Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234

podstawowka

Polecane posty

Gość 1234

czy sa tu jakies osoby ktore nie zdaly jakis klas w podstawowce? Jak sie z tym czujecie? Ja obecnie nie zdalam 5 klasy podstawowki przez nauczycieli ktorzy wyniszczyli mnie az tak ze teraz mi to na psychike wjechalo... Mam dopiero 12 lat a wiem dosyc sporo o zyciu:) bylam od zawsze nie sprawiedliwie oceniana. W 4 klasie swietnie se radzilam mialam tylko dwie troje na swiadectwie, a reszte piatki i czworki. W piatej klasie postawilam labe na szkole jakos w srodku bo z poczatku fajnie se radziam. Matematyka w 5 klasie mn poprotu wyniszczyla bo wlasnie tylko przez ten jeden przedmiot nie zdalam i siedze;) mialam poprawke pod koniec sierpnia to byla moja pierwsza poprawka bylam w przekonaniu ze zdam chociaz wogule sie nie uczylam, pytali mnie ustnie i pisemnie, az ja tam weszlam i powiedzieli ze mialam, 17%, powiedzieli mi tam ze jeszcze mi zostanie jedna opcja czyli przejscie warunkowe, pani od matematyki od 4 klasy sie na mnie uwziela, byla rada pedagogiczna na ktorej mieli zdecydowali ze nie zdam do 6 klasy wogule nikt mi nie dal mi 2 szansy a powinni, pisalam poprawke pierwszy raz nigdy sobie nie przypuszczalam ze do tego dojdzie, moja mama poszla do kuratorium ale to i tak nic nie zdzialalo, poprostu wszyscy byli w mowie. Teraz aktualnie jestem w 5 klasie i poprost mi jest wstyd i zal, nie moge o tym zapomniec, nigdy sobie nie myslam ze moge nie zdac klasy to dla mnie byla inna bajka, az do teraz placze po nocach, nie spie, poprostu caly czas mi sie to przypomina... Chociaz ja wiekszosc umie na te 2 to juz mam wszystko tak zwanych 4 literach.Nigdy niczego nie osiagne, poprostu nie umiem sie uczyc, nie potrafie i nigdy sie nie naucze;) Gdyby nie ta matematyka bym miala nawet wyroznienie na swiadectwie, gdybym sie trovhe podciagnela, a teraz na zawsze skoncze swoją edukacje na 4 klasach,i tak nikim nie bede w przyszlosci, i bede krotko zyła.. POPROSTU SZKOLA MNIE PSYCHICZNIE ZNISZCZYLA JA BYM TERAZ IM WSZYTKIM PROSTO W RYJ NAPLULA, I BYM ICH ZAJBALA

Gość ...

Nie chodziłem do żadnej jestem zawodowym kierowcą z zawodu uczyłem sie w domu samodzielnie 

Gość Xdd

XDDDD TO TRZEBA BYĆ NIEZLYM ...EM