Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i nie wyobrażam sobie uprawiać seksu bez miłości

Polecane posty

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Taaa... Nikt was nie chce to sobie wymyśliliście na pociechę bajeczkę o jakiejś rzekomej "porządności". Żal. 

Skoro dla ciebie miarą twojej atrakcyjności jest to, że sypiasz z kazdym jak popadnie to twój wybór. Pójscie do łózka z facetem jest chyba najprostsze, wiec  nie wiem co chcesz swoim wpisem udowodnić? Chodzi o to, że niektórzy się po prostu brzydzą.  Ale jak lubisz być przechodzona/ y jak męska toaleta to rób tak dalej. Kto ci broni? 

Gość Gość
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Żeby przespać się z kobietą, to ja ją muszę kochać inaczej nie ma u mnie szans. Jak ja mam kogoś bzyknąć bez miłości (jak to niektórzy tutaj piszą), to ja wolę sobie zwalić konia - to jest to samo.

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

cipcia

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Kłody popierają prawiczków-koniotrzepów, prawiczki-koniotrzepy popierają kłody 🙂

To znowu ja. Koniotrzep to jesteś ty, i cipcia do kwadratu. Wsadzić w byle jaką dziurę to żadna przyjemność, to już lepiej wsadzić do dziupli w drzewie albo zwalić konia. Ja lubię kochać się z dziewczyną do której żywię uczucie. Przytulić ją, pieścić i całować jej ukochane cycusie, a jak się włoży w miękką wilgotną szparkę którą się kocha - to dopiero jest mega błogie uczucie - mógłbym tak wiecznie.

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

To znowu ja. Koniotrzep to jesteś ty, i cipcia do kwadratu. Wsadzić w byle jaką dziurę to żadna przyjemność, to już lepiej wsadzić do dziupli w drzewie albo zwalić konia. Ja lubię kochać się z dziewczyną do której żywię uczucie. Przytulić ją, pieścić i całować jej ukochane cycusie, a jak się włoży w miękką wilgotną szparkę którą się kocha - to dopiero jest mega błogie uczucie - mógłbym tak wiecznie.

cipcia

Gość Gość
18 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Skoro dla ciebie miarą twojej atrakcyjności jest to, że sypiasz z kazdym jak popadnie to twój wybór. Pójscie do łózka z facetem jest chyba najprostsze, wiec  nie wiem co chcesz swoim wpisem udowodnić? Chodzi o to, że niektórzy się po prostu brzydzą.  Ale jak lubisz być przechodzona/ y jak męska toaleta to rób tak dalej. Kto ci broni? 

kłoda czy kolejny pipek-prawiczek?