - najlepsza Kupiłam ostatnio drugą, bo jest akurat na nią promka w Max Elektro, a swoją oddałam mamie. Ma dużą moc, więc suszy szybko, a jonizacja jest totalnym sztosem Oprócz tego ma regulację temperatury i prędkości, zimny nawiew, dyfuzor i koncentrator w zestawie. Za tę cenę aż grzech nie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach