Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Dzisiejsze 20 latki i 25 latki sa chyba bardziej roszczeniowe niz ich rowiesniczki 15 lat temu?

Polecane posty

Gość Hej

Tak, dlatego ja jestem z Ukrainką 

Gość Arek

No cóż młode kobiety i młodzi mężczyźni patrząc na to co sobą reprezentują najczęściej roszczeniowo podchodzą do partnera. Ogólnie nastawienie na branie i podporządkowywanie się pod własne dyktando choćby światopoglądowe. Mężczyźni i kobiety mają ten sam  problem.

Zawsze możesz jechać na wschód Europy, bądź południe Ameryki gdzie kobiety w większości klepią biedę i nie mają za bardzo możliwości do rozwoju tam nie pogardzą żadnym. Tylko one są albo nudne, albo zbyt bardzo Barbie - dla przeciętnego faceta jak znalazł. Chyba, że po ślubie nagle zniknie na zachodzie :/. Ale kto nie ryzykuje ten nie ma. Dla mnie są za bardzo staroświeckie i przywiązujące uwagę do swojego wyglądu, a nie samorozwoju, i charakteru. Nie rozwijają się i przeciętny facet może przy nich porzuć się mądrym/podnieść ego? Jeśli wymagasz czegoś więcej to południe lub północ Europy, ew. Australia. UK i Amerykę północną odradzam.