Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Mam upośledzenie umysłowe, nerwicę natręctw i spektrum Autyzmu.

Polecane posty

To mi stwierdzono 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

To mi stwierdzono 

masz jeszcze wymyslone w twojej glowie miasto namyslow xd idealny kandydat na wodociagowa w opolu

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

masz jeszcze wymyslone w twojej glowie miasto namyslow xd idealny kandydat na wodociagowa w opolu

Po pierwsze doskonale wiesz zakurrwiały skurrwysynie że nie wymyśliłem sobie Namysłowa, bo Namysłów naprawdę istnieje i ty doskonale o tym wiesz, wystarczy sobie wpisać w Google Namysłów i poczytać o Namysłowie na Wikipedii 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Po pierwsze doskonale wiesz zakurrwiały skurrwysynie że nie wymyśliłem sobie Namysłowa, bo Namysłów naprawdę istnieje i ty doskonale o tym wiesz, wystarczy sobie wpisać w Google Namysłów i poczytać o Namysłowie na Wikipedii 

nawet ci troche wspolczuje bo choroby umyslowe to nic przyjemnego. ale moglbys juz opuscic to forum albo przynajmniej przestac wypisywac te urojenia

Gość gosc
Przed chwilą, scheisse napisał:

i gdzie ta kurrwa pójdzie?  on nigdy stąd nie odejdzie chyba że zdechnie

na wodociągowej na oddziale zamkniętym przyjmą go z otwartymi ramionami

1 minutę temu, scheisse napisał:

na chuuj ty żyjesz odpadzie ludzki? zdychaj bo i tak z ciebie pożytku nie ma

To z ciebie pravik pożytku nie ma, nie pracujesz odkąd się urodziłeś, nic nie robisz, nie masz dzieci itd więc to z ciebie pożytku nie ma 

Gość pravik
1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

To z ciebie pravik pożytku nie ma, nie pracujesz odkąd się urodziłeś, nic nie robisz, nie masz dzieci itd więc to z ciebie pożytku nie ma 

tylko że ja jestem normalny i jak będe chciał to będe miał prace i dzieci a ty nie 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

ty tez nic nie robisz i nie masz dzieci i nie bedziesz mial, cale zycie bedziesz pierrdolił o tym namyslowie jeebanej wsi

Przed chwilą, Gość pravik napisał:

tylko że ja jestem normalny i jak będe chciał to będe miał prace i dzieci a ty nie 

Normalny tak? Czy sranie na podłogę, smażenie guuwna na patelni, gołe foty, mitomania, sranie do skarpetek dziadka jest normalne? i wg ciebie jesteś normalny tak? 

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

ty tez nic nie robisz i nie masz dzieci i nie bedziesz mial, cale zycie bedziesz pierrdolił o tym namyslowie jeebanej wsi

Nic nie robię? Przecież pracuje po kilka godzin dziennie u taty w firmie i mam opłacane składki, a Namysłów to nie jest wieś tylko miasto skurrwysynie 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Nic nie robię? Przecież pracuje po kilka godzin dziennie u taty w firmie i mam opłacane składki, a Namysłów to nie jest wieś tylko miasto skurrwysynie 

stary cie zatrudnił tylko dlatego zzebys byl ubezpieczony bo niby jak by opłacił te 375 wizyt na wodociągowej?? czeka az skonczysz 26 lat to cie wypierrdoli i zostaniesz zamkniety w psychiatryku na amen

Gość gość

Zdaje mi się, że wśród takich fajnych propozycji wymienić można między innymi lejdi.pl/. Kupowałam tam ostatnio kilka letnich ...enek i jestem zadowolona z produktów, jakościowo w stosunku do ceny naprawdę dobrze wypadają.

Gość pravik
13 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Normalny tak? Czy sranie na podłogę, smażenie guuwna na patelni, gołe foty, mitomania, sranie do skarpetek dziadka jest normalne? i wg ciebie jesteś normalny tak? 

gołe foty to ty wysyłasz skurrwysynu na telefon obcym ludziom

Gość gość

Moi narzeczony również jest uposledzony umysłowo, też ma nerwice i niepełnosprawność ruchową, czy coś jeszcze tp nie wiem, bo nie badał. Życie na co dzień jest trudniejsze niż z osobą w pełni sprawna, ale to nie jego wina, że taki się urodził. 

1 minutę temu, Gość pravik napisał:

gołe foty to ty wysyłasz skurrwysynu na telefon obcym ludziom

Jesteś zwykłym kłamcą, przecież ty doskonale wiesz że nigdy ci żadnych gołych fot na telefon nie wysyłałem, więc czemu mnie oczerniasz? 

Gość 1234

W końcu jesteś gejem czy hetero?

Gość love
48 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

To mi stwierdzono 

Kto ci to stwierdził i ile masz lat?