Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny

Wojciech Cejrowski to ...!!!

Polecane posty

Gość normalny

Nie rozumiem jakim trzeba być ...em żeby mówić że buddyzm to niebezpieczna religia jeszcze na dodatek pokazuje w głupi sposób że Buddyzm to niebezpieczeństwo a każdy normalny człowiek wie że jest inaczej. Wielu ludzi chwali Wojciecha Cejrowskiego ale nie wiem za co on tylko udaje mądrego a nim nie jest bo kto normalny mówi że Buddyzm jest niebezpieczny. Wręcz przeciwnie buddyzm w praktykach jest bardzo podobny do chrześcijaństwa i powinniśmy go praktykować. Jeśli chodzi o słowa Wojciecha Cejrowskiego na temat Buddyzmu to nie wierzcie w nie. Ponieważ Buddyzm jest całkowicie bezpieczny.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość normalny napisał:

Nie rozumiem jakim trzeba być ...em żeby mówić że buddyzm to niebezpieczna religia jeszcze na dodatek pokazuje w głupi sposób że Buddyzm to niebezpieczeństwo a każdy normalny człowiek wie że jest inaczej. Wielu ludzi chwali Wojciecha Cejrowskiego ale nie wiem za co on tylko udaje mądrego a nim nie jest bo kto normalny mówi że Buddyzm jest niebezpieczny. Wręcz przeciwnie buddyzm w praktykach jest bardzo podobny do chrześcijaństwa i powinniśmy go praktykować. Jeśli chodzi o słowa Wojciecha Cejrowskiego na temat Buddyzmu to nie wierzcie w nie. Ponieważ Buddyzm jest całkowicie bezpieczny.

osatnio zbojkotowano go w Dublinie, w cywilizowanym swiecie taki człowiek nie ma poklasku i koniec.

Gość tommy

może chodziło mu, że buddyzm jest niebezpieczny dla chrześcijanina, bo jakby nie patrzeć to system ateistyczny. Elementy buddyzmu są przemycane w zachodniej kulturze od dawna w postaci jogi np.

Może o to mu chodziło, nie wiem.