Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradny

Pomocy

Polecane posty

Gość Bezradny

Nie wiem co myśleć . Mogl bym pisać całą noc ale postaram sie streścić się wszystko najkrócej jak sie da . Kocham moją zone ponad zycie mimo ze nie jestem idealny to zawsze sie staralem od poczatku nie mialem latwo moja zona pochodzi z gospodarstwa , ojciec traktowal cala rodzine jak tania sila robocza bez zadnych praw a jak okazywali slabosc byli ponizani . oficialnie nie bylismy razem ale ja po 10 godzinach pracy jechalem do niej 15 km rowerem zeby tylko sie zobaczyc chwile potem spowrotem do domu ! Juz wtedy ciagle sie klocilismy zeby cos zmienic wzielismy slub ale po slubie dla zony liczyla sie tylko rodzina i inni nie mielismy zycia erotycznego .po 10 latach wojen nawet sily nie mam sily pisac jakich ale np juz nie wytrzymywalem musialem wyjsc spalem na dworzu nawet jej to nie ruszylo ! Brak rozmowy jej szczera rozmowa trwala 3 minuty wszystko co robi widze ze udaje zeby tylko nie bylo zle ciagle udaje w koncu po jednej z wojen prawie sie otworzyla i zaczyla mowic ze ona tak robi bo tak miala w domu na imprezie bawi sie z innymi zemna nie potrafi ucieka od spedzania czasu , staram sie myje naczynia itp ona w to nie wierzy bo nie znala takiego zycia to narazie tyle co mam myslec ?

Gość K4k

Koty i dzidziuś nakarmione? 

Gość Te tssiemce

Za kazdym  razem  inne  ta sama ręka  pisane 

Gość Problem

Wy sobie jaja robicie a ja nie wiem co mam robic 

Gość Problem

Juz od dawna myslalem żeby ja zostawic ale nie potrafie

Gość K4k
1 minutę temu, Gość Problem napisał:

Wy sobie jaja robicie a ja nie wiem co mam robic 

To niech ci nażeczona pomoże rozwiązać hym... problem.. 

Gość Pomocy

Napiszcie co o tym myslicie jak mam do niej dotrzec zeby sie przedemna otworzyla 

Gość Pomocy

Nikt nie ma zdania moze to co napisalem nie trzyma sie do końca ale ja juz jestem w rozsypce mam tysiące myśli