Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMEK BYŁ NA KOMENDZIE I CHCIAŁ ZŁOZYĆ ZAWIADOMIENIE ŻE GO BANUJĄ NA KAFE. JUZ PODOBNO JEST SZYKOWANE NOWE LOZKO NA WODOCIĄGOWEJ W OPOLU

Polecane posty

Gość Gvv

Łóżko jest zajęte przez wiadomo kogo. 😎

Gość Namysłów wojew opolsk
33 minuty temu, Gość Gvv napisał:

Łóżko jest zajęte przez wiadomo kogo. 😎

Na pewno nie przeze mnie 

😄

Gość gość

przez ciebie i powinni ci w tym psychiatryku zabrac dostep do internetu, zebys nie wrzucal w google maps jakis nieistniejacych miast jak namyslow? co to wgl jest namyslow? nikt o tym nie slyszal tylko ty :D

5 minut temu, Gość gość napisał:

przez ciebie i powinni ci w tym psychiatryku zabrac dostep do internetu, zebys nie wrzucal w google maps jakis nieistniejacych miast jak namyslow? co to wgl jest namyslow? nikt o tym nie slyszal tylko ty 😄

Po pierwsze nie jestem w Psychiatryku tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce, a po drugie jest takie miasto jak Namysłów i ty doskonale o tym wiesz, więc nie rób z siebie większego idi /oty niż jesteś, większość osób w Opolu i województwie Opolskim słyszało o Namysłowie i wie gdzie leży Namysłów, więc doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów zakurrwiały skurrwysynie 

Gość gosc
22 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Po pierwsze nie jestem w Psychiatryku tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce, a po drugie jest takie miasto jak Namysłów i ty doskonale o tym wiesz, więc nie rób z siebie większego idi /oty niż jesteś, większość osób w Opolu i województwie Opolskim słyszało o Namysłowie i wie gdzie leży Namysłów, więc doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów zakurrwiały skurrwysynie 

wracaj grzecznie do lozeczka albo znow bedzie trzeba użyć pasów. I przestań pisać o tym namyslowie ktory nie istnieje

Gość Namysłów wojew opolsk 128
59 minut temu, Gość gosc napisał:

wracaj grzecznie do lozeczka albo znow bedzie trzeba użyć pasów. I przestań pisać o tym namyslowie ktory nie istnieje

Doskonale skurrwysynie wiesz że Namysłów istnieje, więc nie rób z siebie większego idi/oty niż jesteś!