Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2137

Ciąża?

Polecane posty

Hej, na samym wstępie dodam że mam bardzo nieregularne miesiączki ale to co dzieje się teraz sprawia że odchodzę od zmysłów. Mam chłopaka, z którym jestem 2,5 roku i nigdy wcześniej coś takiego nam się nie przytrafiło. Otóż przez cały wrzesień zdarzyło nam się uprawiać seks, gumka w żaden sposób nie pękła ani nie zsunęła się a seks bez zabezpieczeń totalnie nie wchodzi w grę (zresztą zawsze widziałam spermę w prezerwatywie, więc nic nie wyciekło). W dzień, w którym powinnam mieć okres, wystąpiły typowe dla niego objawy i utrzymują się do dziś- bolesne piersi i od czasu do czasu boli mnie podbrzusze, jednak okresu nadal brak. Już nie wiem czym to jest spowodowane, tym, że się stresuję mimo że antykoncepcja nie zawiodła czy czym? Dodam, że piersi zawsze bolały mnie z 2 dni przed okresem a nie prawie tydzień, też tak macie? Pomóżcie kochane, bo naprawdę zaraz zejdę, ale chyba przez to że jestem za bardzo przewrażliwiona. 

Gość Milena

Może po prostu zrób test i wtedy będziesz wszystko wiedzieć. A słuchaj jak juz tu pisze to o cos sie zapytam.Kochałam sie z pratnerem był to poczatek dni plodnych na drugi dzień pojawiły sie plamienia brązowe z domieszką krwi. Zaznaczam że prezerwatywa się nie sunela ani nie pękła . Co to oznacza ?

Gość ewi12

ola2137, dzieje się tak czasem, że okres z jakiś powodów się spóźnia; nie chorowałaś ostatnio, nie podróżowałaś? teraz to ten twój stres nie pomaga, ale oczywiście go rozumiem. Jeśli jesteś pewna, że z prezerwatywą wszystko w porządku to raczej to nie ciąża, chociaż ja to tak do końca to nie miałam do gumek zaufania; dlatego zaczęłam stosować przepisaną przez ginekologa belarę; tym bardziej, że też miałam nieregularne miesiączki; teraz to mogę ci tylko wykonanie testu doradzić; może też wizyta u ginekologa by się przydała;

Gość Ewelina

Okres miałam 10 września,  20 września miałam owulację i kochałam się z chłopakiem 25 września prawdopodobieństwo zagnieżdżenia zarodka ponieważ od tego czasu pobolewanie mnie prawy jajnik i czasami podbrzusze całe , cykle mam 24 dniowe i okres powinnam mieć 4 października,  czy jest możliwość na ciążę,  bo bardzo czekam 

Gość Ewelina
2 godziny temu, Gość Ewelina napisał:
2 godziny temu, Gość Ewelina napisał:

Okres miałam 10 września,  20 września miałam owulację i kochałam się z chłopakiem 25 września prawdopodobieństwo zagnieżdżenia zarodka ponieważ od tego czasu pobolewanie mnie prawy jajnik i czasami podbrzusze całe , cykle mam 24 dniowe i okres powinnam mieć 4 października,  czy jest możliwość na ciążę,  bo bardzo czekam 

Ktoś coś ???????

Gość beata

Hej Ewelina; dobrze rozumiem kochałaś się 20 września w dzień owulacji? no w tym dniu i jeszcze w kolejnym jest możliwość zapłodnienia; w dniu spodziewanej miesiączki zrób najlepiej test ciążowy, wtedy będziesz wiedzieć; teraz to jest trochę takie gdybanie; ja to już dawno nie liczę kiedy nie płodne kiedy nie odkąd antykoncepcję stosuję;

Gość Ewelina
12 godzin temu, Gość beata napisał:

Hej Ewelina; dobrze rozumiem kochałaś się 20 września w dzień owulacji? no w tym dniu i jeszcze w kolejnym jest możliwość zapłodnienia; w dniu spodziewanej miesiączki zrób najlepiej test ciążowy, wtedy będziesz wiedzieć; teraz to jest trochę takie gdybanie; ja to już dawno nie liczę kiedy nie płodne kiedy nie odkąd antykoncepcję stosuję;

Dziękuję Beata,  w takim razie czekam