Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i nie wyobrażam sobie uprawiać seksu bez miłości

Polecane posty

Gość gość

to dla mnie totalne nieporozumienie, i w dodatku nie zakochuuje sie tak łatwo żeby móc sie szlajać 

Gość Gorący

Zawsze jak bzykam to kocham, czy to moja wina że rano po bzykaniu jakoś mi ta miłość przechodzi!.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

to dla mnie totalne nieporozumienie, i w dodatku nie zakochuuje sie tak łatwo żeby móc sie szlajać 

Szacunek,bo jestem taka sama..Ale te prymitywy co z łóżka do łóżka skok robią nas nie zrozumieją..

Gość Brawo
1 minutę temu, Gość Gorący napisał:

Zawsze jak bzykam to kocham, czy to moja wina że rano po bzykaniu jakoś mi ta miłość przechodzi!.

👍🏻Super , właśnie takie zera spowodowały , ze kobiety w obecnych czasach są również zimne i traktują facetów przedmiotowo. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Brawo napisał:

👍🏻Super , właśnie takie zera spowodowały , ze kobiety w obecnych czasach są również zimne i traktują facetów przedmiotowo. 

Zimne? Czy zimna kobieta po dwóch godzinach znajomości sama wskoczy do wyra? Nawet jej rozbierać nie trzeba, sama to zrobi,

Gość Gość

Ja wolę sex z miłości i z tym jedynym bo bez miłości nie ma sensu.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja wolę sex z miłości i z tym jedynym bo bez miłości nie ma sensu.

na serio kompletnie nie rozumiem jak można bzykać dziewczyne bez uczuć. Albo jak słucham kolegów, że bzykneli jakąś loszke ale w sumie krótko sie znają i nie wiadomo czy będzie coś z tego to mnie mdli. 

Gość Koneser

Ja sobie nie wyobrazam w ogole rozmowy bez obsrania dupy. To jest dla mnie nie do odgadniecia.

24 minuty temu, Gość gość napisał:

No to szacunek, Panie Kolego. Ja też nie pójdę do łóżka z kobietą, do której nic nie czuję. Trzeba mieć w życiu pewne zasady i pokazać trochę siły woli i panowania nad samym sobą. My nie bzykamy, tylko kochamy się z naszymi Kobietami. Między "bzykać" a "kochać się" jest gigantyczna różnica ...

Gość gość
7 minut temu, Revien napisał:

No to szacunek, Panie Kolego. Ja też nie pójdę do łóżka z kobietą, do której nic nie czuję. Trzeba mieć w życiu pewne zasady i pokazać trochę siły woli i panowania nad samym sobą. My nie bzykamy, tylko kochamy się z naszymi Kobietami. Między "bzykać" a "kochać się" jest gigantyczna różnica ...

zgadzam sie, przy czym ja nie musze z tym walczyć, zwyczajnie seks z kimś kogo nie kocham dla mnie nie istnieje, nie spojrze z pożądaniem na taką kobiete i koniec. Ci co sie szlajają pewnie chcą sie dowartościować, zrekompensować brak uczuć wyższych - taki "cudny" świat dziś mamy

Przed chwilą, Gość gość napisał:

zgadzam sie, przy czym ja nie musze z tym walczyć, zwyczajnie seks z kimś kogo nie kocham dla mnie nie istnieje, nie spojrze z pożądaniem na taką kobiete i koniec. Ci co sie szlajają pewnie chcą sie dowartościować, zrekompensować brak uczuć wyższych - taki "cudny" świat dziś mamy

Ja sądzę, że taki seks to jak sałatka grecka bez fety i oliwek. Czuje się, że sporo składników brakuje - między innymi wszelkich podniecających gier erotycznych, pieszczot intymnych, tworzenia tej atmosfery napięcia, smaczku itd ... Taki seks "na królika" to li tylko i wyłącznie włożenie członka do pochwy, wykonanie paru ruchów i wyciągnięcie ... Strasznie mało, jak dla mnie ... Tym bym się po prostu nie nasycił ... Nie byłoby smaczne ...

Trudno mi powiedzieć, co kieruje facetami, którzy chcą "zaliczać". Być może rzeczywiście to wszystko, o czym piszemy obaj - jest im po prostu zbędne i stanowi niepotrzebny balast. Być może wynika to po prostu z pierwotnego atawizmu - chęci przekazania swoich genów jak największej ilości partnerek.

