Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Mizo to sfrustrowana stara panna której brakuje bolca

Polecane posty

Gość Gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Widzę, że już pojawiły się posty cioteksów broniących tej wywłoki.Pewnie jacyś beta orbiterzy albo tępe siksy jej podobne XD

Dokładnie. Jak można bronić osoby tak zaburzonej? Przecież jej jedynym powodem obecności na tym forum jest wylewanie anonimowo swojej nienawiści do mężczyzn i próby wciągnięcia w to bagno jeszcze innych kobiet. Czy tak zachowuje się zdrowy psychicznie czlowiek? Tyle czasu poświęcać na nastawianie w tak zajadły sposób jednej płci przeciw drugiej, to jest po prostu jakaś masakra.  Czymże się ona różni od kafeteryjnych zaburzeńców mizoginów i innych psycholi? Przecież to ten sam typ osobowości. Wyjątko zdegenerowana wywłoka i troll. Ktoś ją niedawno określił jako feminazistkę. Miał rację.

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie. Jak można bronić osoby tak zaburzonej? Przecież jej jedynym powodem obecności na tym forum jest wylewanie anonimowo swojej nienawiści do mężczyzn i próby wciągnięcia w to bagno jeszcze innych kobiet. Czy tak zachowuje się zdrowy psychicznie czlowiek? Tyle czasu poświęcać na nastawianie w tak zajadły sposób jednej płci przeciw drugiej, to jest po prostu jakaś masakra.  Czymże się ona różni od kafeteryjnych zaburzeńców mizoginów i innych psycholi? Przecież to ten sam typ osobowości. Wyjątko zdegenerowana wywłoka i troll. Ktoś ją niedawno określił jako feminazistkę. Miał rację.

Różni się  inteligencja to przede wszystkim. 

Gość Gość
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

I tylko nią. Niczym więcej.

Gość REKTUS XD

ZYLUWA ZAMKNIJ RYJ XD

Gość gość
11 godzin temu, Gość gość napisał:

Widzę, że już pojawiły się posty cioteksów broniących tej wywłoki.Pewnie jacyś beta orbiterzy albo tępe siksy jej podobne XD

raczej ona sama XD

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

fakt, 20 pkt poniżej przeciętnej na kafe. przykre to trochę.

Gość Intelektualistka
18 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale zabawne...jak zawsze przegrywy wmawiają każdej kobiecie piērdolca z braku bolca. To co wyróżnia was od takiej mizo i innych to to ze one mogą sobie bolca znaleźć a wy możecie pomarzyć o innej niż divka kobieta. O poziomie intelektualnym już nie wspomnę bo przy mizo wypadacie jak odbyt. 

Nic dodac,  nic ująć.

Też mi się podoba to,  co pisze Mizo tutaj.  W zdevydowanej większosci mam takie samo zdanie na dany temat.  Dziewczyna potrafi realnie patrzec na mężczyzn. Większosc kobiet jest albo naiwna albo wyrachowana i dlatego faceci albo je wykorzystuja albo ich nienawidzą.

I odczepcie się już od wolnych ludzi.  Nie kazdy marzy o zyciu w związku z roznych powodòw.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Intelektualistka napisał:

Nic dodac,  nic ująć.

Też mi się podoba to,  co pisze Mizo tutaj.  W zdevydowanej większosci mam takie samo zdanie na dany temat.  Dziewczyna potrafi realnie patrzec na mężczyzn. Większosc kobiet jest albo naiwna albo wyrachowana i dlatego faceci albo je wykorzystuja albo ich nienawidzą.

I odczepcie się już od wolnych ludzi.  Nie kazdy marzy o zyciu w związku z roznych powodòw.

Kto cię zaczepia? Pasztetów nikt nie tknie, wolisz zostać starą ci0tą z kotami? Twoja sprawa.

Gość Intelektualistka
41 minut temu, Gość Gosc napisał:

Kto cię zaczepia? Pasztetów nikt nie tknie, wolisz zostać starą ci0tą z kotami? Twoja sprawa.

Nawiązywalam do ogòlnego hejtu na singli.  Zwłaszcza singielki mają opinię sfrustrowanych brakiem mężczyyzny u boku. Nie wiem czy to zazdrosc ludzi uciemiężonych związkiem tworzy taką opinię. Pewnie tak. W końcu szczęsliwi ludzie nie hejtują innych. 

Na pewno wolę zostać sama niz byc z kims,  kto mnie będzie zdradzał. 

Co jest takiego złego w zyciu singla,  że tak sie boicie wszysxy samotnosci?

Poza tym ublizasz mi.  Z takim mezczyzna zadna nie chcialaby byc.  Koty lepsze niz mizogin:D 

Gość gość
16 minut temu, Gość Intelektualistka napisał:

Zwłaszcza singielki mają opinię sfrustrowanych brakiem mężczyyzny u boku. 

