Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mija

Dziwny koleś ktoś pomoże rozkminic

Polecane posty

Gość Mija

Może wy coś pomożecie, Mamy wspólnego (znajomego) i ten przy każdym spotkaniu wypytuje o mnie, co u mnie, jak się czuje itp rzeczy.. Kumpel  mi wszystko mówi i dziwi mnie fakt, czemu wprost nie napisze do mnie jak człowiek z pytaniem co u mnie itp.. Przecież ja nie gryze ani nic nie robię takiego.. Dodam że kiedyś był między mną a tym znajomym flirt, nic nie zaszło dalej, nie wiem czy facet się mnie boi czy jak?? Tutaj pyta o mnie a sam nie napisze..  Dziwne hmmm, Nie rozumiem gościa.. Chętnie poznam wasze zdanie. 

Gość Mija

Dodam do tematu że numer ma do mnie. 

Gość Kojak

Może jest nieśmiały?

Może boi się, ze go odrzucisz?

Gość Mija

Pisałam ostatnio do niego życząc jemu miłego dnia,. Odpisał że bardzo dziękuję i wzajemnie. Myślałam że jakiś temat się rozwinie że zapyta co u mnie itp.. Cisza na tym koniec.. No dziwny naprawdę jest. Tutaj nie pisze do mnie, a pyta o mnie. Dziwne trochu zachowanie, zupełnie nie rozumiem jego. Ale zawsze jak napisze to odpisuje. Nie wiem naprawdę. 

Gość Kojak

Wygląda na nieśmiałego i niepewnego własnej wartości.

To prawdopodobne?

Gość Mija

nie sądzę że jest nieśmiały i nie pewny siebie bo  skoro umie patrzeć w oczy w milczeniu  przez długa długa chwilę to raczej do nie śmiałych nie należy, bo ludzie nieśmiali zazwyczaj nie patrzą w oczy i to tak głęboko i przeszywajaco.. Ogólnie jak tylko pojawiłam się w jego polu widzenia to był zmieszany zdenerwowany jakby.. To widać odrazu. 

5 minut temu, Gość Kojak napisał:

Wygląda na nieśmiałego i niepewnego własnej wartości.

To prawdopodobne?

Gość Mija

Pomoże jeszcze ktoś w ocenie!? 😊 Chiala bym gościa rozkminic, bo nie wiem czy wart jest mojego zainteresowania, czy poprostu olać. 

Gość Gość

Rozkmin słownik języka polskiego. 

Gość Kojak

Może coś go blokuje?

Jakieś wydarzenie z przeszłości...

Gość Mija
5 minut temu, Gość Kojak napisał:

Może coś go blokuje?

Jakieś wydarzenie z przeszłości...

Dzięki za rozmowę 😊 nie wiem czy coś go blokuje, nie znam aż tak jego za dobrze. Wiem tylko że do innych dziewczyn normlanie pisze, rozmawia itp. A do mnie nie nie wiem tak jakby nie wiem bał się. 

Gość Kojak

Pewnie się zakochał.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Mija napisał:

Pisałam ostatnio do niego życząc jemu miłego dnia,. Odpisał że bardzo dziękuję i wzajemnie. Myślałam że jakiś temat się rozwinie że zapyta co u mnie itp.. Cisza na tym koniec.. No dziwny naprawdę jest. Tutaj nie pisze do mnie, a pyta o mnie. Dziwne trochu zachowanie, zupełnie nie rozumiem jego. Ale zawsze jak napisze to odpisuje. Nie wiem naprawdę. 

To nie pisz mu że życzysz miłego dnia tylko sama zapytaj co u niego. Korona z głowy spadnie?

Gość 1969
9 godzin temu, Gość Mija napisał:

nie sądzę że jest nieśmiały i nie pewny siebie bo  skoro umie patrzeć w oczy w milczeniu  przez długa długa chwilę to raczej do nie śmiałych nie należy, bo ludzie nieśmiali zazwyczaj nie patrzą w oczy i to tak głęboko i przeszywajaco.. Ogólnie jak tylko pojawiłam się w jego polu widzenia to był zmieszany zdenerwowany jakby.. To widać odrazu. 

Skoro nie o nieśmiałość tu chodzi to lepiej uważaj na niego. On prawdopodobnie jest dziwakiem albo co gorsza jakimś świrem. Daj sobie z nim spokój. 

Gość Mija
19 godzin temu, Gość Gość napisał:

To nie pisz mu że życzysz miłego dnia tylko sama zapytaj co u niego. Korona z głowy spadnie? 

Może spadnie 😊

Gość Dżesika

U króla najważniejsze jest solidne berlo. 

Gość Mija
14 minut temu, Gość Dżesika napisał:

U króla najważniejsze jest solidne berlo. 

Hahhqhahaha