Ale osobiście cieszę się, że facetów takich jak my dwaj jest jednak więcej 🙂

Gość gość

Widzę ,że są jeszcze wartościowi mężczyźni na tym świecie. Ile macie lat. 

Gość gość

A Revien ile masz?

6 minut temu, Gość gość napisał:

A Revien ile masz?

Mam 45 lat 🙂

Gość gość

Brawo Panowie!

Gość gość

Życzę wam partnerek, które mają takie samo podejście  życiowe do tego tematu. Może już są.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Życzę wam partnerek, które mają takie samo podejście  życiowe do tego tematu. Może już są.

Dziękujemy i kłaniamy się obaj nisko 🙂 

Gość Onn

Wczoraj dymałem koleżankę nic specjalnego, następna jest chętna coś lepszego będzie. 

Gość Też mam zasady

Wszystko ładnie, pięknie, postawa godna pochwały - to nie podlega dyskusji. Tylko że zaraz wpadnie tu ta nienawidząca facetów feminazistka Mizo i dowiecie się, że jesteście nieudacznikami, kłamiecie, a faceci są gorsi od zwierząt. Mało tego, ona zna nie tylko psychikę facetów ale też przyszłość 😂 i będzie próbowała wcisnąć Wam kit o tym co kiedyś zrobicie, np. że i tak zdradzicie, bo przecież facet to świnia😂 Ona pojawia się tutaj przeważnie koło południa, więc już niebawem spodziewajcie się zaśmiecania tematu jej prowokacjami. Proponuję nie wdawać się w dyskusję ze wspomnianą trollicą, gdyż jest to osoba niereformowalna (wczoraj okazało się że również chora psychicznie), a jej celem jest rozwalanie ciekawych tematów. Ona z największej coorvy zawsze zrobi damę, a z porządnego faceta ostatniego  bydlaka. Traktujcie tego bezczelnego trolla jak powietrze, dobrze radzę. I łażącą za nią świtę jej przydoopasek również.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Też mam zasady napisał:

Wszystko ładnie, pięknie, postawa godna pochwały - to nie podlega dyskusji. Tylko że zaraz wpadnie tu ta nienawidząca facetów feminazistka Mizo i dowiecie się, że jesteście nieudacznikami, kłamiecie, a faceci są gorsi od zwierząt. Mało tego, ona zna nie tylko psychikę facetów ale też przyszłość 😂 i będzie próbowała wcisnąć Wam kit o tym co kiedyś zrobicie, np. że i tak zdradzicie, bo przecież facet to świnia😂 Ona pojawia się tutaj przeważnie koło południa, więc już niebawem spodziewajcie się zaśmiecania tematu jej prowokacjami. Proponuję nie wdawać się w dyskusję ze wspomnianą trollicą, gdyż jest to osoba niereformowalna (wczoraj okazało się że również chora psychicznie), a jej celem jest rozwalanie ciekawych tematów. Ona z największej coorvy zawsze zrobi damę, a z porządnego faceta ostatniego  bydlaka. Traktujcie tego bezczelnego trolla jak powietrze, dobrze radzę. I łażącą za nią świtę jej przydoopasek również.

Ona teraz grasuje w innych tematach ale niezalogowana, bo jełope nieźle zaczęli cisnąć za tupet i chory łeb😂

Gość gość

Joeri to Ty? XD

Gość Gość
Dnia 26.09.2019 o 09:25, Gość gość napisał:

Cudowny 😘

Gość gość
Dnia 26.09.2019 o 10:53, Gość Onn napisał:

Wczoraj dymałem koleżankę nic specjalnego, następna jest chętna coś lepszego będzie. 

Taki typ człowieka nigdy sobie życia nie ułoży, a o szczęściu może tylko pomarzyć.

Gość Gość

Autor to kolejna męska cipcia.

Gość gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Autor to kolejna męska cipcia.

Ale jednak "męska". 

Gość hac

Jak jest okazja to się korzysta. Nie ma co sobie odmawiać. Życie jest jedno, na drugie nie masz szans, jak głoszą słowa piosenki.

Gość M...@

Jestem kobietą i też sobie nie wyobrażam seksu bez miłości. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ale jednak "męska". 

tylko z nazwy