Ta opinia nie bierze się z powietrza. Są setki tematów w stylu "nie mam faceta, jestem strasznie samotna" albo "moje koleżanki kogoś mają, a ja wiecznie sama - czuję się jak śmieć". Człowiek się naczyta tego żałosnego piërdolamento, to potem nie ma się co dziwić, że uważa singielki za sfrustrowane. Ale to nie koniec. Są jeszcze stare panny w realu. Z tymi dopiero są jazdy. Znam kilka i uwierz, wszystkie mają coś z głowami, a każda jedna złośliwsza od drugiej. Każdy, kto ma styczność ze starymi pannami przyzna mi rację. Pół biedy, jeśli chodzi o jakąś dalszą sąsiadkę czy osobę z którą nie ma się jakiegoś bliższego kontaktu. Niestety jeśli ma się taką starą pannę np. w pracy, a do tego jest to osoba na wyższym stanowisku, na bank są z nią kłopoty. Jest chamska, mści się, czepia każdej bzdury, knuje, często z jej strony dochodzi do mobbingu na upatrzonej przez nią ofierze (przeważnie jest to młoda, ładna pracownica) i ogólnie frustracja wylewa się takiej raszpli uszami. Z samotnymi kobietami po jakimś czasie dzieje się coś złego i to jest fakt. I wcale nie chodzi o przysłowiowy brak boltza. Mało która jest samotna z wyboru, nawet jeśli udaje niezależną szczęśliwą singielkę. Gdyby tak było, nie wyładowywałaby swojej złości na innych. Tak chyba jest też z Mizo. Z Broken również. Co jak co, ale one na pewno nie są szczęśliwe. Szczęśliwa singielka tak się nie zachowuje.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Niemoty tez nikt nie weźmie. Wiec nie dziw się niemoto, ze sam będziesz. Ale co tam tobie się należy przecież księżniczka, tylko, ze ona na ropuchę, bez kasy nawet nie splunie. 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

fakt, 20 pkt poniżej przeciętnej na kafe. przykre to trochę.

Bicku się naprodukował. Mózg od myślenia mu się przegrzał. Typowa z niego ofiara losu😭

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

I tylko nią. Niczym więcej.

Dla głupiego inteligencja to mało znaczący drobiazg, DNO

Gość Gość

czy to tylko fanki mizo, czy może ona sama z gościa w natarciu?😂

Gość Gość

Mizo pisze z gości, co jest wyjątkowo żałosne.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

ta frustratka jest zdolna do wszystkiego

Gość gość

no widzisz Mizo jak podpadłaś chłopakom? 😂

Gość gość
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dla głupiego inteligencja to mało znaczący drobiazg, DNO

inteligencja na prawde nic nie znaczy, liczy sie jakie kto ma serce dla innych ludzi, to sie liczy w życiu a nie to jak szybko kalkulujesz 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

inteligencja na prawde nic nie znaczy, liczy sie jakie kto ma serce dla innych ludzi, to sie liczy w życiu a nie to jak szybko kalkulujesz 

Liczy się i dobre serce i inteligencja.

Gość Gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

A ty masz dobre serce, pewnie za dobre, dlatego sam piz:do jesteś. Weź z pokoju obok,  dziewczynę również ułomna, zakładam, ze tam leczysz swoją chora głowę. 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Raczej tylko czyta. Ręce ma zajęte tarmoszeniem swego kosmatego małża do naszych komentarzy 😂

Gość Gość
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Dla analfabetów i ludzi tepych jak ty którzy nie potrafią się nauczyć że naprawdę pisze się zawsze razem może i nie jest ważna. Rzygać się chce na te słodkie gadki. Nic się nie liczy on nic. Ani wygląd ani inteligencja. Bla bla.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dla analfabetów i ludzi tepych jak ty którzy nie potrafią się nauczyć że naprawdę pisze się zawsze razem może i nie jest ważna. Rzygać się chce na te słodkie gadki. Nic się nie liczy on nic. Ani wygląd ani inteligencja. Bla bla.

Ma czelność innych pouczać, a sama interpunkcję ma za nic. Boki zrywać 😂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

jak wolisz ujadać, zwalać wine na innych, wiecznie patrzeć subiektywnie to twoja sprawa, ja mam swoje spojrzenie na świat i uważam, że właściwe. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To zrywaj. Jeśli nie widzisz różnicy między umyslnej rezygnacji z interpunkcji a robieniem kardynalnych błędów to dziękuję bardzo. Lepiej ci? Wy stuleje macie czelność brak bolca zarzucać obcej kobiecie. 

Gość Gość

Zaraz mi wytkniesz to na górze 🤣

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Zrywaj nie krępuj się, błędy najlepszym się zdążają. Ty lepiej spójrz w lustro, od razu mina tobie zrzednie.   

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Zaraz mi wytkniesz to na górze 🤣

Te 13 cm, nawet nikt nie zauważy. 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

jak wolisz ujadać, zwalać wine na innych, wiecznie patrzeć subiektywnie to twoja sprawa, ja mam swoje spojrzenie na świat i uważam, że właściwe. 

Szukaj niemoto roboty, potem bierz się za kobiety, nigdy odwrotnie. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Szukaj niemoto roboty, potem bierz się za kobiety, nigdy odwrotnie. 

przecież mam robote 😂 i to nie byle jaką 😎